אז קודם כל, שמח לחזור לפורום לאחר די הרבה זמן שלא הייתי פה, כיף לחזור לראות עיצוב חדש, עליה בפעילות האירגון וכיף לראות משתמשים חדשים.
יש כמה שמכירים אותי יש כמה שלא אבל אני אספר לכם למה לא הייתי פה הרבה זמן.
אז ככה התגייסתי לצה"ל באוגוסט ומאז אני נמצא בטירונות (כבר חודשיים בטירונות לכן קשה למצוא זמן ועכשיו יצאתי הביתה לחג סוכות).
אני יודע שזה נוגד את מה שחיים אומר, אך יש לנו סיבות שונות אך המטרה היא אותה מטרה.
השבוע שהיה לי היה סדרת חינוך, זה שבוע שכל חייל בצה"ל עובר בשירות שלו בעיקרון מה שעושים זה לומדים בכיתות על ערכי צה"ל, ערכי לחימה וכו'..
אני מבין כל הסוללה שלי(אני משרת בחיל תותחנים) כהניסט עם דעות ארץ ישראל ימניות יכול להגיד שיצאתי מהשבוע הזה חולה, חולה ממש בא לי להקיא מכל השקרים והערכים הלא יהודים האלו שזה מחליא.
לימדו אותנו על סרבנות, על "ההתנתקות" שיש פקודות שחייבים לבצע, ומה שבאמת הדהים זה שהמפל"ג (מ"מ) שלי הוא בחור ישיבה, חובש כיפה שחורה ועדין השתתף בגירוש!
הייתי מופתע לגמרי
בנוסף כל מה שנאמר שם היה מחליא, המסו"ל שלנו (מ"פ) הסביר לנו על מחסומים והוא בעצמו אמר שרוב האוכלוסיה הפלשטינאצית 99% ממנה הם רוצים שלום עם ישראל ולא תומכים בטרור ורק 1% אחד מוכן להשמיד אותנו בכל הזדמנות פשוט התפוצצתי מבפנים בכל זאת היה אסור לי לענות לו או לצחוק לו בפרוץ על השטות שהוא אמר אבל פשוט יצאתי משם כאילו אני משרת בצבא השמדת ישראל.
היה עוד המון המון מקרים כאלו, גם סיפרתי לאבא שלי שהוא בעצמו רתח מזעם.
עצוב לי כחייל כאזרח כיהודי לשרת בצבא שכזה.
חוץ מזה איך איתכם ? איך הפורום ?
שיהיה חג שמח לכולם