שונות > מה שבראש

אז..טארן, נחשף ?

<< < (6/9) > >>

שלמה:
כן טרן.
אני מניח שהרוב כאן לא הרגו אף ערבי אבל לא כולם.
תן לי עוד כמה זמן לשים לב ואז ייתכן שאחסל כמה מחבלים במסגרת שרותי הצבאי.
בכל-זאת גם מחבלים די מפחיד להרוג... :/

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אתה כזה עוכר ישראל שאין לי בעיה שיקראו לך קייק,ואני ואף אחד אחר לא יקום לגונן עלייך.
חוץ מזה,מאיפה אתה מכיר את העבר הצבאי של חברי הפורום?
הרי כמובן אתה יודע הכול ואנחנו חבורה של ניאו נאצים נכון?
מן הראוי שלא תסיק מסקנות,ולא תחליט מה העבר הצבאי שלנו.
חוץ מזה גם הנצרות הלא מפותחת בימי הביינים וראשית המאה,וחלקם עד היום,הם אותו דבר בדיוק כמו מוסלמים.
הבעיה עם מוסמים זה שאף אחד מהם לא התפתח,והם עדיין דוגלים במלחמת חמולות בתוכם,וגם אינוס עוללים לא נשלל על ידי דתם,כל עוד שזה מין אנאלי.
זה נשמע מתאים לעולם המודרני?
בעייני זה אפילו לא מתאים לימי הביניים.
אולי לתקופת מצרים העתיקה.
ובקשר להינדואים.
הם אומנם לא מפותחים גם כן,אך לפחות הם אינם דוגלים במלחמה גלובלית כלל עולמית שבסופה דתם שלהם תשלוט בעולם.
אף דת לא דוגלת בדבר כזה,אפילו הנצרות הקתולית שפעם {עד לא מזמן}שאפה לדבר כזה,הבינה שזה לא הגיוני בקרב רוב העולם הנאור.
אף דת לא עושה דבר כזה,חוץ מהאיסלם.
לכן כשאתה אומר שבאותה מידה יכולת להשוות אותנו לנוצרים,אני רוה להזכיר לך שמרבית עולם הנוצרים התמתן.
אתה כן מסנגר על הלינץ' ברמאללה על ידי זה שאתה אומר שאנו שווים לאנשים שעשו את מעשי הזוועה.

Taren:

--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 17, 2007, 19:24:55 ---כן טרן.
אני מניח שהרוב כאן לא הרגו אף ערבי אבל לא כולם.
תן לי עוד כמה זמן לשים לב ואז ייתכן שאחסל כמה מחבלים במסגרת שרותי הצבאי.
בכל-זאת גם מחבלים די מפחיד להרוג... :/

--- סוף ציטוט ---

בדיוק, אז למה להתמזמז כל היום בפורומים בדיבורים על הרג? כל אחד הופך לרמבו ברשת.

שלמה:

--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 17, 2007, 21:34:09 ---בדיוק, אז למה להתמזמז כל היום בפורומים בדיבורים על הרג? כל אחד הופך לרמבו ברשת.

--- סוף ציטוט ---

תִמצא לי היכן בדיוק התגאתי בערבים שחיסלתי ביד אחת.
במִקרה שתִמצא מקום כזה, אני אסכים לרוץ ברחוב ולצעוק: "טרן מלך ישראל חי חי וקיים!".

Taren:

--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 17, 2007, 19:33:46 ---בס"ד
אתה כזה עוכר ישראל שאין לי בעיה שיקראו לך קייק,ואני ואף אחד אחר לא יקום לגונן עלייך.
חוץ מזה,מאיפה אתה מכיר את העבר הצבאי של חברי הפורום?
הרי כמובן אתה יודע הכול ואנחנו חבורה של ניאו נאצים נכון?
מן הראוי שלא תסיק מסקנות,ולא תחליט מה העבר הצבאי שלנו.
חוץ מזה גם הנצרות הלא מפותחת בימי הביינים וראשית המאה,וחלקם עד היום,הם אותו דבר בדיוק כמו מוסלמים.
הבעיה עם מוסמים זה שאף אחד מהם לא התפתח,והם עדיין דוגלים במלחמת חמולות בתוכם,וגם אינוס עוללים לא נשלל על ידי דתם,כל עוד שזה מין אנאלי.
זה נשמע מתאים לעולם המודרני?
בעייני זה אפילו לא מתאים לימי הביניים.
אולי לתקופת מצרים העתיקה.
ובקשר להינדואים.
הם אומנם לא מפותחים גם כן,אך לפחות הם אינם דוגלים במלחמה גלובלית כלל עולמית שבסופה דתם שלהם תשלוט בעולם.
אף דת לא דוגלת בדבר כזה,אפילו הנצרות הקתולית שפעם {עד לא מזמן}שאפה לדבר כזה,הבינה שזה לא הגיוני בקרב רוב העולם הנאור.
אף דת לא עושה דבר כזה,חוץ מהאיסלם.
לכן כשאתה אומר שבאותה מידה יכולת להשוות אותנו לנוצרים,אני רוה להזכיר לך שמרבית עולם הנוצרים התמתן.
אתה כן מסנגר על הלינץ' ברמאללה על ידי זה שאתה אומר שאנו שווים לאנשים שעשו את מעשי הזוועה.

--- סוף ציטוט ---

ברור שאין לך בעייה שיקראו לי קייק, אז אין לך את הפריבילגיה לבקר אותי כשאני מציין שבעיני כהנא הוא נאצי, או שגידופים אנטישמיים הם הנחלה הבלעדית שלכם?

נו מה אתה רוצה? להרצות לי עד כמה האיסלאם היא כת מוות? ידוע, רוצה ללמד אותי על ההיסטוריה של האיסלאם? ידוע, אתה לא מבין שאני לא מסנגר ולא אסנגר פעם אחת על מוסלמים והאיסלאם, אז מה הפואנטה שלך? אתה מטיף לאדם הלא נכון, אני כמובן לא מכליל את כל הנוצרים, אני מדבר על המיעוט ההזוי שחלק מהאמונה ובסיס הפעולה שלו הוא הבאת מלחמת גוג ומגוג כדי שמשיחם הצלוב יחזור, בדרך לא איכפת להם לבזבז כמה דולרים, אבל הם מצפים מיהודים למות כדי להגשים את המטרה בזמן שהם עוסקים בעיניינם כמה אלפי קילומטר הרחק מכאן בבטחה, אבל היי אם לא איכפת לכם למכור את נשמתכם עבור חופן דולרים מדוד סם...

"אתה כן מסנגר על הלינץ' ברמאללה", לא סינגרתי, אבל הגד לי מה ההבדל בין מוסלמי הפורץ לבית כנסת ומרסס לבין מר גולדשטיין?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה