חדשות ודיונים > דיון כללי

לא נותנים קרידט מספיק לחיים בן פסח.

<< < (3/4) > >>

בייקר:
אני ביקשתי ממנו להשתמש פחות בביטוי נאצי גם כלפי גוים.

Aaron:
לי בכלל לא מפריע שהוא קורא למישהו נאצי או יהודון...

liorso:

--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 24, 2006, 22:42:53 ---לי בכלל לא מפריע שהוא קורא למישהו נאצי או יהודון...

--- סוף ציטוט ---

לך לא וגם לי לא... אבל המטרה היא להפיץ את זה ושימשיכו לצפות בזה והביטוים האלו מפריעים לנו...

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על דצמבר 25, 2006, 22:44:29 ---
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 24, 2006, 22:42:53 ---לי בכלל לא מפריע שהוא קורא למישהו נאצי או יהודון...

--- סוף ציטוט ---

לך לא וגם לי לא... אבל המטרה היא להפיץ את זה ושימשיכו לצפות בזה והביטוים האלו מפריעים לנו...

--- סוף ציטוט ---
לי גם אין בעיה, ואין מה לעשות חיים לא ישתנה בשביל עוד כמה צופים ככה הוא ועדיף שלא ישתנה רק ככה אנחנו ננצח בסוף עם האמת הזאת ועם השפה "החריפה" שלו כי היא שפה אמיתית ולא הזבל שמוכרים לנו.

MiSs_DAnIeL:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 24, 2006, 16:12:17 ---חיים בן פסח כשהו מזכיר שם רשע הם מתחיל להאריך מאוד בקללות ומיוחד במילה "נאצי", בדר"כ כשיהודים שומעים שיהודי מכנה יהודי אחר "נאצי" אפילו היה אותו יהודי אדם שמולאני - מיד הם סותמים אוזניהם, קשה לשמוע את המילה "נאצי" כלפי יהודי.
לדעתי צריך לעשות כמו הרב כהנא הי"ד להוסיף ימח שימו ויזכרו, ולהמשיך בהרצאה.

בברכת אהבת ישראל - ערן.

--- סוף ציטוט ---

הרבה פעמים שאני שומעת משמאלנים שאומרים לי "למה צריך להתנהג לערבים כמו שהתנהגו אלינו בשואה, זה בדיוק אותו דבר"
כל דבר הם מזכירים את השואה, כאילו הימנים נוהגים בערבים כנאצים ובגלל זה צריך לבטל כל דעה ימנית, הרי אנחנו מפרים זכויות אדם
השמאלנים האלה הם יהודונים מסריחים שלא מאמינים בתורת ה' וככה צריך לקרוא להם!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה