עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך עונים לטענות הבאות

<< < (8/12) > >>

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 29, 2007, 22:57:42 ---ומה אילו ינצלו אויבינו מסוריה ומאירן וגם "ידידינו הטובים" במצרים וירדן את הרגה של חולשה בצה"ל ויתקפו אותנו?
יתקפו אותנו בימים אלה של חולשה ואז יהיה צה"ל חלש וחסר אנשים בעלי אמונה אמיתית.
ואז הוא יפול כדי אין ספור האויבים הרבים.
לא הגולה בארץ אין אנו במצב שאנו יכולים לשחק משחקים.
האויב הערבי מקיף אותנו מכול צצדינו 300 מיליון איש.
ועוד יותר ממליון בתוכינו.
ואנחנו כאן אפילו לא 6 מיליון.
אין זה זמן לשחק מחשקי כוח.
אנחנו צריכים להאמין במדינה ובמה שטוב בא.
בסופו של דבר זו הקרבה למען הקהילה היהדית הגדולה והחשובה בעולם.
אני לא יודע לאיזה זרם אתה מרגיש קרוב במיקרה שלי זה הדתים הלאומים יתכן ואתה מרגיש קרוב לזרם אחר.
בלי דתיים בצבא אין צבא.
אילו צה"ל יעבד 40% מהקצינים הלוחמים שלו ואחוז דומה מהלוחמים הכוח האנושי שלו ירד לשפל של 30 שנה.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

את השיקול שציינת בסוף הם לא לוקחים ברצינות, אז בוא ונלמד אותם שיעור בדעת-קהל וב"דמוקראטי'ה", ושלא מגרשים יהודים מבתיהם ומוסרים אדמות ארץ-הקודש לאוייב, וכל-שכן ללא משאל עם, שהי'ה צפוי שלא יעבור בחיוב. היכן הדמוקראטי'ה ? אם חיים בפראנוי'ה !!, זהו שלטון אבסולוטי בולשביקי של השמאלנים ועוזריהם!!
                                                                                        הגולה בארץ :smil037:

T0XiN:
הבעיה פה שרצוי להעביר ערבי בשיקוף כי הסיכוי שהוא יכנס ויבצע פיגוע הוא גדול יותר.
ועוד נקודה,למה הם לא בוכים שהם עושים בדיקה בטחונית בכניסה לקניון?
הם מחפשים שוויון?
הנה!
היהודי עובר בדיקה בכניסה לקניון,הערבי יעבור בדיקה בכניסה לשטח ישראל כמו בנמל התעופה,כל תייר וכל יהודי שנכס לארץ עובר בדיקה,אותו דבר קורה במחסום,הערבי עובר "ממדינה" (הרשות הפלסטינאצית) למדינת ישראל רק שבמקרה הזה הוא אינו זקוק לדרכון.

סבבתיק:
תגידו לי פז ושלמה מה זה 300 מיליון ערבים מול הקב"ה?

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד

--- ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 30, 2007, 03:30:33 ---תגידו לי פז ושלמה מה זה 300 מיליון ערבים מול הקב"ה?

--- סוף ציטוט ---
אתה צודק,אבל אי אפשר לשבת כל היום וללמוד תורה כל היום.
גם בימי דוד,בימות מלחמה,קמו ונלחמו,ולא ישבו כל היום ולמדו תורה.
ולצערנו,זה מה שהחרדים עשו במלחמת העצמאות,ואלו שנלחמו היו דווקא הסוציאליסטים מהקיבוצים.
כך שהגיע הזמן שיקום אחד מהרבנים הגדולים{כבוד הרב מרדכי אליהו,הרב עובדיה יוסף וכו...}וישכנע חרדים להתגייס לצבא.
ות'אמת השמאלנים צודקים לגבי דבר אחד.
זה לא פייר שכל השמאלנים התל אביבים ילכו לצבא,והדוסים,ישבו כל היום בבית ויחיו מביטוח לאומי.
לכן הם החליטו גם להשתמט.
אז קדימה לצה"ל.

פּז:

--- ציטוט של: סבבתיק על אוגוסט 30, 2007, 03:30:33 ---תגידו לי פז ושלמה מה זה 300 מיליון ערבים מול הקב"ה?

--- סוף ציטוט ---
תגיד לי סבבתיק, מה זה היטלר וגרמניה הנאצית מול הקב"ה?
אבל בכל אופן, אם מדינת ישראל הייתה קיימת, וכל היהודים היו חיים בה, וצבאה היה חזק ואיתן, שואה נוראה כזאת לא הייתה מתרחשת.

אז האם כדאי לשוב למתכונת השטעטעל? (אפילו לא שטעטעל, משום ששם רק תלמידי התורה החכמים, העילויים, היו ממשיכים את לימודי התורה הגבוהים שלהם, ואילו יתר הנוער היה רוכש מקצוע, בניגוד גמור לישראל 2007, שבה כל תלמיד ישיבה "מוזמן" ע"י המדינה לחיות על חשבונה, כלומר חשבוני, רק בשביל שיהיה תלמיד בינוני או גרוע.)

מי צריך צבא כשיש את הקב"ה, ואת בחורי הישיבה שמתפללים בשבילנו כל יום?
כנראה שמלכינו הקדומים לא ממש הסכימו איתך, שכן להם היו צבאות.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה