כתב נושא: לכל חברי הימין האמיתי: מנהלים, חברים, גולשים ואורחים  (נקרא 18256 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק עֹמרי

• Omriz לשעבר
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -===האויב הערבי מבין רק בכוח===--
    • האמת על דת האיסלאם
קרה שהבנתם אותי לא נכון, אולי אמרתי דברים שאין עליהם בסיס, אבל שפטתם אותי מוקדם מדי, איני תומך בהשמדה של יהודים!
קצת פרטים עליי שתבינו שאני לא איזה גולש שמשעמם לו בחיים, כמו שאחד קרא לי פה רוני (שאפילו אני לא יודע מי זה)

יש לי משפחה באור-עקיבא, סבא שלי הוא חרדי, ובעל בית כנסת וחזן, אח של אבא שלי נהרג במלחמת יום הכיפורים, חברים קרובים שלי חזרו הבייתה בחתיכות אל ההורים שלהם במלחמת לבנון השנייה, אולי קצת ניסחפתי ואמרתי דברים שלא הייתי אמור לאמר!

יש לי חבר ערבי מוסלמי בשם חאלד, יש לו ספר תהילים בארנק ודגל ישראל, הוא שונא שקוראים לו ערבי, הוא מעדיף להיות יהודי!
הוא מצדיע לדגל, שר בגאווה את ההמנון, והוא סיפר לי אישית: "עומרי אני מעדיף שיערפו לי את הראש בשביל העם הזה והארץ הזאת".

כואב לי פשוט שיש יהודים שלא מוכנים לעשות את מה שחלאד שהוא ערבי שעושה!
והכי כואב לי שהתנועה הזאת בעקיפין תומכת בהם ונותנת לגיטימיה, כאילו יש אזרחים סוג א' וסוג ב'.

אני מתנצל בפני כל חברי הפורום שנתקלו באשכול על החרדים, ארץ ישראל והעם היהודי זה אצלי במטרה נעלה (חוץ מהקדוש ברוך הוא כמובן)
אני בן אדם חילוני זה נכון, אבל אין לשפוט אותי על כך, יש לי את הסיבות שלי וזה לא אומר שאני נגד דת.
תדעו שגם אני הייתי חייל והנחתי תפילין ואני משתדל עד היום, אני משתדל לברך על מזון והעיקר אני מאמין גדול בקב"ה באמונה שלמה ובקנאות!

קשה לי מאוד להמשיך להיות כאן בפורום, כשיש אפליה בין דתיים לחילוניים, קשה לי מאוד לראות גולשים תומכים זאת!

אתם יכולים לראות את התרומות שתרמתי למען הפורום, ואני לא זקוק לתמיכה או להערכה, אני יודע מה אני עושה בשביל העם שלי וזה מספק אותי!
www.isalm.up2.co.il זה האתר שאני בניתי בעצמי בזמן הפנוי שלי, בשביל הפורום ובשביל העם היהודי לא כי אני זקוק למילה טובה, כי ככה חונכתי.

אני עד מותי אמשיך בגאווה שלמה לתרום לארץ ישראל, למדינת ישראל, לעם היהודי תמיד! ולא אחדול בעשייה במורשת כהנא ובתנועת כ"ך שיגיעו לכל בית בישראל!

שוב: אני מתנצל בפני כל חברי הפורום ואני מבקש מחילה, דברי הוצאו מהקשרם!

סליחה ל:חיים בן פסח,חוש חשית, pbc, moshe77, רן הכהניסט, Roma, מר מקלדת, אלירן, פאקו411, shlomo122, נדב, T0XiN, הגולה בארץ, dhdoron, Eternal, סבבתיק, גם בשן וגם גלעד, אורן, בייקר, ובמיוחד לאלקשי שנתן לי הזדמנות להסביר את עצמי (בקיצור לכולם)

בברכה, ואהבת ישראל
Omriz
« עריכה אחרונה: יולי 20, 2007, 22:24:37 על ידי חיים בן_פסח »
"לעשות נקמה בגויים תוכחות בלאומים, לאסור מלכיהם בזיקים ונכבדיהם בכבלי ברזל"
כדי להפסיק את האלימות יש להשתמש באלימות!
"הפתרון להפסקת הפיגועים: חזיר!"

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עמרי היקר,

ההתנצלות שלך היא מעשה אבירי. נדירים בני האדם שמסוגלים להודות בטעות שנעשתה בשעת עדנא דרתיחא, ועל כך מגיע לך כל הכבוד.

אני מבין שאתה חושב שיש אפליה בפורום, ולדעתי זה כלל לא נכון. אתה מוזמן להמשיך לכתוב כאן ולהביע את דעותיך
בצורה מכובדת ונקיה, ועובדה שעשית זאת עד עכשיו ללא כל תקלה.

מנותק משה_77

• moshe_77 לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא חי!
עמרי אתה תותח...באמת כמו שהאלקשי אמר אין הרבה אנשים שמוכנים להודות בטעויות שלהם ועל זה אני מעריך אותך מאוד..!

גם לדעתי אין אפליה בין דתיים וחילונים בפורום..

אני מקווה שתמשיך ותתרום לתנועה כמו שעשית עד היום! :)

שבת שלום לך ולכל בית ישראל.. ;)

עין רואה אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
אני לא בדיוק יודע מאיפה התחיל כל הויכוח... אבל עם כזאת סליחה אפשר שלא לסלוח?
שבת שלום ומבורך לך ולכל בית ישראל.
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לכל חברי הימין האמיתי: מנהלים, חברים, גולשים
« להגיב #4 ב- : יולי 20, 2007, 17:45:48 »
עמרי, אם כבר ביקשת סליחה גם ממני, אני סולח, למרות שאף פעם לא כעסתי עליך. ;)
לצערי, גם אני מרגיש שיש כאן איזושהי אפליה של חילונים, ואני יכול לבסס אותה אם יהיה צורך בכך.
« עריכה אחרונה: יולי 21, 2007, 20:49:28 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חילונים,חרדים,מסורתיים ולאומיים - כולנו אחים!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #6 ב- : יולי 20, 2007, 17:47:39 »
ברוך הבא.  :)
מבחינתי אתה משתמש חדש שלא כתב שום דבר על יהודים חרדים.
« עריכה אחרונה: יולי 21, 2007, 20:50:10 על ידי גם בשן וגם גלעד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק משה_77

• moshe_77 לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא חי!
« להגיב #7 ב- : יולי 20, 2007, 17:48:23 »
אין דבר כזה חילוני..כל יהודי הוא נשמה גדולה. :)
« עריכה אחרונה: יולי 21, 2007, 20:50:18 על ידי גם בשן וגם גלעד »

עין רואה אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 20, 2007, 18:02:40 »
אפשר רקע לויכוח?
לא יודע על מה מדובר.
« עריכה אחרונה: יולי 21, 2007, 20:50:28 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #9 ב- : יולי 20, 2007, 18:04:31 »
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=6989.0

עמודים 4-5.

אבל בבקשה אל תצית את אש הויכוח מחדש.
« עריכה אחרונה: יולי 21, 2007, 20:50:40 על ידי גם בשן וגם גלעד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אין דבר כזה חילוני..כל יהודי הוא נשמה גדולה :)
כל ישראל יש להם חלק בעולם הבא.
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
עמרי, קודם כל, אתה יהודי טוב ואני אוהב אותך. כולנו אוהבים אותך.
אני מחקתי את הפרטים האישיים שמסרת בהודעה שלך, כי אין לך צורך לחשוף פרטים כאלה. אם מישהו קרא לך רוני, להבדיל באלף אלפי הבדלות, הוא עשה זאת ברוגז. אף אחד לא חושב שאתה רוני חס וחלילה. (לא חשוב עכשיו מי זה רוני.)
אני חולק עליך כשאתה כותב שיש כאן אפליה נגד חילוניים. אמנם אני דתי, אולם רוב חברינו בפורום לא דתיים. יתרה מזו, רוב המנהלים שלנו לא דתיים. אם הייתה אפליה, ברור שלא היינו ממנים רוב לא דתי בהנהלה.
אני לא מסתיר שאני שואף לשכנע את כל עם ישראל לחזור בתשובה, אבל כל יהודי אמוני אמיתי גם שואף ככה.
אין לי הרבה זמן לכתוב כעת כי אני עדיין צריך לעשות הרבה דברים לפני כניסת השבת פה בגלות הארורה.
אבל בקיצור, אם בס''ד נהיה בשילטון, יהיה לנו צבא יהודי אמיתי שיגבה את כל החיילים שלנו באופן מלא, ושיכיר בגבורה של יהודים יקרים כמוך.
עמרי, כולנו אוהבים אותך! יש לך בית אמיתי כאן. ביחד בע''ה נעשה המון כדי להציל את העם והארץ.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כל הכבוד על התנצלותך עמרי, אני מסכים איתך שהחרדים צריכים לשרת בצבא, אבל אני בטוח שהדברים שאמרת נבעו מתוך כעס ותסכול, אחרי הכל, אני לא שונא אותם, דוד שלי הוא חרדי וגם בת דודה שלי, אבל הם שירתו בצבא כי הם חזרו בתשובה אחרי שהם כבר עשו צבא, וכל חרדי לדעתי גם צריך לעשות .

עשית מעשה אמיץ מאוד עמרי, יישר כח .

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!
עומרי, אני מקבל את ההתנצלות שלך מפני שאין שופטים אדם בשעת כעסו.
החרדים יתחילו לעשות צבא רק אם הוא ישמור על כללי התורה והדת, כרגע זה לא מתקרב.
דוגמא מצויינת מההיסטוריה שמתאימה גם לזמן בו אנו נמצאים היא מלחמת המכבים בה כולם התגייסו למען הארץ
יהודה המכבי שעמד בראש הצבא היה עורך תפילה לפני כל יציאה לקרב וזו גם הסיבה לניצחון, לא רק הכוח.
"לא בחיל ולא בכח כי אם ברוחי אמר ה' צבאות" (זכריה ד',ו')
"לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר"  :sign006:

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם העובדה שהם יושבים ולומדים תורה זה סוג של שירות צבאי,בלי אמונה צבא ישראל לא ינצח,עם שמאמין ה' לוחם את מלחמותיו.
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עומרי, אני מקבל את ההתנצלות שלך מפני שאין שופטים אדם בשעת כעסו.
החרדים יתחילו לעשות צבא רק אם הוא ישמור על כללי התורה והדת, כרגע זה לא מתקרב.
דוגמא מצויינת מההיסטוריה שמתאימה גם לזמן בו אנו נמצאים היא מלחמת המכבים בה כולם התגייסו למען הארץ
יהודה המכבי שעמד בראש הצבא היה עורך תפילה לפני כל יציאה לקרב וזו גם הסיבה לניצחון, לא רק הכוח.
"לא בחיל ולא בכח כי אם ברוחי אמר ה' צבאות" (זכריה ד',ו')

אמת!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
עמרי, :)

ישר כוח ! זו גבורה אמיתית מִצִדך לצאת בהתנצלוּת רשמית בַּצוּרה שעשׂית זאת. צריך לשבח אומץ כמו שלך, שלא רואים כל יום.

התנצלוּתך התקבלה. לפחות לגביי.

אין לי ספק שלא התכוונת באמת ש"צריך להשמיד את החרדים" או "להעיף אותם מכאן יחד עם כל המוסלמים". דיברת מתוך כעס וּמרירוּת. כשכועסים, אומרים לפעמים דברים שאחר-כך מתחרטים עליהם. לכל אדם יש רגעים שבהם היצר משתלט עליו וקשה לו לשמור על ריסוּן עצמי. זה קורה לכולנוּ. אף-אחד אינו מושלם ואיננוּ מלאכים. אך עלינוּ ללמוד מטעויות לְבל נחזור עליהן.

התנצלוּת היא אמנם צעד חשוּב כדי לשכך את נִזקי הטעוּת הקודמת וּכדי להביא למתן הזדמנות שנייה. אבל אין היא מספיקה בְּמִקרה כמו שלך כדי למנוע את הטעוּת הבּאה – מן הסיבה הפשוטה שאתה בּלִבּך תופס את ההשקפה שלנוּ כהשקפה שמַפְלָה לטובת החרדים. שגיאה. אנחנוּ בעד ביטול האפליה הנוכחית, הקיימת היום לצערנוּ הרב.

היום יש אין-כניסה כמעט הרמטי לכל החרדים בצה"ל, עקב חסר בתנאים אלמנטריים שנִדרשים להם כדי לשרת, וגם עקב חוסר-הזדהותם של מנהיגיהם עם קיוּם המדינה הזאת כישוּת "חילונית". אנחנוּ שואפים לשנות את המצב הזה. זאת בדיוּק האידיאולוגיה שלנוּ, אם עד עכשיו לא ידעת.

אנחנו חושבים שהחרדים צריכים לשרת בצבא בדיוק כמו יתר הגברים היהודיים בארץ ישראל. מִצד שני, אנחנוּ לא מזלזלים במי שבוחר ללמוד תורה וּלשרת בִּצְבא-ה' הרוּחני. אדרבה: עם ישראל זקוּק לִשני סוּגי הצבאות במידה שווה – אם-כּן בואו ונִפתח את האופציה הזאת לכולם! ולא רק למִגזר אחד. ואז ממילא תיעלמנה גם הפיקציוֹת. לכל אחד יהיה חופש לבחור את מה שהוא רוצה ואת מה שהוא מרגיש שהוא טוב בו באמת, ואז גם המוטיבציה שלו בַּשירוּת תהייה יותר גבוהה. כך באמת נהייה לַצבא הכי חזק בעולם! :)

אנחנוּ בעד לבטל את ההתבדלוּת של החרדים בכל תחומי-החיים בישראל. אנוּ יודעים שזה לא יקרה ביום אחד, וזה מצריך השקעה רבּה ואמונה רבּה. אבל זאת השאיפה שלנוּ. אנוּ מאמינים שתחת שלטון כהניסטי, נוכל בִּרבוֹת השנים להגיע אל המטרה הנִכספת הזאת.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #17 ב- : יולי 21, 2007, 23:52:48 »
שִמעו. אין לי מושג על מה הויכוח וכל זה, אבל עם סליחה כזאת אני השתעכנתי ומילאתי את לבי בחום ובאושר למרות שאין לי מושג על איזה ויכוח אתם מדברים כי אני לא ממש פעיל בזמן האחרון לצערי.
« עריכה אחרונה: יולי 22, 2007, 01:08:18 על ידי גם בשן וגם גלעד »
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #18 ב- : יולי 22, 2007, 15:10:47 »
קרה שהבנתם אותי לא נכון, אולי אמרתי דברים שאין עליהם בסיס, אבל שפטתם אותי מוקדם מדי, איני תומך בהשמדה של יהודים!
קצת פרטים עליי שתבינו שאני לא איזה גולש שמשעמם לו בחיים, כמו שאחד קרא לי פה רוני (שאפילו אני לא יודע מי זה)

יש לי משפחה באור-עקיבא, סבא שלי הוא חרדי, ובעל בית כנסת וחזן, אח של אבא שלי נהרג במלחמת יום הכיפורים, חברים קרובים שלי חזרו הבייתה בחתיכות אל ההורים שלהם במלחמת לבנון השנייה, אולי קצת ניסחפתי ואמרתי דברים שלא הייתי אמור לאמר!

יש לי חבר ערבי מוסלמי בשם חאלד, יש לו ספר תהילים בארנק ודגל ישראל, הוא שונא שקוראים לו ערבי, הוא מעדיף להיות יהודי!
הוא מצדיע לדגל, שר בגאווה את ההמנון, והוא סיפר לי אישית: "עומרי אני מעדיף שיערפו לי את הראש בשביל העם הזה והארץ הזאת".

כואב לי פשוט שיש יהודים שלא מוכנים לעשות את מה שחלאד שהוא ערבי שעושה!
והכי כואב לי שהתנועה הזאת בעקיפין תומכת בהם ונותנת לגיטימיה, כאילו יש אזרחים סוג א' וסוג ב'.

אני מתנצל בפני כל חברי הפורום שנתקלו באשכול על החרדים, ארץ ישראל והעם היהודי זה אצלי במטרה נעלה (חוץ מהקדוש ברוך הוא כמובן)
אני בן אדם חילוני זה נכון, אבל אין לשפוט אותי על כך, יש לי את הסיבות שלי וזה לא אומר שאני נגד דת.
תדעו שגם אני הייתי חייל והנחתי תפילין ואני משתדל עד היום, אני משתדל לברך על מזון והעיקר אני מאמין גדול בקב"ה באמונה שלמה ובקנאות!

קשה לי מאוד להמשיך להיות כאן בפורום, כשיש אפליה בין דתיים לחילוניים, קשה לי מאוד לראות גולשים תומכים זאת!

אתם יכולים לראות את התרומות שתרמתי למען הפורום, ואני לא זקוק לתמיכה או להערכה, אני יודע מה אני עושה בשביל העם שלי וזה מספק אותי!
www.isalm.up2.co.il זה האתר שאני בניתי בעצמי בזמן הפנוי שלי, בשביל הפורום ובשביל העם היהודי לא כי אני זקוק למילה טובה, כי ככה חונכתי.

אני עד מותי אמשיך בגאווה שלמה לתרום לארץ ישראל, למדינת ישראל, לעם היהודי תמיד! ולא אחדול בעשייה במורשת כהנא ובתנועת כ"ך שיגיעו לכל בית בישראל!

שוב: אני מתנצל בפני כל חברי הפורום ואני מבקש מחילה, דברי הוצאו מהקשרם!

סליחה ל:חיים בן פסח,חוש חשית, pbc, moshe77, רן הכהניסט, Roma, מר מקלדת, אלירן, פאקו411, shlomo122, נדב, T0XiN, הגולה בארץ, dhdoron, Eternal, סבבתיק, גם בשן וגם גלעד, אורן, בייקר, ובמיוחד לאלקשי שנתן לי הזדמנות להסביר את עצמי (בקיצור לכולם)

בברכה, ואהבת ישראל
Omriz

בס''ד,

מחול לך ! מחול לך! מחול לך! והקב"ה ייקרב אותך עם כל אחינו בית ישראל, ויקויים בנו מקרא שכתוב "ויעשו כולם אגודה אחת לעשות רצונך בלבב שלם", אכי"ר.
 ידידי !- אין שום הפרדה בין אדם לאדם, אולם הרוח האמיתית שביהודי נובעת מלימוד התורה ומקיום המצוות, שהם מהותו של עם-ישראל. הקב''ה יזכך להגיע למסקנה זו בעזרתו יתברך, אכי''ר.
                                                                                         הגולה בארץ :smil037:
« עריכה אחרונה: יולי 22, 2007, 19:25:14 על ידי גם בשן וגם גלעד »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : יולי 22, 2007, 17:55:52 »
גם העובדה שהם יושבים ולומדים תורה זה סוג של שירות צבאי,בלי אמונה צבא ישראל לא ינצח,עם שמאמין ה' לוחם את מלחמותיו.
אבל תחשוב מה אדם אתאיסט או אפילו חילוני מרגיש כשאתה אומר דבר כזה.
אולי לדעתך זה סוג של שירות צבאי, אבל חייל קרבי שעובר אימון מפרך ואינטנסיבי, ושיש סיכוי שירצח ע"י מחבלים ערביים, לא יראה בתלמיד ישיבה/כולל שיושב ולומד תורה כל היום, גם אם לדעתך זה נראה כדבר החשוב ביותר, כמשרת בצורה שווה אליו.
רוב האנשים רוצים דבר אלמנטרי, להקים משפחה. למה שישלל מאדם חילוני דבר כזה, במידה ש"ייהרג בעת מילוי תפקידו", בעוד אדם חרדי, ש"תורתו אמנותו" לא יסתכן בחייו בכלל.

הפרט ההיסטורי שהעלו קודמיי, על כך שהמכבים היו מתפללים לפני המלחמה, נראה לי פתרון הרבה יותר צודק. הסיכון לכל חייל שווה.
« עריכה אחרונה: יולי 22, 2007, 19:26:05 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : יולי 22, 2007, 18:23:10 »
הצבא של פעם במדינת ישראל נלחם, לא אומרים שלא.
אבל אני מניח שגיל ממוצע של חייל היה 20. עד אז הוא היה מספיק ללמוד תורה, תורה שבע"פ וכו'.
עם מאמין מגן על חייליו. הם מתפללים כדי שחיילים שנלחמים ממש לא ייפלו בקרב, וכפי שאמרו כבר - אם יקפידו על תנאי שירות טובים לחרדים אז יהיו הרבה שגם יתגייסו. בגוש קטיף היו הרבה מכינות צבאיות ויש מספיק אנשים שומרי מצוות שהתקדמו בדרגים הצבאיים.
« עריכה אחרונה: יולי 22, 2007, 19:26:57 על ידי גם בשן וגם גלעד »
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
עמרי היקר,

ההתנצלות שלך היא מעשה אבירי. נדירים בני האדם שמסוגלים להודות בטעות שנעשתה בשעת עדנא דרתיחא, ועל כך מגיע לך כל הכבוד.

אני מבין שאתה חושב שיש אפליה בפורום, ולדעתי זה כלל לא נכון. אתה מוזמן להמשיך לכתוב כאן ולהביע את דעותיך
בצורה מכובדת ונקיה, ועובדה שעשית זאת עד עכשיו ללא כל תקלה.
מסכים!
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 22, 2007, 19:29:07 »
אולי לדעתך זה סוג של שירות צבאי, אבל חייל קרבי שעובר אימון מפרך ואינטנסיבי, ושיש סיכוי שירצח ע"י מחבלים ערביים, לא יראה בתלמיד ישיבה/כולל שיושב ולומד תורה כל היום, גם אם לדעתך זה נראה כדבר החשוב ביותר, כמשרת בצורה שווה אליו.
רוב האנשים רוצים דבר אלמנטרי, להקים משפחה. למה שישלל מאדם חילוני דבר כזה, במידה ש"ייהרג בעת מילוי תפקידו", בעוד אדם חרדי, ש"תורתו אמנותו" לא יסתכן בחייו בכלל.

הפרט ההיסטורי שהעלו קודמיי, על כך שהמכבים היו מתפללים לפני המלחמה, נראה לי פתרון הרבה יותר צודק. הסיכון לכל חייל שווה.

אתאיסט אינו יהודי.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : יולי 22, 2007, 20:15:50 »

אתאיסט אינו יהודי.
אתאיסט הוא דווקא כן יהודי .
להיות יהודי זה גם להיות חלק מעם .

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתאיסט זה מי שניתק עצמו מהיהדוּת.
לשיטתך גם מי שהתנצר או התאסלם אבל נולד לאם יהודייה, הוא עדיין יהודי.