עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך עונים לטענות הבאות

<< < (7/12) > >>

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: פּז על אוגוסט 29, 2007, 21:03:22 ---לענייננו...
בנוגע לטענה שהצגת, שמע את תגובתי.
סרבנות היא דבר נורא. לטענתי, אסור בתכלית האיסור לסרב פקודה צבאית, אלא אם כן איננה חוקית בעליל.
כפי שאתה אומר, הסרבנות פועלת משני צידי המתרס. מצד אחד, ימנים לא יגרשו יהודים, מצד שני נניח, שמאלנים לא יפנו ערבים.
המקרה הזה הוא מקרה יחסית קל, ולא עוסק ממש, במישרין, בחיי אדם.
אך מה יקרה במלחמה?
או, מה יקרה כשכל חייל פשוט יסרב למלא את צו מפקדו. תהיה אנרכיה, וכך בלתי אפשרי לנהל צבא.

לכן, לטענתי, יש לבצע כל צו (כל עוד הוא בתחום הצווים החוקיים, היינו צו שאינו בלתי חוקי בעליל) צבאי, גם פינוי/גרוש יהודים.
כמובן שלא צריך להסכים עם כל צו. אך לשם כך יש דרכים דמוקרטיות לפעולה, במיוחד כשמדובר בביצוע מדיניות ממשלתית, שכרוכה בדיונים רבים.
הפגנות המוניות, מחאה ציבורית גדולה, עצומות וכיוצא באלה.

האם הדרך הזאת, הדרך הדמוקרטית, בטוח תעבוד?
כנראה שלא. אך עניין זה כבר קשור למספר האזרחים המוחים, וליחס שלהם מהחברה.
האם הדרך השנייה, סרבנות, תעבוד?
גם, כנראה שלא. ושוב, עניין זה תלוי במספר הסרבנים ויחסם מכלל החיילים.
אך כאן יש מערכת ענישה.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

כל עוד השלטון השמאלני מפקיר את דם-ישראל, ואת ארץ- הקודש ,התגייסות לשורות הצבא שתחת מרותו הינה כמו התאבדות , מכיוון שהקב''ה התיר לסכן חיי יהודי , אך ורק למטרת הצלת יהודים , ולא למטרות זדוניות של השמאל הבולשביקי שמשתמש בשופטים שהעמיד בראש החוק , להחל את החוקים הנוחים לו בלבד!!, הידעת ידידי שחבריך מהשמאל הבולשביקי שנפגשו עם פעילי ארגוני טרור ללא אישור מהמדינה היו אמורים לההרג בירי'ה עפ''י החוק שאתה מעריץ? שזהו העונש על בגידה .
וכל-שכן הח''כים האוייבים הערבים הנאצים שהזכרתי במאמרי הקודמים!!, איפה כאן החוק ? אלא שמתי ההדבר נוח לחזירים של השמאל הבולשביקי הם מנפנפים ב'' חוק'' --לעינינו עומדת ההלכה היהודית מעל לחוק המסולף הזה!!

הגולה בארץ :smil037:

שלמה:
הגולה בארץ אני פשוט בהלם ממך גיוס לצבא זה שירות חשוב ביותר לעם שלך ולמדינה שלך.
איפו הרקע הלאומי?
אני לא ידע מה איתך אבל אני דתי-לאומי.
אני מאמין שהלאום שלנו מאוד חשוב.
דווקא עכשיו כשהדתתים הפכו לעמוד השידרה של צה"ל כשיש כבר אלופים דתיים כשזו שאלה של זמן- פחות מ-20 שנה.
עד שיהיה רב אלוף דתי.
דווקא עכשיו אתה אומר שלא צריך לשרת.
אנחנו לא נשרת המדינה תיפול מיליונים ימותו.
אבל העיקר שלא שירתנו את השלטון השמאלני.
כשאתה משרת בצה"לאתה משרת את העם היהודי בארץ ישראל ולא את אולמרט זכור את זה.

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 29, 2007, 22:36:06 ---הגולה בארץ אני פשוט בהלם ממך גיוס לצבא זה שירות חשוב ביותר לעם שלך ולמדינה שלך.
איפו הרקע הלאומי?
אני לא ידע מה איתך אבל אני דתי-לאומי.
אני מאמין שהלאום שלנו מאוד חשוב.
דווקא עכשיו כשהדתתים הפכו לעמוד השידרה של צה"ל כשיש כבר אלופים דתיים כשזו שאלה של זמן- פחות מ-20 שנה.
עד שיהיה רב אלוף דתי.
דווקא עכשיו אתה אומר שלא צריך לשרת.
אנחנו לא נשרת המדינה תיפול מיליונים ימותו.
אבל העיקר שלא שירתנו את השלטון השמאלני.
כשאתה משרת בצה"לאתה משרת את העם היהודי בארץ ישראל ולא את אולמרט זכור את זה.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

שלמה ידידי!!
אני שרתתי בצה''ל המון שנים , ויודע טוב-מאד מה שקורה כיום , ולכן מסוגל לנתח ולקרוא את המצב לאשורו, והתמונה שאני רואה הינה כדלקמן:
כל עוד לא יראה השמאל הבולשביקי שאנו רציניים בכוונותינו לגבי עם-ישראל וארץ-ישראל , והמשך פעולותיהם הזדוניות המשתפות-פעולה עם האויב יגרום לקרע חזק שיגרום לכל הימניים האמיתיים שלא לשרת בצה''ל , והדבר יגרום לסיכון קיומו , הם לא יחדלו מרשעם !! ולכן אנו אמורים ללכת איתם עד הסוף ,ולהוכיח להם שכוונותינו הקדושות אמיתיות !! צבא שמגרש יהודים מבתיהם מוחרם !! וכל שכן אם משתף-פעולה עם האויב הערבי הנאצי יש''ו .
 ולראי'ה הנה יהודי'ה תמימה ששהתה בחברון בשבת האחרונה וראתה במו עיניה איך מתנהג צבא -הגרוש _ראה זאת בקישור הבא:
 http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=8084.0                                                                                           הגולה בארץ :smil037:

פּז:

--- ציטוט של: הגולה בארץ על אוגוסט 29, 2007, 22:32:46 ---
--- ציטוט של: פּז על אוגוסט 29, 2007, 21:03:22 ---לענייננו...
בנוגע לטענה שהצגת, שמע את תגובתי.
סרבנות היא דבר נורא. לטענתי, אסור בתכלית האיסור לסרב פקודה צבאית, אלא אם כן איננה חוקית בעליל.
כפי שאתה אומר, הסרבנות פועלת משני צידי המתרס. מצד אחד, ימנים לא יגרשו יהודים, מצד שני נניח, שמאלנים לא יפנו ערבים.
המקרה הזה הוא מקרה יחסית קל, ולא עוסק ממש, במישרין, בחיי אדם.
אך מה יקרה במלחמה?
או, מה יקרה כשכל חייל פשוט יסרב למלא את צו מפקדו. תהיה אנרכיה, וכך בלתי אפשרי לנהל צבא.

לכן, לטענתי, יש לבצע כל צו (כל עוד הוא בתחום הצווים החוקיים, היינו צו שאינו בלתי חוקי בעליל) צבאי, גם פינוי/גרוש יהודים.
כמובן שלא צריך להסכים עם כל צו. אך לשם כך יש דרכים דמוקרטיות לפעולה, במיוחד כשמדובר בביצוע מדיניות ממשלתית, שכרוכה בדיונים רבים.
הפגנות המוניות, מחאה ציבורית גדולה, עצומות וכיוצא באלה.

האם הדרך הזאת, הדרך הדמוקרטית, בטוח תעבוד?
כנראה שלא. אך עניין זה כבר קשור למספר האזרחים המוחים, וליחס שלהם מהחברה.
האם הדרך השנייה, סרבנות, תעבוד?
גם, כנראה שלא. ושוב, עניין זה תלוי במספר הסרבנים ויחסם מכלל החיילים.
אך כאן יש מערכת ענישה.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

כל עוד השלטון השמאלני מפקיר את דם-ישראל, ואת ארץ- הקודש ,התגייסות לשורות הצבא שתחת מרותו הינה כמו התאבדות , מכיוון שהקב''ה התיר לסכן חיי יהודי , אך ורק למטרת הצלת יהודים , ולא למטרות זדוניות של השמאל הבולשביקי שמשתמש בשופטים שהעמיד בראש החוק , להחל את החוקים הנוחים לו בלבד!!, הידעת ידידי שחבריך מהשמאל הבולשביקי שנפגשו עם פעילי ארגוני טרור ללא אישור מהמדינה היו אמורים לההרג בירי'ה עפ''י החוק שאתה מעריץ? שזהו העונש על בגידה .
וכל-שכן הח''כים האוייבים הערבים הנאצים שהזכרתי במאמרי הקודמים!!, איפה כאן החוק ? אלא שמתי ההדבר נוח לחזירים של השמאל הבולשביקי הם מנפנפים ב'' חוק'' --לעינינו עומדת ההלכה היהודית מעל לחוק המסולף הזה!!

הגולה בארץ :smil037:

--- סוף ציטוט ---
רגע, אני רוצה להבין, זה שאני בעד דמוקרטיה אומר שאני שמאלני, ושחבריי שמאלנים?
אתה מוזמן לחבור ל"המוני" חבריך הפאשיסטים, אלה שבעד דיקטטורה, ולהפוך את מדינת ישראל למדינת דתית מוזרה, אפילו לא הלכה, שכן לחוק במדינתך לא יהיה שום ערך. סנהדרין?, מי שמע עליהם בכלל.

אני מגדיר את עצמי ימני, בעד מדינת ישראל, בעוד שאתה יהודי (לא ישראלי), שלא איכפת לו ממדינת ישראל, לא איכפת לו מצבא ההגנה לישראל, מחוקיה של מדינת ישראל, ורק בעד הפלת השלטון בישראל.

כמובן שאתה יכול לצעוק "בולשביקים", ו"קומוניסטים" ואני לא יודע מה, אבל בסופו של דבר אתה יודע ששום דבר לא ישתנה כאן בצורה הזאת.

(טרחת כל כך לתייג אותי כשמאלן-בולשביק-חזיר עד ששכחת (או שאפילו לא התעניינת לדעת) שגם אני מצר מאוד על כך שהחוק לא נאכף כשמדובר בטרוריסטים.)

שלמה:
ומה אם ינצלו אוייבינו מסוריה ומאירן וגם "ידידינו הטובים" במצרים וירדן את הרגע של חולשה בצה"ל ויתקפו אותנו?
יתקפו אותנו בימים אלה של חולשה ואז יהיה צה"ל חלש וחסר אנשים בעלי אמונה אמיתית.
ואז הוא יפול כדי אין ספור האוייבים הרבים.
לא, הגולה בארץ, אין אנו במצב שאנו יכולים לשחק משחקים.
האוייב הערבי מקיף אותנו מכל צדדינו- 300 מיליון איש.
ועוד יותר ממיליון בתוכנו.
ואנחנו כאן אפילו לא 6 מיליון.
אין זה זמן לשחק מחשקי כוח.
אנחנו צריכים להאמין במדינה ובמה שטוב בה.
בסופו של דבר זו הקרבה למען הקהילה היהודית הגדולה והחשובה בעולם.
אני לא יודע לאיזה זרם אתה מרגיש קרוב. במִקרה שלי זה הדתיים-הלאומיים. ייתכן שאתה מרגיש קרוב לזרם אחר.
בלי דתיים בצבא אין צבא.
אם צה"ל יאבד 40% מהקצינים הלוחמים שלו ואחוז דומה מהלוחמים, הכוח האנושי שלו ירד לשפל של 30 שנה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה