כתב נושא: חג סוכות שמח  (נקרא 2457 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק J0HNiE

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • פושעי אוסלו וההתנתקות - לא נשכח ולא נסלח.
חג סוכות שמח
« ב- : ספטמבר 26, 2007, 14:10:40 »
אז קודם כל, שמח לחזור לפורום לאחר די הרבה זמן שלא הייתי פה, כיף לחזור לראות עיצוב חדש, עליה בפעילות האירגון וכיף לראות משתמשים חדשים.

יש כמה שמכירים אותי יש כמה שלא אבל אני אספר לכם למה לא הייתי פה הרבה זמן.
אז ככה התגייסתי לצה"ל באוגוסט ומאז אני נמצא בטירונות (כבר חודשיים בטירונות לכן קשה למצוא זמן ועכשיו יצאתי הביתה לחג סוכות).
אני יודע שזה נוגד את מה שחיים אומר, אך יש לנו סיבות שונות אך המטרה היא אותה מטרה.

השבוע שהיה לי היה סדרת חינוך, זה שבוע שכל חייל בצה"ל עובר בשירות שלו בעיקרון מה שעושים זה לומדים בכיתות על ערכי צה"ל, ערכי לחימה וכו'..
אני מבין כל הסוללה שלי(אני משרת בחיל תותחנים) כהניסט עם דעות ארץ ישראל ימניות יכול להגיד שיצאתי מהשבוע הזה חולה, חולה ממש בא לי להקיא מכל השקרים והערכים הלא יהודים האלו שזה מחליא.
לימדו אותנו על סרבנות, על "ההתנתקות" שיש פקודות שחייבים לבצע, ומה שבאמת הדהים זה שהמפל"ג (מ"מ) שלי הוא בחור ישיבה, חובש כיפה שחורה ועדין השתתף בגירוש!
הייתי מופתע לגמרי
בנוסף כל מה שנאמר שם היה מחליא, המסו"ל שלנו (מ"פ) הסביר לנו על מחסומים והוא בעצמו אמר שרוב האוכלוסיה הפלשטינאצית 99% ממנה הם רוצים שלום עם ישראל ולא תומכים בטרור ורק 1% אחד מוכן להשמיד אותנו בכל הזדמנות פשוט התפוצצתי מבפנים בכל זאת היה אסור לי לענות לו או לצחוק לו בפרוץ על השטות שהוא אמר אבל פשוט יצאתי משם כאילו אני משרת בצבא השמדת ישראל.

היה עוד המון המון מקרים כאלו, גם סיפרתי לאבא שלי שהוא בעצמו רתח מזעם.

עצוב לי כחייל כאזרח כיהודי לשרת בצבא שכזה.

חוץ מזה איך איתכם ? איך הפורום ?
שיהיה חג שמח לכולם ;)

צבא הגירוש לישראל.

Aaron

• אורח
חג סוכות שמח
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 26, 2007, 14:21:13 »
ברוך השב! חג סוכות שמח  ;)

איזה גועל נפש, לא ידעתי שזה עד כדי כך. היית אומר להם שזה שקר והיית מציג את העובדות האמיתיות. קודם כל שאין דבר כזה "פלסטינים". עלק 99% מהערבים רוצים שלום. 97% תומכים בחיזבאללה ועוד 3 תומכים בארגוני טרור אחרים.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 26, 2007, 15:07:27 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

עז77

• אורח
חג סוכות שמח
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 26, 2007, 14:26:07 »
ברוך שובך הביתה ג'וני, אני לא יודע איך אתה מסוגל להיות במוסד הבוגדני הזה,
שאני הייתי חייל זה לא היה ככה בכלל, הצבא הזה כבר לא הצבא של העם היהודי הוא צבא של עסקנים בוגדניים,
ממש כמו במדינות עולם שלישי שבו קונים את הצבא בכסף - אני מציע לך לא לבזבז את שנותיך היפות במוסד הרקוב הזה,
ובטח לא להיות חייל קרבי ולסכן את חייך בשביל חבורת חליפות שימכרו אותך ברגע לטובת רווחת התחת שלהם. אל תהיה פרייאר.

בכל מקרה, אנחנו אוהבים אותך ג'וני ברוך שובך.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
חג סוכות שמח
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 26, 2007, 14:26:38 »
צה"ל הוא כור ההיתוך של הממסד.

חג שמח ג'וני וטוב לראותך.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 26, 2007, 14:27:34 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חג סוכות שמח
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 26, 2007, 15:23:38 »
איזה בולשיט, העיקר שאתה יודע את האמת.
ובזמנך החופשי ידע את חבריך על השקרים של המ"פ.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חג סוכות שמח
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 26, 2007, 15:55:19 »
היי ג'וני, התגעגעתי מאד. :) טוב לראותך שוּב עימנוּ.

הדברים שכתבת כאן הם תמרוּר אזהרה אדום שחייב להופיע מוּל עיניהם של כל החיילים הרכים שעומדים להתגייס, ויפה שעה אחת קודם. אשריך.

הצבא של היום אינו ראוּי לערך הנעלה והנאצל שמסמל התואר "צבא יהוּדי", השואב את כוחו ממקורותיו העתיקים ביותר של עמנוּ וקשוּר קשר הדוּק עם נִצחונות היסטוריים ניסיים שמְקדשים את שם ה' בעולם. חס ושלום להעלות על דל-מחשבתנוּ דימיון בין הגוּף האתאיסטי הזה, שמוחק את שם ה' לטובת "כוחי ועֹצם-ידִי", לבין צְבא ה' שהכניע מלכים ענקיים ועמים גדולים ביחס של מעטים מוּל רבּים.

כמו שאיתן אמר,
הצבא של היום הוא זרוע של המִמסד.

צבא יהוּדי אמיתי הוא זרוע של ה'.