שונות > מה שבראש
אז..טארן, נחשף ?
נשבור להם את העצמות:
--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 16, 2007, 15:14:41 ---עונש יותר חמור מבאן? רוצה לחלוק איתנו? כדור לראש, מאסר עולם בצינוק או עונש חינוכי?
--- סוף ציטוט ---
כדור לראש נשמע טוב לחרא כמוך
Taren:
--- ציטוט של: נשבור להם את העצמות על ספטמבר 17, 2007, 13:21:50 ---כדור לראש נשמע טוב לחרא כמוך
--- סוף ציטוט ---
נו לפחות אתה כנה, ימנון אבל כנה, רק כדור בראש או שנוסיף עינויים לפני, עדיף לפני מצלמה וצעקות אללה הוא אקבר?
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: נשבור להם את העצמות על ספטמבר 17, 2007, 13:21:50 ---כדור לראש נשמע טוב לחרא כמוך
--- סוף ציטוט ---
משפטים בסִגנון הזה אינם מקובלים בפורום שלנוּ. אתה חדש כאן, אז אני מבקש ממך לקרוא בעיוּן את תנאי-השימוּש של הפורום לפני שאתה מגיב או מפרסם הודעות. תודה.
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
איזה גלולה בלעת שכל דבר נראה לך כמו דבר מר וגרוע?
אתה בעצמך כאדם יחיד,הורס את מדינתנו.
לא שלום אך שווא ולא אף אחד אחר.
א-ת-ה!!!
אתה לא מפסיק להשוות אותנו למוסלמים.
מתי אנחנו ראינו ערבי ועשינו בו לינץ'?
מתי תלשנו את ליבו ואת כבדו של ערבי והתרוצצנו ברחובות רמאללה?
הערבים הרוצחים שאתה ממשיך וממשיך להשוות אותנו אליהם,הם אלו שעשו את זה.
אני הייתי מציע לך לערוך טבלה שמשווה בין כל האירועים המרכזיים של היהודים במהלך ההיסטוריה ושל המוסלמים הרוצחים,ותראה מי היה קורבן ומי היה כל השמן מעורב בפעילויות מזיקות ל-כ-ו-ל-ם!!!
Taren:
--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 17, 2007, 18:48:34 ---בס"ד
איזה גלולה בלעת שכל דבר נראה לך כמו דבר מר וגרוע?
אתה בעצמך כאדם יחיד,הורס את מדינתנו.
לא שלום אך שווא ולא אף אחד אחר.
א-ת-ה!!!
אתה לא מפסיק להשוות אותנו למוסלמים.
מתי אנחנו ראינו ערבי ועשינו בו לינץ'?
מתי תלשנו את ליבו ואת כבדו של ערבי והתרוצצנו ברחובות רמאללה?
הערבים הרוצחים שאתה ממשיך וממשיך להשוות אותנו אליהם,הם אלו שעשו את זה.
אני הייתי מציע לך לערוך טבלה שמשווה בין כל האירועים המרכזיים של היהודים במהלך ההיסטוריה ושל המוסלמים הרוצחים,ותראה מי היה קורבן ומי היה כל השמן מעורב בפעילויות מזיקות ל-כ-ו-ל-ם!!!
--- סוף ציטוט ---
האנלוגיה היחידה שעולה לי לראש שאני חושב על פונדמנטליזם דתי זה האיסלם אבל אם אתה מתעקש אני יכול לנוע לנוצרים והינדויים אם זה ייתן לך להרגיש יותר טוב, נו בחייך, הרי אם הייתי שמאלני ממוצע הייתי שואל אם ראית כל ערבי עושה לינץ' ביהודי, אני מדבר על התבטאות, כמו המשתמשת בת ה-13\14 שמתפארת בכמה אבנים רגמה איזה סבתא ערבייה בת 80 בזמן שכמה חיילים צופים מהצד, אני חייב להודות שהפורום בעברית הוא טיפה יותר מתון, באנגלית זה די בדיחה, אני מניח שאותם נוצרים בוחשים בקלחת עם כמה יהודיים גלותיים שחושבים שרק בגלל שהם יהודים עם פוסטר של כהנא הם ישראליים אוריינטלים עם כל הידע בנוגע לישראל ולישראלים בפרט, משום מה אלה הם הכי מיליטנטים, כמה אלפי קילומטר בארצות הברית הבטוחה והטובה.
אני לא מסנגר כאן על מוסלמים או ערבים, ואני לא צריך קונוטציה של הלינץ' ברמאללה, כי כבר ראיתי אף לא פעם את התמונות וקטעי הווידאו, הרי אלה המדברים על חיסולים והרג בשני הפורומים זה לא אני, מה שבאמת פאתטי אלה לוחמי מקלדת שלא רק שלעולם לא הרגו אדם אלא מתפארים כאילו מחסלים מאות מחבלים כל יום עם יד קשורה מאחורי הגב, ככה אני רואה את זה ותאמין לי קיבלתי מספיק איומיי מוות ממוסלמים שונים ברשת כדי לזהות את הזן, בזבוז של אנרגיה.
ושוב האנשים היחידים שנתקלתי שהעניקו לי כינויים אנטישמיים ברשת הם נאצים, מוסלמים, וכמה מהפעילים שלכם בפורום באנגלית, או שהמילה kike פתאום נהפכה למחמאה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה