עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
דיון על הנזקים שגרמו הקומוניסטים בעולם
Aaron:
מה לדעתכם מסוכן יותר? הקומוניזם, כשהוא בא בצורת בריה"מ (כוחני וכובש) או האיסלאם בצורתו הנוכחית? ומי גרם יותר נזק?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 01, 2007, 01:39:33 ---הספר עצמו מצויין,אבל לא חריף מספיק.
הוא היה צריך לכתוב בספר,שצריך להפסיק את ההגירה הההמונית לאירופה,ולהתחיל לגרש את המוסלמים ממדינות המערב.
תובנות הן:הוא רק חיזק לי את הדעה שהמערב לא יישאר הרבה זמן השולט,הדמוקרטיה היא כשלון,יש עוד תובנות.
--- סוף ציטוט ---
זה מה שאני אומר כבר הרבהה שמן בפורום, המערב כבר מעבר לשיאו, הוא בתהליכי קריסה, שאלת השאלות היא האם אנחנו רוצים לקרוס יחד איתו?!
קודם כל בישראל אין דמוקרטיה, הדמוקרטיה במערב על כל ספיחיה ושיטותיה, לא מראה יכולת קיום והתמודדות מול מדינות לא דמוקרטיות יהיה אשר יהיה שיטת הממשל אצלם, כי דמוקרטיה זה חיי מדף של 4 שנים, אתה כממשל במדינה שכזו אף פעם אינך יכול לתכנן לטווח רחוק, ולא לגבש תוכניות לטווח רחוק, וכן גם לקבע מדיניות חוץ לטווח רחוק, כי אחריך יגיע מישהו אחר 4 או 8 אחריך ויהפוך את המגמה שלך ב180 מעלות.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אַהֲרֹן על אוקטובר 01, 2007, 01:41:54 ---מה לדעתכם מסוכן יותר? הקומוניזם, כשהוא בא בצורת בריה"מ (כוחני וכובש) או האיסלאם בצורתו הנוכחית? ומי גרם יותר נזק?
--- סוף ציטוט ---
ללא ספק האיסלם, כי לדידו אין קיום לדת אחרת מלבד האיסלם, מי שאיננו מוסלמי ונכנע (יהודי או נוצרי) חי תחת מערכת חוקים שהם יותר גרועים מחוקי נירנברג, מה שאין כן ברוסיה הסובייטית.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוקטובר 01, 2007, 01:45:05 ---זה מה שאני אומר כבר הרבהה שמן בפורום, המערב כבר מעבר לשיאו, הוא בתהליכי קריסה, שאלת השאלות היא האם אנחנו רוצים לקרוס יחד איתו?!
קודם כל בישראל אין דמוקרטיה, הדמוקרטיה במערב על כל ספיחיה ושיטותיה, לא מראה יכולת קיום והתמודדות מול מדינות לא דמוקרטיות יהיה אשר יהיה שיטת הממשל אצלם, כי דמוקרטיה זה חיי מדף של 4 שנים, אתה כממשל במדינה שכזו אף פעם אינך יכול לתכנן לטווח רחוק, ולא לגבש תוכניות לטווח רחוק, וכן גם לקבע מדיניות חוץ לטווח רחוק, כי אחריך יגיע מישהו אחר 4 או 8 אחריך ויהפוך את המגמה שלך ב180 מעלות.
--- סוף ציטוט ---
אני מסכים עם כל מילה שלך נץ.המערב ייקרוס בכל בחינה,תרבותית,דמוגרפית,מוסרית,כלכלית,ומלחמתית.
אני גם חושב כמוך ישראל חייבת להתחיל להתנתק מהמערב.
Aaron:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוקטובר 01, 2007, 01:45:05 ---זה מה שאני אומר כבר הרבהה שמן בפורום, המערב כבר מעבר לשיאו, הוא בתהליכי קריסה, שאלת השאלות היא האם אנחנו רוצים לקרוס יחד איתו?!
--- סוף ציטוט ---
לדעתי, לפני קריסת המערב תיהיה מלחמת עולם, לא קורסים כל כך בקלות. מסכים שדמוקרטיה זה דבר גרוע, במיוחד כשיש לך אויב שמנצל לרעה את הדמוקרטיה שלך, בסוף יהיה לנו שר ביטחון ערבי מוסלמי נאצי, זה מה שדמוקרטיה יכולה לעשות. בישראל כמובן אין דמוקרטיה חוץ מזה שיש בחירות, אבל כל המתמודדים משקרים והמפלגות הימניות, הם ימניות כמו שעראפת לא נאצי.
ישראל זקוקה לדיקטטורה ימנית של כמה שנים טובות, לתקן את כל הנזק שהחולירות עשו פה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה