שונות > מה שבראש
אז..טארן, נחשף ?
Taren:
רוצה תרגום? כל שהיית צריכה זה לבקש:
JTF are a bunch of neo Nazis, and trust me i dont use that word much unlike Chaim, you can go check their english forum, reminds me of Stormfront, they hate blacks, they dont see the difference between an arab and a Muslim, they are just cyber net warriors who talk about killing on a bloody forum, hopefully soon to be a terrorist organization, and if you think those religious nut cases are just going to rise like the Nazi party in the 30s, they have a few dozan members in Israel."
"The goverment censors them? they only have a few dozan members in Israel... the rest are just the common useful idiots who want to use them as a tool to get back at the "lefties" in power, Kach is a terorrist organization, if they are the followers of that racist pig Kahane then they should be classifed as a hate group and a terrorist organization."
"JTF הם חבורת ניאו-נאצים, ותאמין לי אני לא משתמש במילה הזאת שלא כמו חיים, אתה יכול ללכת ולהציץ בפורום באנגלית שלהם, מזכיר לי את סטורםפרונט, הם שונאים שחורים, הם לא רואים הבדל בין ערבי למוסלמי, הם רק חבורת לוחמי אינטרנט שמדברים על הרג בפורום, נקווה שבקרוב ארגון טרור (כמו כ"ך), ואם אתה חושב שחבורת מטורפי הדת הללו יעלו לשלטון כמו המפלגה הנאצית בשנות השלושים, יש להם כמה עשרות חברים בישראל.
הממשלה מצנזרת אותם? יש להם כמה עשרות חברים בישראל, הם השאר הם רק ה-useful idiots (בדרך כלל מייוחס לשמאל), שמשומשים ככלים כדי להחזיר לשמאלנים שבשלטון, כ"ך הוא ארגון טרור, אם הם ממשיכי דרכו של החזיר הגזעני כהנא, אז ארגונים צריך להיות מתוייג כארגון שנאה וטרור.
ודרך אגב לחכם בלילה שפרסם את זה, אני פרסמתי כאן סרטון שהכנתי ביוטוב, אתה חושב שאיזה טרול יהפוך לסטלקר ויציץ בחשבון שלי? אתם כל כך צפויים אבל חושבים ש"תפסתם" אותי? פחחח
אֹהד:
כן, בגלל הסירטון שפירסמת נכנסתי למשתמש שלך, רציתי לראות אם הכנת עוד, ואז ראיתי את הוויכוח שלך עם איזה אחד, וראיתי את השטויות שכתבת .
והעניין ש"נחשפת" הוא, שרוב המנהלים כאן פשוט סירבו לחסום אותך או להגביל אותך בתואנה של "שיוויון" .
:coolsmiley:
Taren:
--- ציטוט של: אֹהד על ספטמבר 16, 2007, 13:08:59 ---כן, בגלל הסירטון שפירסמת נכנסתי למשתמש שלך, רציתי לראות אם הכנת עוד, ואז ראיתי את הוויכוח שלך עם איזה אחד, וראיתי את השטויות שכתבת .
והעניין ש"נחשפת" הוא, שרוב המנהלים כאן פשוט סירבו לחסום אותך או להגביל אותך בתואנה של "שיוויון" .
:coolsmiley:
--- סוף ציטוט ---
אבל בחייך אתה לא חושב שידעתי שאם אני הולך לפרסם פה פרופיל אנטי אסלמי איזה חבר ירפרף בו? אתה יכול לתת לי קרדיט, אבל האמת היא שההשוואה לניאו-נאצים הגיעה אחרי שנקראתי בדיוק אותו דבר על ידי חבריכם, למרות שכמו שאתה רואה ציינתי שאני בדרך כלל לא משתמש במילה נאצים או ניאו-נאצים, במיוחד שאני מתעסק עם מוסלמים ושמאלניים.
היחידים עד עתה שזרקו לעברי כינויים אנטישמים כגון kike הם מוסלמים, נאצים ובפורום באנגלית, צירוף מקרים?
שלמה:
טרן ההסברים העלובים שלך והתירוצים שלך לא משנים דבר.
Taren:
--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 16, 2007, 14:43:41 ---טרן ההסברים העלובים שלך והתירוצים שלך לא משנים דבר.
--- סוף ציטוט ---
מבין כל היוזרים פה אתה האחרון שיכול להתנשא מעלי, אז למה שלא תחזור לדרגת הנגרר התורן חסר הידע?:< אפשר לחשוב כאילו העמדתי פנים שאני חסיד של התנועה שלכם ו"נתפסתי" במעשה כמתחזה, אני זה שפרסם את הפרופיל שלי, לא אתה, אז איזה תירוץ בדיוק אני צריך? להיפך, הטענה שאני שמאלני מרוסקת, אם רק תעיף מבט בתגובות בפרופיל שלי ואיך אני עולה למוסלמים ואנטישמים על העצבים, יש לך הסבר לזה או שזאת הצגה?
מדבר על עלובים...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה