קרה שהבנתם אותי לא נכון, אולי אמרתי דברים שאין עליהם בסיס, אבל שפטתם אותי מוקדם מדי, איני תומך בהשמדה של יהודים!
קצת פרטים עליי שתבינו שאני לא איזה גולש שמשעמם לו בחיים, כמו שאחד קרא לי פה רוני (שאפילו אני לא יודע מי זה)
יש לי משפחה באור-עקיבא, סבא שלי הוא חרדי, ובעל בית כנסת וחזן, אח של אבא שלי נהרג במלחמת יום הכיפורים, חברים קרובים שלי חזרו הבייתה בחתיכות אל ההורים שלהם במלחמת לבנון השנייה, אולי קצת ניסחפתי ואמרתי דברים שלא הייתי אמור לאמר!
יש לי חבר ערבי מוסלמי בשם חאלד, יש לו ספר תהילים בארנק ודגל ישראל, הוא שונא שקוראים לו ערבי, הוא מעדיף להיות יהודי!
הוא מצדיע לדגל, שר בגאווה את ההמנון, והוא סיפר לי אישית: "עומרי אני מעדיף שיערפו לי את הראש בשביל העם הזה והארץ הזאת".
כואב לי פשוט שיש יהודים שלא מוכנים לעשות את מה שחלאד שהוא ערבי שעושה!
והכי כואב לי שהתנועה הזאת בעקיפין תומכת בהם ונותנת לגיטימיה, כאילו יש אזרחים סוג א' וסוג ב'.
אני מתנצל בפני כל חברי הפורום שנתקלו באשכול על החרדים, ארץ ישראל והעם היהודי זה אצלי במטרה נעלה (חוץ מהקדוש ברוך הוא כמובן)
אני בן אדם חילוני זה נכון, אבל אין לשפוט אותי על כך, יש לי את הסיבות שלי וזה לא אומר שאני נגד דת.
תדעו שגם אני הייתי חייל והנחתי תפילין ואני משתדל עד היום, אני משתדל לברך על מזון והעיקר אני מאמין גדול בקב"ה באמונה שלמה ובקנאות!
קשה לי מאוד להמשיך להיות כאן בפורום, כשיש אפליה בין דתיים לחילוניים, קשה לי מאוד לראות גולשים תומכים זאת!
אתם יכולים לראות את התרומות שתרמתי למען הפורום, ואני לא זקוק לתמיכה או להערכה, אני יודע מה אני עושה בשביל העם שלי וזה מספק אותי!
www.isalm.up2.co.il זה האתר שאני בניתי בעצמי בזמן הפנוי שלי, בשביל הפורום ובשביל העם היהודי לא כי אני זקוק למילה טובה, כי ככה חונכתי.
אני עד מותי אמשיך בגאווה שלמה לתרום לארץ ישראל, למדינת ישראל, לעם היהודי תמיד! ולא אחדול בעשייה במורשת כהנא ובתנועת כ"ך שיגיעו לכל בית בישראל!
שוב: אני מתנצל בפני כל חברי הפורום ואני מבקש מחילה, דברי הוצאו מהקשרם!
סליחה ל:חיים בן פסח,חוש חשית, pbc, moshe77, רן הכהניסט, Roma, מר מקלדת, אלירן, פאקו411, shlomo122, נדב, T0XiN, הגולה בארץ, dhdoron, Eternal, סבבתיק, גם בשן וגם גלעד, אורן, בייקר, ובמיוחד לאלקשי שנתן לי הזדמנות להסביר את עצמי (בקיצור לכולם)בברכה, ואהבת ישראל
Omriz