שונות > מה שבראש
אפליה מתקנת-אסון ציבורי, האם יש תחליף?
דוקא_כך:
ידרשו 20 שנה של חינוך כהניסטי אמוני לתקן את החוליים בחברה שלנו שנובעים מעשורים של שטיפת מח בולשביקית, שנאת ישראל וגזענות, גם במערכת החינוך וגם בתשקורת. עד אז יהיה צורך בגישה משולבת של חינוך מחדש ואכיפה נוקשה של החוק כדי להגן על חפים מפשע. יחלו תכניות אינטנסיביות של החזרה בתשובה והקניית דרך ארץ ליהודים שיושבים בבתי-סוהר. יעשה כל מה שניתן כדי לעורר את הניצוץ היהודי שטמון בכל אחד ואחת מאיתנו. אם כל הנסיונות ייכשלו, בלית ברירה יהיה צורך בענישה ח"ו.
אבל לפני כל זה צריך שכהניסט אמיתי כמו חיים יגיע לראשות השלטון.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: ben_atar על יולי 08, 2007, 22:43:15 ---מה מה מה הקשר?
אתה אומר שכילאו ילדים משכונות עוני לא צריכים להיתקבל לבתי ספר?
מאיפה ה''מכר'' שלך יודע איך הוא היתקבל הוא ראה תתעודה שלו? כמו שאתה מספר לא ניראה לי שהוא שאל אותו על התעודה בבית ספר הקודם שלו?
מאיפה אתה יודע או מכיר תכישורים של הילד? למה אתה חושב שה''מכר'' שלך סיפר לך תאמת?
ואם אני ילד חכם שניקלע בין מחנכת טובה למנהלת שטן לא מצליח להיתאקלם בבית ספר למרות רמת הידע שיש לי
למה אתה חושב שיגידו שרק ביגלל שאני משכונת עוני יכניסו אותי
למה אתה חושב שלא יעשו ההפך?
מסריח להגיד אתזה אבל אתם משחקים אותה פה עקרונים ואוהבי עם ישראל אבל לא שמים לב לדיבור שלכם לשונים מימכם
זאת הבעיה אצלכם תיהיו עקרונים אחרי זה תתחילו ליפעול
--- סוף ציטוט ---
אתה מקשקש,אתה לא יודע מי זה כל אחד ואחד פה,לרובם יש פה דעות שונות,אבל לכולם אותה מטרה.
דוקא_כך:
הבעיה האמיתית היא לא שכונה זו או אחרת או עדה זו או אחרת, אלא שנאת חינם כללית שמחלישה את עמנו ומאיימת על קיומנו. הרבה אשכנזים שרוחשים שנאת חינם על רקע גזעני, ומאידך הרבה יוצאי עדות המזרח שרוחשים שנאה לאשכנזים על כל הפשעים והאפליה שבן-גוריון וחבריו עשו ליהודים הצדיקים שעלו מארצות ערב. ההורים והסבים וסבתות מספרים להם את כל הסיפורים על הכפייה החילונית (נשיאת פנקס אדום של ההסתדרות ורישום הילדים בבי"ס חילוני כתנאי מקדים לקבלת עבודה), וכמו כן הם נתקלים בגזענות על רקע יומיומי, והם בתגובה עושים הכללות ורוחשים שנאה ונוטרים טינה לכל האשכנזים. הפתרון היחיד הוא תורה וקיום מצוות. הדבק שמאחד את עמנו הוא הידבקות בה' ובמצוותיו.
ben_atar:
איתן נו באמת ילדים פה מדברים על שטויות סוטרים תעצמם ואני לא אומר שחרטה מה הם מאמינים אבל שיעצבו להם דעה משלהם שיגדלו קצת גם אני היתי ככה אבל הם סוטרים תעצמם פה אני לא מדבר עליך ועל מנהלים אחרים שהראתם אופי ודעה מוצקת אני מדבר פה על אנשים שמגיבים על שטויות ומגיבים בסתמיות
ben_atar:
--- ציטוט של: דוקא_כך על יולי 08, 2007, 23:27:06 ---הבעיה האמיתית היא לא שכונה זו או אחרת או עדה זו או אחרת, אלא שנאת חינם כללית שמחלישה את עמנו ומאיימת על קיומנו. הרבה אשכנזים שרוחשים שנאת חינם על רקע גזעני, ומאידך הרבה יוצאי עדות המזרח שרוחשים שנאה לאשכנזים על כל הפשעים והאפליה שבן-גוריון וחבריו עשו ליהודים הצדיקים שעלו מארצות ערב. ההורים והסבים וסבתות מספרים להם את כל הסיפורים על הכפייה החילונית (נשיאת פנקס אדום של ההסתדרות ורישום הילדים בבי"ס חילוני כתנאי מקדים לקבלת עבודה), וכמו כן הם נתקלים בגזענות על רקע יומיומי, והם בתגובה עושים הכללות ורוחשים שנאה ונוטרים טינה לכל האשכנזים. הפתרון היחיד הוא תורה וקיום מצוות. הדבק שמאחד את עמנו הוא הידבקות בה' ובמצוותיו.
--- סוף ציטוט ---
זה נישמע הכי אמיתי מה שאמרת ליקראות סוף התגובה שלך
אבל תיראה איך העם שלך מיתנהג אני לא צדיק אני עושה מה אני יכול מאמין בה' אבל מה שאני יכול
מצד שני תיראה תממשלה שלך איך מיתנהגת לא רוצים דת במדינה הזאת ושאר האחים שלנו מיתנגדים לדת שלנו תומכים בשלום עים מרצחים איך אתה רוצה שנגיע לדבר כזה? איך נגיע לדבר כמו ראש ממשלה כהניסט אם לא בכוח?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה