עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
דיון על הנזקים שגרמו הקומוניסטים בעולם
Aaron:
אני גם חושב שאנחנו צריכים לשכון לבד. ולדעתי, צריך להקים איחוד מדינות אנטי-מוסלמיות - סרביה, ישראל, הודו...
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 01, 2007, 01:30:17 ---מסכים.
*דרך אגב נץ,בזכות המאמר שלך קניתי בסופו של דבר את הספר "התנגשות הציבליזציות".
--- סוף ציטוט ---
נו, ויש לך איזה שהם תובנות/השגות/הערות/הארות ו/או תוספות אחרות לסדר היום בנוגע לדבריו ולרעיונותיו של פרופ' סמואל הנטינגטון כפי שעולה מספרו?
Aaron:
--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 01, 2007, 01:34:51 ---אתה לא חושב שזה רק ניצול,הרי הודו יש לה תרבות משלה,ועכשיו מנסים להכניס לשם את ערכי המערב,ויש התנגדות לתרבות המערב בהודו.
יפן היא לא מערבית,והיא תעדיף להתחבר עם מי שקרוב לתרבות שלה,סין רוצה להיות השולטת בשוק העולמי,ולכן הרבה מדינות ייצטרפו אליה,והכל בגלל "כסף".
--- סוף ציטוט ---
אני נגד לנצל מדינות ולהכריח אותן להיות "מערביות"...
אנשים חיים ביפן כמו באירופה וארה"ב, טוקיו נראת כמו ניו-יורק, זה סגנון חיים מערבי, לא?
אֵיתָן:
--- ציטוט ---נו, ויש לך איזה שהם תובנות/השגות/הערות/הארות ו/או תוספות אחרות לסדר היום בנוגע לדבריו ולרעיונותיו של פרופ' סמואל הנטינגטון כפי שעולה מספרו?
--- סוף ציטוט ---
הספר עצמו מצויין,אבל לא חריף מספיק.
הוא היה צריך לכתוב בספר,שצריך להפסיק את ההגירה הההמונית לאירופה,ולהתחיל לגרש את המוסלמים ממדינות המערב.
תובנות הן:הוא רק חיזק לי את הדעה שהמערב לא יישאר הרבה זמן השולט,הדמוקרטיה היא כשלון,יש עוד תובנות.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אַהֲרֹן על אוקטובר 01, 2007, 01:37:58 ---אני נגד לנצל מדינות ולהכריח אותן להיות "מערביות"...
אנשים חיים ביפן כמו באירופה וארה"ב, טוקיו נראת כמו ניו-יורק, זה סגנון חיים מערבי, לא?
--- סוף ציטוט ---
חבר'ה אני מודה לכם על העזרה בהחייאת הפורום אך חוששני כי אתם גולשים מהנושא, אם אתם מעוניינים להרחיב בנדון אפשר לעשות זאת בדיון הרלוונטי בספריה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה