חדשות ודיונים > דיון כללי
לא נותנים קרידט מספיק לחיים בן פסח.
liorso:
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 25, 2006, 23:07:38 ---
--- ציטוט של: eran על דצמבר 24, 2006, 16:12:17 ---חיים בן פסח כשהו מזכיר שם רשע הם מתחיל להאריך מאוד בקללות ומיוחד במילה "נאצי", בדר"כ כשיהודים שומעים שיהודי מכנה יהודי אחר "נאצי" אפילו היה אותו יהודי אדם שמולאני - מיד הם סותמים אוזניהם, קשה לשמוע את המילה "נאצי" כלפי יהודי.
לדעתי צריך לעשות כמו הרב כהנא הי"ד להוסיף ימח שימו ויזכרו, ולהמשיך בהרצאה.
בברכת אהבת ישראל - ערן.
--- סוף ציטוט ---
הרבה פעמים שאני שומעת משמאלנים שאומרים לי "למה צריך להתנהג לערבים כמו שהתנהגו אלינו בשואה, זה בדיוק אותו דבר"
כל דבר הם מזכירים את השואה, כאילו הימנים נוהגים בערבים כנאצים ובגלל זה צריך לבטל כל דעה ימנית, הרי אנחנו מפרים זכויות אדם
השמאלנים האלה הם יהודונים מסריחים שלא מאמינים בתורת ה' וככה צריך לקרוא להם!
--- סוף ציטוט ---
נכון מאוד!!!! מה גם שיהודים בשואה לא היו מתפוצצים/שולחים את הילדים שלהם להתפוצץ/רוצים להרוג את כל הגויים לעומת זאת הערבים כן עושים זאת! הקם להורגך השקם להורגו!
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על דצמבר 25, 2006, 23:20:49 ---
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 25, 2006, 23:07:38 ---
--- ציטוט של: eran על דצמבר 24, 2006, 16:12:17 ---חיים בן פסח כשהו מזכיר שם רשע הם מתחיל להאריך מאוד בקללות ומיוחד במילה "נאצי", בדר"כ כשיהודים שומעים שיהודי מכנה יהודי אחר "נאצי" אפילו היה אותו יהודי אדם שמולאני - מיד הם סותמים אוזניהם, קשה לשמוע את המילה "נאצי" כלפי יהודי.
לדעתי צריך לעשות כמו הרב כהנא הי"ד להוסיף ימח שימו ויזכרו, ולהמשיך בהרצאה.
בברכת אהבת ישראל - ערן.
--- סוף ציטוט ---
הרבה פעמים שאני שומעת משמאלנים שאומרים לי "למה צריך להתנהג לערבים כמו שהתנהגו אלינו בשואה, זה בדיוק אותו דבר"
כל דבר הם מזכירים את השואה, כאילו הימנים נוהגים בערבים כנאצים ובגלל זה צריך לבטל כל דעה ימנית, הרי אנחנו מפרים זכויות אדם
השמאלנים האלה הם יהודונים מסריחים שלא מאמינים בתורת ה' וככה צריך לקרוא להם!
--- סוף ציטוט ---
נכון מאוד!!!! מה גם שיהודים בשואה לא היו מתפוצצים/שולחים את הילדים שלהם להתפוצץ/רוצים להרוג את כל הגויים לעומת זאת הערבים כן עושים זאת! הקם להורגך השקם להורגו!
--- סוף ציטוט ---
כי הם חבורה של מוסלמים מפגרים היהודים פועלים בחכמה וכך גם הצלחנו לשרוד למרות הכול ולהישאר בדתנו למרות כל הגזרות.
הבעיה שהם מתוך שתיפות מוח ותיסכול וייאוש מתפוצצים טוב נו ערבים אין מה לעשות קצת קשה אז נתפוצץ.
לעומת זאת היהודים פועלים בחכמה ולא מתפוצצים כל פעם שקצת קשה והיה הרבה קשה..
MiSs_DAnIeL:
בדיוק.
הם לא מבינים שפעם לא הייתה לא מדינה לכן התאפשר לגויים לפגוע בנו
אני חושבת ההפך מהם, אחרי שאנשים נהרגו ונילחמו בשביל להקים את המדינה הזאת אין סיכוי שאני ייתן לאיזה מוחמד להרוג פה יהודים על ימין ועל שמאל והעולם שותק.
אז שיקראו לי נאצית, נהההה
דוקא_כך:
פעם כן היתה "מדינה" (ממלכה), ואיבדנו אותה בדיוק בגלל אותה מדיניות שנוקטים בה המנהיגים הנוכחיים. אני בטוח שערן וזלהר יכולים לפרט.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה