עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

דיון על הנזקים שגרמו הקומוניסטים בעולם

<< < (6/7) > >>

Aaron:
ותכלס, מה יכול להציל את העולם מהתפשטות הסרטן האיסלאמי? לדעתי איחוד בין רוסיה לארה"ב והחלפת המשטר ברוסיה למשטר נורמאלי כמו בארה"ב. רוסיה תפסיק למכור נשק לערבים (רוב נשק של צבאות ערב וצבאות מוסלמיים בכלל הוא מרוסיה). ופיתוח אנרגיה תחלופית לנפט. זה הסוף של האיסלאם.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: אַהֲרֹן על אוקטובר 01, 2007, 01:58:08 ---ותכלס, מה יכול להציל את העולם מהתפשטות הסרטן האיסלאמי? לדעתי איחוד בין רוסיה לארה"ב והחלפת המשטר ברוסיה למשטר נורמאלי כמו בארה"ב. רוסיה תפסיק למכור נשק לערבים (רוב נשק של צבאות ערב וצבאות מוסלמיים בכלל הוא מרוסיה). ופיתוח אנרגיה תחלופית לנפט. זה הסוף של האיסלאם.

--- סוף ציטוט ---
רוסיה לא תתאחד עם ארה"ב,רוסיה נעשית יותר מדי נוצרית אורתודוקסית,וגם היא אנטי מערבית.(יש מצב שאני טועה)

Aaron:

--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 01, 2007, 02:01:25 ---רוסיה לא תתאחד עם ארה"ב,רוסיה נעשית יותר מדי נוצרית אורתודוקסית,וגם היא אנטי מערבית.(יש מצב שאני טועה)

--- סוף ציטוט ---
נכון... אבל זה מה שהיה פותר הרבה בעיות. אני לא מתכוון שארה"ב חס וחלילה תתאחד עם רוסיה הנוכחית, רוסיה הנוכחית היא בולשביקית ופוטין הוא זבל, קודם כל שתהיה שם מהפיכה ויעלה מנהיג פרו-מערבי ואז שיהיה איחוד. רוסיה וארה"ב אם הכוח שלהן משולב, הן יכולות לעשות מה שהן רוצות בעולם, ואם יש להם שלטון נורמאלי הן יכולות לעושת סדר גדול בעולם...

אֵיתָן:

--- ציטוט של: אַהֲרֹן על אוקטובר 01, 2007, 02:07:10 ---נכון... אבל זה מה שהיה פותר הרבה בעיות. אני לא מתכוון שארה"ב חס וחלילה תתאחד עם רוסיה הנוכחית, רוסיה הנוכחית היא בולשביקית ופוטין הוא זבל, קודם כל שתהיה שם מהפיכה ויעלה מנהיג פרו-מערבי ואז שיהיה איחוד. רוסיה וארה"ב אם הכוח שלהן משולב, הן יכולות לעשות מה שהן רוצות בעולם, ואם יש להם שלטון נורמאלי הן יכולות לעושת סדר גדול בעולם...

--- סוף ציטוט ---
כן הבעיה תמיד מי תישלוט. :)
שניהן אינטרסנטיות.רוסיה היא מאוד אנטישמית גם לפני הקומניזם,גם בזמן הקומניזם,ובכלל אחרי נפילת הקומניזם האנטישמיות חוגגת.

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
1.לפי מה שלמדנו במלחמת העולם השנייה ארה"ב ורוסיה לא יכולות לעבוד ביחד.
למרות ששניהם נלחמו בנאצים,לקראת הסוף למרות שהאמריקאים עצרו את ההתקדמות,רוסיה בניצוחו של סטאלין יש"ו,דהרה וניסתה להשיגשליטה חזקה יותר בעיר הבירה.
2.נראה לי שיש פה זלזול יתר בסין.
סין היא המעצמה השלישית בגודל בעולם והיא לא ראויה שיזלזלו בה.
3.מה זאת אומרת המערב יקרוס רק אחרי מלחמת עולם?
עכשיו המלחמה מתקיימת!!!
תקיפות בכל העולם:ספרד,ארה"ב,בריטניה,עיראק ושלל מדינות אפריקה,והגראנד פניאלה,צפון קוריאה,אירן ופקיסטן עוד לפנינו.
ישראל צריכה להתנתק מכ-ל מדינות העולם ולא רק המערב.
אנחנו לא צריכים להיות נגררים,אלא לעשות רק מה שטוב לנו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה