עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך עונים לטענות הבאות

<< < (5/12) > >>

Taren:

--- ציטוט של: הימני האמיתי על אוגוסט 29, 2007, 19:49:57 ---בס"ד
אני מציע לך לסתום,כי אתה מפגר שאתה אומר דבר כזה.
אתה אומר שאתה חצי מזרחי.
אז מה יש לך חצי ערבי?
אז אתה חצי ערבי?
כדאי שתבין שאם אתה גר במקום,זה לא הופך אותך לאותו דבר כמו התושבים הקבועים.

--- סוף ציטוט ---

לא ימנון יקר, אך לא ניתן להכחיש שקהילות אשר חיו מאות ואף אלפי שנים מחוץ לארץ ישראל התערבבו במקצת עם בני המקום, הרי איך תסביר את אותם יהודים בעלי עיניים כחולות ושיער בלונדיני?

בנוגע להצעה שלך אני אצטרך לחשוב קצת בנוגע לסתימת פיות, אחזור אליך ביומי האחרון כאן, עשינו עסק?

שלמה:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 20:03:20 ---
--- ציטוט של: הימני האמיתי על אוגוסט 29, 2007, 19:49:57 ---בס"ד
אני מציע לך לסתום,כי אתה מפגר שאתה אומר דבר כזה.
אתה אומר שאתה חצי מזרחי.
אז מה יש לך חצי ערבי?
אז אתה חצי ערבי?
כדאי שתבין שאם אתה גר במקום,זה לא הופך אותך לאותו דבר כמו התושבים הקבועים.

--- סוף ציטוט ---

לא ימנון יקר, אך לא ניתן להכחיש שקהילות אשר חיו מאות ואף אלפי שנים מחוץ לארץ ישראל התערבבו במקצת עם בני המקום, הרי איך תסביר את אותם יהודים בעלי עיניים כחולות ושיער בלונדיני?

בנוגע להצעה שלך אני אצטרך לחשוב קצת בנוגע לסתימת פיות, אחזור אליך ביומי האחרון כאן, עשינו עסק?

--- סוף ציטוט ---

היתה התבוללות בדורות האחרונים.
יש דבר כזה חביבי שאנשים בעלי גוון עור כהה יותר (לדוגמה) שורדים יותר טוב באקלים חמים. כך היה להם יותר סיכוי לשרוד.
כך תופעת כזאתי הייתה גם במאות המאוחרות, בערך עד ה-19.

אֹהד:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 19:46:25 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 19:22:05 ---Teran, אתה בעצם רומז שהמזרחיים הם ערבים ? אתה טועה, סמוך עלי, אני מזרחי ואני יכול להבדיל בין יהודי מזרחי לערבי מאחר ויש להם מראה שונה, במיוחד בתווי הפנים, האמן לי .

--- סוף ציטוט ---

שוב הכסילות... תבין שלא ניתן להכליל ערבי כמראה, מתימנים עד לבנונים, נראים שונים לגמרי אחד מהשני, המזרחיים אינם ערבים אך לאחר מאות שנים כמיעוט בעולם הערבי חלקם חולקים מראה זהה, אתה אולי נראה שונה אך ראיתי מספיק מזרחיים שהדמיון ביניהם לאותם ערבים זהה לגמרי, ולפני שיקפצו כרגיל ויקראו לי אשכנזי השונא מזרחיים, אני חצי \ חצי, ואינני שונא את הצד המזרחי שלי.

תימנים למשל הם הרבה יותר כהים מלבנונים, שונים בתכלית מבחינה חיצונית.

--- סוף ציטוט ---
שוב הכסילות שלך, תימנים ולבנונים נראים אותו הדבר מבחינת תווי הפנים, מאחר וכולם ערבים .

Taren:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 20:08:25 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 19:22:05 ---Teran, אתה בעצם רומז שהמזרחיים הם ערבים ? אתה טועה, סמוך עלי, אני מזרחי ואני יכול להבדיל בין יהודי מזרחי לערבי מאחר ויש להם מראה שונה, במיוחד בתווי הפנים, האמן לי .

--- סוף ציטוט ---

שוב הכסילות... תבין שלא ניתן להכליל ערבי כמראה, מתימנים עד לבנונים, נראים שונים לגמרי אחד מהשני, המזרחיים אינם ערבים אך לאחר מאות שנים כמיעוט בעולם הערבי חלקם חולקים מראה זהה, אתה אולי נראה שונה אך ראיתי מספיק מזרחיים שהדמיון ביניהם לאותם ערבים זהה לגמרי, ולפני שיקפצו כרגיל ויקראו לי אשכנזי השונא מזרחיים, אני חצי \ חצי, ואינני שונא את הצד המזרחי שלי.

--- סוף ציטוט ---
שוב הכסילות שלך, תימנים ולבנונים נראים אותו הדבר מבחינת תווי הפנים, מאחר וכולם ערבים .

--- סוף ציטוט ---

פחח אתה כנראה הוזה במקצת, לבנונים הם ברובם בהירים יותר, אתה יכול פשוט לחפש סלבריטי כגון חיפה ואחרים, זה שאריות של דם צלבני ממסעות הצלב, הרבה לבנונים הם בהירים בעלי עיניים בהירות,אפילו לכמה סורים, לאסד למשל יש עיניים כחולות כתכלת, התימנים הערבים הם פשוט "ברברים" שנכבשו על ידי ערבים ונגזר עליהם לקחת את השפה, הזהות והתרבות הערבית, אם אתה לא מסוגל לראות שתימנים הם שונים בתכלית מלבנונים, אולי כדאי שתעשה קצת מחקר על הערביזציה של עמים שמיים במזרח התיכון.

אֹהד:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 20:22:06 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 20:08:25 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

פחח אתה כנראה הוזה במקצת, לבנונים הם ברובם בהירים יותר, אתה יכול פשוט לחפש סלבריטי כגון חיפה ואחרים, זה שאריות של דם צלבני ממסעות הצלב, הרבה לבנונים הם בהירים בעלי עיניים בהירות,אפילו לכמה סורים, לאסד למשל יש עיניים כחולות כתכלת, התימנים הערבים הם פשוט "ברברים" שנכבשו על ידי ערבים ונגזר עליהם לקחת את השפה, הזהות והתרבות הערבית, אם אתה לא מסוגל לראות שתימנים הם שונים בתכלית מלבנונים, אולי כדאי שתעשה קצת מחקר על הערביזציה של עמים שמיים במזרח התיכון.

--- סוף ציטוט ---
פחחחח, תגיד לי, אתה לוקה בבעיות בהבנת הנקרא ? דיברתי על תווי פנים, לא על צבע העור.
והטענה שלך שהלבנונים הם שאריות של דם צלבני מגוחכות. הלבנונים הנוצרים הם היחידים שיש להם עור בהיר מאחר שהם שאריות של עמים שמיים מזרחיים כמו אשורים, פיניקים וכו'. והתימנים אינם בֳרבֳרֵים אלא ערבים שפעלו בשיתוף עם מוחמד והאמפריה המוסלמית .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה