שונות > מה שבראש
אז..טארן, נחשף ?
Taren:
--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 15, 2007, 22:20:54 ---זו עילה מוצדקת ליותר מבאן.
לצערי הפורום לא יכול לתת עונש חמור יותר מבאן.
:/
--- סוף ציטוט ---
עונש יותר חמור מבאן? רוצה לחלוק איתנו? כדור לראש, מאסר עולם בצינוק או עונש חינוכי?
שלמה:
האמת טרן הייתי יותר בקטע של העלבה ולשון הרע (במובן המשפטי כמובן).
אני לא ממש יודע מה העונש על כך אבל כניראה נזיפה וקנס קל למדי.
Taren:
--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 16, 2007, 15:21:08 ---האמת טרן הייתי יותר בקטע של העלבה ולשון הרע (במובן המשפטי כמובן).
אני לא ממש יודע מה העונש על כך אבל כניראה נזיפה וקנס קל למדי.
--- סוף ציטוט ---
הוצאת דיבה? נשמע די אירוני מאותו ארגון שכל מילה חמישית היוצאת מפיו זה נאצי, הרי חיים והגולה בארץ לא מסיימים משפט ללא המילה נאצי, אני לא זה שהוזיל את המילה, הוצאת דיבה על מה דרך אגב? אם זה על נתינת הטייטל נאצי לגזען אז סלח לי, אבל חברים רבים מארגונכים חוטאים בחטא הזה, ברכותיי דרך אגב על עוד כמה דרום אפריקאים לבנים שהצטרפו אליכם, אפשר לראות בדיוק לאיפה זה הולך.
דוקא_כך:
טארן,
גם אם אתה "לאומני חילוני", לא תוכל לדור בשלום עם כהניסטים (היינו יהודים אמוניים יראי שמיים) מכיוון שהמצע שלנו הוא התורה, בעוד שעבור חילוני אנטי-דתי כמוך, המצע שלך הוא פרי מחשבתך ועטך, ואם אתה לא רואה ביהודים אמוניים איום, אז אתה מזלזל בנו באופן קבוע כרפי-שכל שמוכרחים להתמודד עם המורכבות של החיים ושל המציאות ע"י אמונה באל בלתי קיים (כביכול), בעוד שאתה הנאור, המתקדם והמשכיל, מסוגל להתמודד עם הכל בכוחות עצמך. הליגה להגנה יהודית ותנועת כ"ך לא היו מעולם ארגון טרור---אולי הגיע הזמן לרענן את זכרונך הנאור בנוגע להגדרה של טרור. וגם אם הפעולות של הליגה התאימו להגדרה של טרור (הן לא, אבל נניח לרגע שכן), במקרים מסויימים "טרור" מוצדק, לא רק ע"י אלו ה"טרוריסטים" אלא בדיעבד ע"י קרבנותיהם! ווינסטון צ'רצ'יל, שבצעירותו היה אנטישמי, מאוחר יותר כשהחכים, העריך את היהודים ואת מדינת ישראל, והודה בפומבי שלולא ה"טרור היהודי" של האצ"ל והלח"י, הבריטים לא היו עוזבים ומדינת ישראל לא היתה קמה.
הבן, מצד אחד, אנחנו הכהניסטים והוד נאורותך בהסכמה שאין פתרון של שלום עם הערבים/מוסלמים, ושאסור להסתמך על הגוים. מצד שני, אתה דוחה בשאט נפש יהדות אמיתית כמרכיב לפתרון הבעיות של זמננו. אז מה הפתרון שלך? מה בקשר לאבות אבותיך, לסבא, לסבא של סבא? הם סבלו את האנטישמיות של הגוים ושמרו על יהדותם, לפעמים תוך מסירות נפש, כדי להביא לעולם צאצא מביש כמוך? אתה חוליה משרשרת, בין אם זה מוצא חן בעיניך, ובין אם לאו, ועליך, כיהודי, מוטלת החובה להמשיך את השרשרת, ללמוד תורה, לקיים אותה, ולשנן לבניך.
אני מקווה מאוד שההכפשה שלך את הרב כהנא זצוק"ל הי"ד ותנועתו היא תגובה אימפולסיבית לתוויות שחלק מחברינו הדביקו לך, ושאתה לא באמת התכוונת לזה. מכיוון שאם אתה מכפיש מישהו כמוני, זה נסלח---אני הראשון שיודה כמה שאני שפל ועפר הארץ. אבל אם אתה מכפיש את זכרו הברוך של גדול וצדיק כמו הרב כהנא, שהיה אהוב ונערץ על הרבה רבנים גדולים של דורנו, כמו הרה"ג אליהו שליט"א והרב קוק זצ"ל---אין לך מחילה וכפרה, ויבואו עליך עונשים כואבים ללא צורך, שישברו את האגו המנופח שלך וישפילו אותך עד העפר שממנו כולנו באנו ולשם כולנו נחזור.
לפני שבר גאון.
גמר חתימה טובה,
דוקא_כך
Taren:
--- ציטוט של: דוקא_כך על ספטמבר 17, 2007, 04:15:12 ---טארן,
גם אם אתה "לאומני חילוני", לא תוכל לדור בשלום עם כהניסטים (היינו יהודים אמוניים יראי שמיים) מכיוון שהמצע שלנו הוא התורה, בעוד שעבור חילוני אנטי-דתי כמוך, המצע שלך הוא פרי מחשבתך ועטך, ואם אתה לא רואה ביהודים אמוניים איום, אז אתה מזלזל בנו באופן קבוע כרפי-שכל שמוכרחים להתמודד עם המורכבות של החיים ושל המציאות ע"י אמונה באל בלתי קיים (כביכול), בעוד שאתה הנאור, המתקדם והמשכיל, מסוגל להתמודד עם הכל בכוחות עצמך. הליגה להגנה יהודית ותנועת כ"ך לא היו מעולם ארגון טרור---אולי הגיע הזמן לרענן את זכרונך הנאור בנוגע להגדרה של טרור. וגם אם הפעולות של הליגה התאימו להגדרה של טרור (הן לא, אבל נניח לרגע שכן), במקרים מסויימים "טרור" מוצדק, לא רק ע"י אלו ה"טרוריסטים" אלא בדיעבד ע"י קרבנותיהם! ווינסטון צ'רצ'יל, שבצעירותו היה אנטישמי, מאוחר יותר כשהחכים, העריך את היהודים ואת מדינת ישראל, והודה בפומבי שלולא ה"טרור היהודי" של האצ"ל והלח"י, הבריטים לא היו עוזבים ומדינת ישראל לא היתה קמה.
הבן, מצד אחד, אנחנו הכהניסטים והוד נאורותך בהסכמה שאין פתרון של שלום עם הערבים/מוסלמים, ושאסור להסתמך על הגוים. מצד שני, אתה דוחה בשאט נפש יהדות אמיתית כמרכיב לפתרון הבעיות של זמננו. אז מה הפתרון שלך? מה בקשר לאבות אבותיך, לסבא, לסבא של סבא? הם סבלו את האנטישמיות של הגוים ושמרו על יהדותם, לפעמים תוך מסירות נפש, כדי להביא לעולם צאצא מביש כמוך? אתה חוליה משרשרת, בין אם זה מוצא חן בעיניך, ובין אם לאו, ועליך, כיהודי, מוטלת החובה להמשיך את השרשרת, ללמוד תורה, לקיים אותה, ולשנן לבניך.
אני מקווה מאוד שההכפשה שלך את הרב כהנא זצוק"ל הי"ד ותנועתו היא תגובה אימפולסיבית לתוויות שחלק מחברינו הדביקו לך, ושאתה לא באמת התכוונת לזה. מכיוון שאם אתה מכפיש מישהו כמוני, זה נסלח---אני הראשון שיודה כמה שאני שפל ועפר הארץ. אבל אם אתה מכפיש את זכרו הברוך של גדול וצדיק כמו הרב כהנא, שהיה אהוב ונערץ על הרבה רבנים גדולים של דורנו, כמו הרה"ג אליהו שליט"א והרב קוק זצ"ל---אין לך מחילה וכפרה, ויבואו עליך עונשים כואבים ללא צורך, שישברו את האגו המנופח שלך וישפילו אותך עד העפר שממנו כולנו באנו ולשם כולנו נחזור.
לפני שבר גאון.
גמר חתימה טובה,
דוקא_כך
--- סוף ציטוט ---
אם המצע שלכם הוא התורה אז סלח לי אך זה שווה כקליפת השום בשבילי, אני לא שש לחיות במדינה הלכתית כמו שאני לא משתוקק לחיות בדיקטטורה או משטר איסלמי, בסופו של עניין זה עניין של סמנטיקה, אז תפנטזו יומם וליל על אימפריה תנכ"ית עד הפרת והחידקל, אבל ברגע שנכנסים לדיון רציונאלי אתם מתחמקים, הרי כיבוש שטחים אלה הוא כמעט בלתי אפשרי לוגיסטית, במיוחד למדינה כמו ישראל, אבל אני בטוח שהכהניסטים הנחמדים יהיו חוד החנית, או שאתם מוכנים להקריב כמה מיליוני ישראלים בשביל הגאולה או חזרת המהדי ה-12?
כולם אנטישמיים, כל גוי מצוי הוא אנטישמי אלא אם כן הוא נוצרי "ציוני" שמלקק יומם וליל על איך אתה חלק מעם נבחר? אם כל ביקורת על ישראל נתפסת כאנטישמיות בעולם ההזוי שבו אתה חי אז תסלח לי אבל לא פלא שחלק מאלה המתיימרים להיות ציונים נתפסים בצורה כל כך בוטה בעולם המערבי?
הגיע הזמן שתתיצבו מול המציאות ולא עולם הסייברנט ותבינו שאפילו אם אתם שמים אתה יודע מה על העולם, ישראל עדיין תלוייה במסחר, אז אולי אתם חושבים שאתם מסוגלים לחיות נורמלי תחת סנקציות נחמדות סטייל צפון קוריאה ועיראק בעידן סאדם, אבל אם אתם חושבים ש-90% מהישראלים היהודים יכולים לשרוד על חצי פת לחם ביום, הרשה לי לגחך, אתה יודע מי בדיוק השניא את הדת עליי? כל הרבנים בגרוש האלה הם הגורם היחיד לכך, לא גידלו אותי כך, אני לא בא מבית אנטי דתי אבל למה אני אמור לכבד אנשים הרואים בי ככופר לא אנושי אם אינני רואה אותם כקדושים? אין לי קמצוץ כבוד לרוב הרבנים כיום, אני בטוח שיש רבנים שאינם כאלה אבל משום מה העסקנים והאינטרסטנים כיום שולטים בעולם זה.
"אני מקווה מאוד שההכפשה שלך את הרב כהנא זצוק"ל", הכפשתי ואכפיש כמו שהכפשתי אימנים ומולות שטופי מוח ושנאה, אם אתה רוצה לעבוד גרסא של חסן נאסרללה זאת זכותך, אבל אל תטיף ואל תדרוש ממני אותו הדבר, ותשמור את איומי הגיהנום וסוף הימים ("אין לך מחילה וכפרה, ויבואו עליך עונשים כואבים ללא צורך, שישברו את האגו המנופח שלך וישפילו אותך עד העפר") למוסלמים, אבל מצד שני אין שוני רב ביניכם, אז עליי לקבל שזה חלק מהטבע האנושי.
העיקר שאיומי סרק במסווה של עונש אלוהי מקובלים בתרבות הנעלה שלך, זרוק איזה פולסא דנורא עליי או שכשפי הוודו שמורים לאולמרט ולשמאלנים?
אני מודע שאני נשמע לעיתים אנטי דתי לחלוטין, אבל זאת הסביבה הזאת, תאמין לי אני הרבה יותר סובלני כשלא מרצים לי ומכבדים את אמונתי, עד אז, לא הייתי מצפה לחזרה בתשובה בזמן הקרוב.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה