כתב נושא: דיווח: חיזבאללה בונה קו ביצורים מצפון לליטני  (נקרא 5040 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה_77

• moshe_77 לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא חי!

עין רואה אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ואיפה האו"ם?
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 28, 2007, 18:43:23 »
חשבתי שהאו"ם יעצור אותם :P
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הנה קישור לכתבה המלאה
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 28, 2007, 18:55:21 »
חיזבאללה קיבל מאיראן דרך סוריה טילי זילזאל2 וזילזאל3 שמכסים את כל שטח מדינת-ישראל.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/166168

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
דיווח: חיזבאללה בונה קו ביצורים מצפון לליטני
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 28, 2007, 18:56:37 »
יופי סוף סוף כול העם יסבול כי כול העם אשם.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ואצלנו עסוקים "בשלום" מדומה
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 28, 2007, 21:48:02 »
כרגיל, אולמרט מראה חיוכי שלום ופרסי הנשיא מדבר על שלום עד הסתו בודאי עולמי ומזרח תיכון חדש והערבים כבר מוכנים למלחמה נגדנו, כל העולם הערבי ביחד עם הפרסי באיראן ערוכים למלחמה נגדנו.

ואצלנו הממשלה החלמאית ההוזה ביחד עם הנשיא שלנו פרסי, ממשיכים להרדים את צה"ל ואת עם ישראל בשלום בפתח ולהמשיך בגירוש יהודים מהבית ואנחנו עומדים בפני מלחמה קשה שעלולה להיות פה שואה ממש שואה, אם עם ישראל לא יקום לסליחות לתפילות לצום ולרחמים לבקשת עזרת שמים להצלתנו, ואל תגידו שלא אמרנו, הנה אומרים.

האדישות הזאת מזכירה את הימים שלפני שואת אירופה שלא האמינו ולא רצו להאמין עד סופם המר שהולכים לכלות שם את כולם, אחרת היו זועקים צמים וקוראים את הבגדים בתפילה וזעקה לבורא עולם ואז אולי היו ניצלים.
זה מה שקורה היום, הציבור והממשלה וצה"ל אדישים ואנחנו עומדים בפני שואה וכנראה שרק מעטים ינצלו על הים ויזכו לגאולה.

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 29, 2007, 04:58:43 »
נו אחלה כוח בינלאומי אה?
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

מנותק Diversant

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ימני בלב, כהניסט בנשמה
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 29, 2007, 07:10:29 »
הם סתם חבורה של מפגרים, שלא עושים כלום.
לפי מה שאני ראיתי אישית, ולא בכתבות ומאמרים, אלא אישית, צה"ל של היום זה לא צה"ל של שנה שעברה, ואפילו עם קוף כמו שמאלמרט חיזבאללה יקבל כמו שצריך

מנותק הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק,מוות למחבלים המוסלמים!!!!!
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 29, 2007, 08:50:29 »
בס"ד
נכון אתה צודק במאה אחוז!!!
אשכנזי החליט שלא בא לא להיות כמו דן חלוץ,שקיבל וואחד בעיטה בתחת מוינוגרד,אז הוא עושה הרבה תרגילים,לכוחות היבשה.
"אין דו קיום איתם!!! אין דו קיום עם סרטן!!!"
]

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 29, 2007, 09:01:20 »
הטעות הענקית שלנו הייתה שצעקנו כול הזמן שאנחנו הולכים עד הליטני.
אז הם העבירו את רוב התחמושת מצפון לליטני וגם כבר היוא מוכנים לנסיגה מהירה עד הליטני.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 29, 2007, 09:02:04 על ידי שלמה »

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 29, 2007, 09:35:07 »
הטעות הענקית שלנו הייתה שצעקנו כול הזמן שאנחנו הולכים עד הליטני.
אז הם העבירו את רוב התחמושת מצפון לליטני וגם כבר היוא מוכנים לנסיגה מהירה עד הליטני.

אתה חושב שחזבאללה כל כך מטומטמים שהם צריכים לשמוע את זה מהצד הישראלי? תבין, ברמה טכנולוגית חייל לחייל, לפי מה שקראתי מנשק, ציוד וגופות שנמצאו הם לא כל כך נופלים מהחי"ר הישראלי, יש להם רק כמה אלפי לוחמים, אז הם יכולים להשקיע יותר משאבים על כל חייל, ההפך מכמות על פני איכות, רוב התחמושת לפני ואחרי המלחמה בטח בדרום לבנון, אחרת איך אתה חושב שהם הצליחו לשגר כל יום מעל למאה רקטות? להעביר אלפי רקטות במשאיות משא זה טרף קל לחיל האוויר... אז בכל בית של שיעי בדרום יש כמה עשרות רקטות, את הנשק ניתן להחביא בקלות בבונקרים שהם בנו מתחת לכפרים.

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 29, 2007, 10:00:39 »
בס"ד
אין ספק שהם כבר לא ארגון גרילה קטן,שצה"ל יכול לחסל בפעולה אחת,אבל אל תשכח שיש לנו יותר כוחות,חיל אוויר,חיל ים{למרות שחיל הים לא הכי תפקד},אבל למרות כל זאת הם כבר הפכו לצבא  בינוני.
כך שעוד שש שבע שנים,הם כבר ישחקו תפקיד,ותזכיר את הכי זבאללה על אותה נשימה עם צבא סוריה ומצרים.
]

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 29, 2007, 10:47:28 »
טרן.
לצהל יש תקציב של מילירדי דולרים חיזבאללה זה ארגון של פחות מ-10,000 ואין להם נשק כבד וטכנולגיה מאוד מפותחת.
אילו הייתה לנו הנהגה יותר חכמה אז הארגון הזה היה סופג הרבה יותר מ-600 הרוגים.

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 29, 2007, 11:49:04 »
בס"ד
אין ספק שהם כבר לא ארגון גרילה קטן,שצה"ל יכול לחסל בפעולה אחת,אבל אל תשכח שיש לנו יותר כוחות,חיל אוויר,חיל ים{למרות שחיל הים לא הכי תפקד},אבל למרות כל זאת הם כבר הפכו לצבא  בינוני.
כך שעוד שש שבע שנים,הם כבר ישחקו תפקיד,ותזכיר את הכי זבאללה על אותה נשימה עם צבא סוריה ומצרים.

עוד פעם זלזול וגאוות יתר, חיל אוויר וחיל ים לא יכולים לעזור במאומה אם אין להם מטרות מוגדרות, להפציץ בניינים ומשגרים זה בסדר, אבל מחבלים מוסווים זה כבר עניין אחר, אלא אם כן טייס יכול להבחין בחיזבאללון עם משגר טילים כמה אלפי רגל באוויר, אם חזבאללה היה מצליח להטביע את אח"י חנית על כל 80-90 חייליה, בהחלט ניתן היה לומר שהם ניצחו, זה היה רק עניין של מזל.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 29, 2007, 11:53:04 »
טרן אתה באמת צפתיע אותי.
גם אילו היוא מחסלים את הספינה ההיא זה לא אומר שכול אנשיה היוא מתים.
בכול מיקרה אני לא אומר שחיזבאללה  חלשולש אני אומר שתחת הנהגה טובה הינו מנצחים אותם.

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 29, 2007, 11:56:54 »
טרן.
לצהל יש תקציב של מילירדי דולרים חיזבאללה זה ארגון של פחות מ-10,000 ואין להם נשק כבד וטכנולגיה מאוד מפותחת.
אילו הייתה לנו הנהגה יותר חכמה אז הארגון הזה היה סופג הרבה יותר מ-600 הרוגים.

חיזבאללה מקבל כ-300 מיליון דולר מאירן בשנה, הוא גם עוסק בהברחת סמים בדרום לבנון ובעסקי יהלומים, לפחות לפי מה שקראתי באפריקה, הם לא צריכים נשק כבד, עם טיל ששוקל 10-20 קילו יכול להשמיד או לנטרל טנק מרכבה, לצה"ל יש מיליארדי דולרים שרובם הולכים למשכורות וכלום, מצב הימח"ים גרוע, אבל כרגיל מעדיפים עוד איזה F-15 מאשר לתקצב את כל חיילות היבשה.

אין להם טכנולוגיה מפותחת? שמעת על הקורנט ו-RPG29? מה זה טכנולוגיה מפותחת? אם טיל משנות השמונים מאירן כמעט משמיד את ספינת הדגל של חיל הים? התחכום של הארגון הוא לא ברמה של כלים כבדים או טכנולוגיה עתידנית, אלא פשטנות וטכנולוגיה עכשווית.

מה שמוזר זה שעם כל הטענות על 600 הרוגים, איפה מאות הגופות? אל-מאנר זה תעמולה אבל גם דובר צה"ל נשמע לפעמים כמו כיסוי תחת תעמולתי.

בעירק בשימוש בפגזים ישנים שלא התפוצצו הטרוריסטים משמידים את מיטב הטכנולוגיה האמריקנית, סטרייקרים, האמרים, רכבים נגד מוקשים, חומר נפץ זה חומר נפץ בין אם זה דינמיט או C-4..

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 29, 2007, 11:59:33 »
טרן אתה באמת צפתיע אותי.
בכול מיקרה אני לא אומר שחיזבאללה  חלשולש אני אומר שתחת הנהגה טובה הינו מנצחים אותם.

מה זאת אומרת מפתיע? קראת קצת על הפגיעה? הטיל סטה במקצת ולא פגע בבטן הספינה אלא בצד, אם אני זוכר נכון במנחת למסוקים, אם הטיל היה פוגע באמצע אפשר להניח שיותר חיילים היו מתים רק מהפיצוץ, אולי לא כולם היו מתים אבל הרוב היו טובעים או נהרגים בפגיעה הישירה.

והטיל הזה דרך אגב זה ממש לא טיל חדשני, משנות השמונים.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 29, 2007, 12:12:51 »
טרן אתה באמת צפתיע אותי.

מה זאת אומרת מפתיע? קראת קצת על הפגיעה? הטיל סטה במקצת ולא פגע בבטן הספינה אלא בצד, אם אני זוכר נכון במנחת למסוקים, אם הטיל היה פוגע באמצע אפשר להניח שיותר חיילים היו מתים רק מהפיצוץ, אולי לא כולם היו מתים אבל הרוב היו טובעים או נהרגים בפגיעה הישירה.

לא הישתמש בלוחה אלקטרונית בגלל שהיוא באופריה ובטוחים בנמצחון קל-אני לא מצדיק אותם.
גם אילו הספינה הייתה טובעת אין זה אומר שכולם היוא מתים.
בטובך נחזור לנושא החשוב יותר אתה באמת מאמין שתחחת הנהגה יותר טובה לא היוא תוצאות אחרות?
כלומר לנו יש יותר כוח ואם גם היה טיפה יותר שכל אז המלחמה הייתה ניגמרת הרבה יותר טוב.
וגם אילו התקשורת לא הייתה מציגה את כזה כתבוסה מסיבית ומוחצת.
אני מבקש ליזכור שהעבדות היוא 119 לישראל ו-600 לחיזבאללה.
בהחלט היה אפשר להראות את זה כניצחון לפחות חלקי.
ול ההפסד הענק התבוסה המוחצת.
זה לא שהם שחטו אותנו בשדה הקרב במאות ואלפים ואנחנו לא נלחמנו בהם.
מלחמות כאלה לרוב ניגמרות בכך שכול צד אומר שהוא ניצח.

מנותק Taren

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 29, 2007, 14:38:54 »
טרן אתה באמת צפתיע אותי.

לא הישתמש בלוחה אלקטרונית בגלל שהיוא באופריה ובטוחים בנמצחון קל-אני לא מצדיק אותם.
גם אילו הספינה הייתה טובעת אין זה אומר שכולם היוא מתים.
בטובך נחזור לנושא החשוב יותר אתה באמת מאמין שתחחת הנהגה יותר טובה לא היוא תוצאות אחרות?
כלומר לנו יש יותר כוח ואם גם היה טיפה יותר שכל אז המלחמה הייתה ניגמרת הרבה יותר טוב.
וגם אילו התקשורת לא הייתה מציגה את כזה כתבוסה מסיבית ומוחצת.
אני מבקש ליזכור שהעבדות היוא 119 לישראל ו-600 לחיזבאללה.
בהחלט היה אפשר להראות את זה כניצחון לפחות חלקי.
ול ההפסד הענק התבוסה המוחצת.
זה לא שהם שחטו אותנו בשדה הקרב במאות ואלפים ואנחנו לא נלחמנו בהם.
מלחמות כאלה לרוב ניגמרות בכך שכול צד אומר שהוא ניצח.

למה להמשיך עם השטויות? אז לא כולם היו נהרגים, נתפשר על חצי מהצוות וזה כבר 40-50 הרוגים, מה גם שהשמדה של ספינת הדגל של חיל הים, שווה אף פי מאה על הריגה של חייל כשזה מגיע לתעמולה, ראית את המטעמים שהם עשו מטנקי המרכבה שהושמדו, ספינת דגל שווה אף יותר.

מומחים גדולים אבל עוד לא הפנמתם דבר אחד, אבידות לא מעניינות את אותם ארגונים, זה יכול להיות 600, או 2000, או 100, הם מקדשים את המוות, זה הדבר הגדול ביותר שניתן לעשות למען אללה אצלם, למות בשדה הקרב, לא חסרים להם אנשים, השיעים מתרבים כמו שפנים, 119 חיילים נהרגו אבל כמה גם נפצעו בינוני עד אנוש? כמה מאות לא? מלחמה לא מסתכמת רק בהרוגים.

" שתחחת הנהגה יותר טובה לא היוא תוצאות אחרות?" להאשים רק את הדרג הפוליטי רק כדי להיכנס באולמרט ופרץ זאת טעות, אם אתם חושבים שאם גיבורכם פסח היה ראש ממשלה אז פתאום מצב הימ"חים או האימונים היה מצויין, אתם טועים, אבל כרגיל הטקטיקה שלכם מסתכמת ב"לקטוש אותם" אבל כשזה מגיע לפרטים רלוונטים אין קול ואין עונה.

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 30, 2007, 05:16:30 »
בס"ד
שלמה,הפעם השמאלני צודק.
רק בעזרת ה' הטיל לא הטביע את הספינה.
המלחמה הכי גרועה שלנו בכל תולדות מדינת ישראל.
עם זאת,אפשר לומר שניצחנו.
הרחבנו את גבול מדינת ישראל,הורדנו משמעותית את כמות הנשק של הכי זבאללה,אומנם לא בצורה אולטימטיבית,אבל גם זה טוב.
הסיירת של גולני דאגה לפוצץ את כל הבונקרים של הכי זבאללה,כך שהם לא מחופרים טוב טוב על יד הגבול שלנו.
אל תהיו כל כך בטוחים שהפסדנו,פשוט התקשורת השמאלנית תמיד נגד הכל,אז זה נראה רע.
ב67 התקשורת היית לטובת הצבא,ולכן כשלונות של הצנחנים כמו גבעת התחמושת,נראו כמו ניצחונות הירואים.
]

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 30, 2007, 06:36:14 »
בס"ד
שלמה,הפעם השמאלני צודק.
רק בעזרת ה' הטיל לא הטביע את הספינה.
המלחמה הכי גרועה שלנו בכל תולדות מדינת ישראל.
עם זאת,אפשר לומר שניצחנו.
הרחבנו את גבול מדינת ישראל,הורדנו משמעותית את כמות הנשק של הכי זבאללה,אומנם לא בצורה אולטימטיבית,אבל גם זה טוב.
הסיירת של גולני דאגה לפוצץ את כל הבונקרים של הכי זבאללה,כך שהם לא מחופרים טוב טוב על יד הגבול שלנו.
אל תהיו כל כך בטוחים שהפסדנו,פשוט התקשורת השמאלנית תמיד נגד הכל,אז זה נראה רע.
ב67 התקשורת היית לטובת הצבא,ולכן כשלונות של הצנחנים כמו גבעת התחמושת,נראו כמו ניצחונות הירואים.
חיזבאללה בדרום לבנון,קיבלנו אנטישמים בגבול ולחץ בין לאומי.אני לא מדבר על נצחון בכמה הרוגים אלא נפשית.הדבר היחיד שהרווחנו שאולמארט וויתר על תוכנית הגירוש שמכונה ההתכנסות.
בטח "שניצחנו".ארגון קטן הוריד לנו את כושר ההרתעה,חיילים מקבלים ציוד לקוי(עוד משנות ה-90 אמרו שיהיה חוסר בציוד צבאי),80 אחוז ממהורגים(חיילים) הם באשמתנו,מאות אלפיי אזרחים נמלטו למרכז,חיזבאללה עדיין בדרום לבנון והאום עדיין בגבול."ניצחנו" שהצבא מפקיר את החיילים בשטח,וועדות חקירה שראש הממשלה וצה"ל עכשיו מנסים להסתיר את התוצאות שלהן.לא מדברים על כמה נהרגו וכמה נהרס אלא על שארגון קטן עשה לנו בית ספר.
אתם נשמעים לי כמו הנאום של אולמראט:"גם כשאנחנו מנצחים אנחנו בוכים...."
מדינה שלא יכולה להגן על עצמה ומזמינה לגבול שלה צבא זר היא לא יכולה להגן על האזרחים שלה.צה"ל אחרי מלחמת יום הכיפורים רק מפסיד.אני שוב אומר מה שהרווחנו במלחמה הוא שתוכנית הגירוש של אולמארט לא המשיכה,לפני המלחמה חיילים כבר התחילו להתאמן לגירוש נוסף אבל אז התחילה המלחמה.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"