עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
איך עונים לטענות הבאות
Taren:
http://en.wikipedia.org/wiki/Arab#Early_Islamic_Arabization
אם עדיין ויקיפדיה היא בולשביקית, למרות שגם אתם משתמשים בה לפעמים, אין בעייה למצוא מקורות אחרים.
Syria/Iraq, 7th century
The arrival of Islam united the Arab tribes, who flooded into the strongly Semitic Greater Syria and Iraq. Within years, the major garrison towns developed into the major cities of Syria and Iraq. The local population, which shared a close linguistic and genetic ancestry with Qahtani and Adnani Muslims were quickly Arabized
הם אמנם מזוהים כערבים לכל דבר, אך רוב רובם של הערבים היום הם עמים שמיים שנכבשו, חלק מזדהים כערבים אבל אחרים, נוצרים רובם, קופטים ממצריים ולבנונים, לא מזדהים כערבים.
חלק מחשיבים כל אדם שיודע ערבית כערבי, שזה טמטום מוחלט אבל שיהיה...
Taren:
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 20:26:32 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 20:22:06 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 20:08:25 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 19:46:25 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 19:22:05 ---Teran, אתה בעצם רומז שהמזרחיים הם ערבים ? אתה טועה, סמוך עלי, אני מזרחי ואני יכול להבדיל בין יהודי מזרחי לערבי מאחר ויש להם מראה שונה, במיוחד בתווי הפנים, האמן לי .
--- סוף ציטוט ---
שוב הכסילות... תבין שלא ניתן להכליל ערבי כמראה, מתימנים עד לבנונים, נראים שונים לגמרי אחד מהשני, המזרחיים אינם ערבים אך לאחר מאות שנים כמיעוט בעולם הערבי חלקם חולקים מראה זהה, אתה אולי נראה שונה אך ראיתי מספיק מזרחיים שהדמיון ביניהם לאותם ערבים זהה לגמרי, ולפני שיקפצו כרגיל ויקראו לי אשכנזי השונא מזרחיים, אני חצי \ חצי, ואינני שונא את הצד המזרחי שלי.
תימנים למשל הם הרבה יותר כהים מלבנונים, שונים בתכלית מבחינה חיצונית.
--- סוף ציטוט ---
שוב הכסילות שלך, תימנים ולבנונים נראים אותו הדבר מבחינת תווי הפנים, מאחר וכולם ערבים .
--- סוף ציטוט ---
פחח אתה כנראה הוזה במקצת, לבנונים הם ברובם בהירים יותר, אתה יכול פשוט לחפש סלבריטי כגון חיפה ואחרים, זה שאריות של דם צלבני ממסעות הצלב, הרבה לבנונים הם בהירים בעלי עיניים בהירות,אפילו לכמה סורים, לאסד למשל יש עיניים כחולות כתכלת, התימנים הערבים הם פשוט "ברברים" שנכבשו על ידי ערבים ונגזר עליהם לקחת את השפה, הזהות והתרבות הערבית, אם אתה לא מסוגל לראות שתימנים הם שונים בתכלית מלבנונים, אולי כדאי שתעשה קצת מחקר על הערביזציה של עמים שמיים במזרח התיכון.
--- סוף ציטוט ---
פחחחח, תגיד לי, אתה לוקה בבעיות בהבנת הנקרא ? דיברתי על תווי פנים, לא על צבע העור .
והטענה שלך שהלבנונים הם שאריות של דם צלבני מגוכחות, הלבנונים הנוצרים הם היחידים שיש להם עור בהיר מאחר והם שאריות של עמים שמים מזרחיים כמו אשורים, פיניקים וכו' . והתימנים אינם בֳרבֳרֵים אלא ערבים שפעלו בשיתוף עם מוחמד והאמפריה המוסלמית .
--- סוף ציטוט ---
חיכיתי שתרחיב, באיזה אופן בדיוק הם זהים? אף גדול?
כן רוב הלבנונים שטוענים שהם אינם ערבים הם נוצרים ברובם, אבל לא לשכוח שרבים אוסלמו והתאסלמו, הם מעטים אבל קיימים, הבעייה היא שהאיסלם עבורם מהווה זהות אתנית ערבית גם כן, מה שיוצר אנטגוניזם אצל הנוצרים...
מסעות הצלב ארכו מאות שנים, לבנון וסוריה היו צומת דרכים חשובות, לא ראיתי עד עתה שום מחקר שהפריך המצאות של שורשים מהצלבנים, ובאומרי עמים שמיים אכן התכוונתי לאשורים ופיניקים.
Taren:
וכן לאחר בדיקה לא תימנים, אלא רובם מצפון אפריקה: מאלג'יריה, מרוקו, תוניסיה ולוב, משום מה האסוציאציה של ברברים קפץ לי תימנים, מודה בטעות.
פּז:
לענייננו...
בנוגע לטענה שהצגת, שמע את תגובתי.
סרבנות היא דבר נורא. לטענתי, אסור בתכלית האיסור לסרב פקודה צבאית, אלא אם כן איננה חוקית בעליל.
כפי שאתה אומר, הסרבנות פועלת משני צידי המתרס. מצד אחד, ימנים לא יגרשו יהודים, מצד שני נניח, שמאלנים לא יפנו ערבים.
המקרה הזה הוא מקרה יחסית קל, ולא עוסק ממש, במישרין, בחיי אדם.
אך מה יקרה במלחמה?
או, מה יקרה כשכל חייל פשוט יסרב למלא את צו מפקדו. תהיה אנרכיה, וכך בלתי אפשרי לנהל צבא.
לכן, לטענתי, יש לבצע כל צו (כל עוד הוא בתחום הצווים החוקיים, היינו צו שאינו בלתי חוקי בעליל) צבאי, גם פינוי/גרוש יהודים.
כמובן שלא צריך להסכים עם כל צו. אך לשם כך יש דרכים דמוקרטיות לפעולה, במיוחד כשמדובר בביצוע מדיניות ממשלתית, שכרוכה בדיונים רבים.
הפגנות המוניות, מחאה ציבורית גדולה, עצומות וכיוצא באלה.
האם הדרך הזאת, הדרך הדמוקרטית, בטוח תעבוד?
כנראה שלא. אך עניין זה כבר קשור למספר האזרחים המוחים, וליחס שלהם מהחברה.
האם הדרך השנייה, סרבנות, תעבוד?
גם, כנראה שלא. ושוב, עניין זה תלוי במספר הסרבנים ויחסם מכלל החיילים.
אך כאן יש מערכת ענישה.
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 18:03:52 ---
--- ציטוט של: הגולה בארץ על אוגוסט 29, 2007, 17:59:27 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 17:52:16 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 17:43:05 ---טארן, אפשר ועוד איך, זה לא אשמתנו שנבצר ממך לרכוש מוח ראוי :(
--- סוף ציטוט ---
נבצר ממני מוח ראוי? תזלזל באינטליגנציה שלי כמה שתרצה, זה עדיין לא משנה דבר בנוגע לעמדתי, מה גם שחוץ מקריאות של נאצי \ אנטישמי \ שמאלני \ בולשביק אתם לא בדיוק אתגר גדול, עם כל הכבוד.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
האמת צועקת מגרוננו הניחר - אולם לאזניכם הערלות והמורעלות בשטיפת מוח שמאלנית מושרשת ומתמשכת ,כפי שכבר הסברנו לך במאמרים קודמים ,הינה כ '' קול קורא במדבר ''!!
הגולה בארץ :smil037:
--- סוף ציטוט ---
אזניכם? מי זה אתם בדיוק? מה גם שההתבכיינות הבלתי נפסקת שלך על שטיפת מוח שמאלנית לא תקפה לגבי, אז בוא נחסוך את ההארה המזוייפת ותחושת הנרדפות והפרנויה, אפשר לחשוב שמדובר בשטיפת מוח בסגנון של הנוער ההיטלרי לפי מידת החרדה שלך.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
העובדה שאינך רואה ושומע את ההבדל שבין יהודי מזרחי לבין אויב ערבי נאצי משוקץ הינה כתוצאה מהערכים השמאלניים שניטעו בך !! לימדו אותך שלא להבחין בייחודו של עם-ישראל , וזאת ע''מ לגרום לך להשתמד ולהטמע בגוים , לצורך זה אתן לך כמה הבדלים חיצוניים.
יהודי מזרחי יכול בנקל לבטא את האות ''פ '' הדגושה , מיכיוון שהיא קיימת בלשון הקודש , מההשרצים הללו מתקשים מאד לעשות.
מראהו של היהודי המזרחי עדין ,ועורו חלק למרות הכהות המזרחית , מה שלא כן בנבילות החזיר של האויב הערבי הנאצי יש''ו.
יהודי מזרחי איננו מפיץ ריח של נבלת כלב מת כמו אויב ערבי נאצי יש''ו.
שפתו של היהודי המזרחי שונה לחלוטין מזו של האויב הערבי הנאצי יש''ו , ופחות בוטה בהרבה ולהג שונה לחלוטין , ועל זאת שמרו היהודים מאות שנים על-מנת שלא להטמע בגוים ,השוואה בין שפה ערבית בלהג היהודי הינה כמו ההשוואה בין שפה היידית לשפה הגרמנית.
ועל ההבדל הרוחני אינני יכול לדבר איתך ,מכיוון שאין לך תפיסה בנושא זה , מפאת הטומאה בה הינך שרוי ר''ל, הקב''ה יצילך משיניהם הטורפות של אנשי גרעין השמאל הבולשביקי , ואת כל אחנו השביוום בידיו ביחד איתך אכי''ר .
מב גם שאתה טוען שאינך מרגיש נרדף !!--מה שמוכיח שאחנו בשדרות שנרצחים יום יום הי''ד,וכן אחינו שנרצחו בפיגועים הי''ד שבוצעו ע''י האויב הערבי הנאצי יש''ו הינם כאין וכאפס בעיניך השמאלניות , וכן היהודים שנותרו נכים לכל חייהם בעקבות הנ''ל , והפגיעות ברכוש יהודי וההפליות של אויב ערבי נאצי יש''ו על-פני יהודים בעבודות ובמשרות שונות .גם אלו כאין וכאפס בעיניך השמאלניות !! הגולה בארץ :smil037:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה