טרן אתה באמת צפתיע אותי.
גם אילו היוא מחסלים את הספינה ההיא זה לא אומר שכול אנשיה היוא מתים.
בכול מיקרה אני לא אומר שחיזבאללה חלשולש אני אומר שתחת הנהגה טובה הינו מנצחים אותם.
מה זאת אומרת מפתיע? קראת קצת על הפגיעה? הטיל סטה במקצת ולא פגע בבטן הספינה אלא בצד, אם אני זוכר נכון במנחת למסוקים, אם הטיל היה פוגע באמצע אפשר להניח שיותר חיילים היו מתים רק מהפיצוץ, אולי לא כולם היו מתים אבל הרוב היו טובעים או נהרגים בפגיעה הישירה.
והטיל הזה דרך אגב זה ממש לא טיל חדשני, משנות השמונים.
לא הישתמש בלוחה אלקטרונית בגלל שהיוא באופריה ובטוחים בנמצחון קל-אני לא מצדיק אותם.
גם אילו הספינה הייתה טובעת אין זה אומר שכולם היוא מתים.
בטובך נחזור לנושא החשוב יותר אתה באמת מאמין שתחחת הנהגה יותר טובה לא היוא תוצאות אחרות?
כלומר לנו יש יותר כוח ואם גם היה טיפה יותר שכל אז המלחמה הייתה ניגמרת הרבה יותר טוב.
וגם אילו התקשורת לא הייתה מציגה את כזה כתבוסה מסיבית ומוחצת.
אני מבקש ליזכור שהעבדות היוא 119 לישראל ו-600 לחיזבאללה.
בהחלט היה אפשר להראות את זה כניצחון לפחות חלקי.
ול ההפסד הענק התבוסה המוחצת.
זה לא שהם שחטו אותנו בשדה הקרב במאות ואלפים ואנחנו לא נלחמנו בהם.
מלחמות כאלה לרוב ניגמרות בכך שכול צד אומר שהוא ניצח.
למה להמשיך עם השטויות? אז לא כולם היו נהרגים, נתפשר על חצי מהצוות וזה כבר 40-50 הרוגים, מה גם שהשמדה של ספינת הדגל של חיל הים, שווה אף פי מאה על הריגה של חייל כשזה מגיע לתעמולה, ראית את המטעמים שהם עשו מטנקי המרכבה שהושמדו, ספינת דגל שווה אף יותר.
מומחים גדולים אבל עוד לא הפנמתם דבר אחד, אבידות לא מעניינות את אותם ארגונים, זה יכול להיות 600, או 2000, או 100, הם מקדשים את המוות, זה הדבר הגדול ביותר שניתן לעשות למען אללה אצלם, למות בשדה הקרב, לא חסרים להם אנשים, השיעים מתרבים כמו שפנים, 119 חיילים נהרגו אבל כמה גם נפצעו בינוני עד אנוש? כמה מאות לא? מלחמה לא מסתכמת רק בהרוגים.
" שתחחת הנהגה יותר טובה לא היוא תוצאות אחרות?" להאשים רק את הדרג הפוליטי רק כדי להיכנס באולמרט ופרץ זאת טעות, אם אתם חושבים שאם גיבורכם פסח היה ראש ממשלה אז פתאום מצב הימ"חים או האימונים היה מצויין, אתם טועים, אבל כרגיל הטקטיקה שלכם מסתכמת ב"לקטוש אותם" אבל כשזה מגיע לפרטים רלוונטים אין קול ואין עונה.