עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

תירגול

<< < (2/5) > >>

אֹהד:
1.גם עליהם יורים, אם הם לא נשמעים להוראותיהם של המחבלים
2.הילדים חברי החמאס? לא ידעתי,
  אכן, הם מתסגרים בבתיהם, ואז נופל עליהם פגז
3.אבל בכך שאנחנו בעצם יורים על בתים, שע"פ "מידע" מודיעיני יש מחבל, אנחנו מתסכנים ברציחת ילדים חפים מפשע, מסתכנים בביזבוז תחמושת, ומסתכנים בעוד שנאה שהעולם ירכוש לנו, מה שיוביל בסופו של דבר לחרם כלכלי .
4.אנחנו אולי לא מכוונים לילדים שמשחקים כדורגל, אבל אנחנו מכוונים לילדים שמשחקים לגו, זה כן
5.באמת? ע"פ אילו נתונים אתה טוען שכל הילדים רוקדים סביב המחבל? זוהי פרופגנדה שנועדה להפחידנו, הילדים הללו הם מיעוט, וכאשר הם ילדים הם חפים מפשע, הם לא עשו כלום, הם לא ירו בחיילים והם לא הצביעו לחמאס, הם רק התחבאו בבתיהם כאשר פגע בהם פגז, מתי שמעת על ילד בן 9 שהרג מישהו?
אני מתנגד בכל תוקף לרצח משני הצדדים, אך האם זה שנרצח ילד בן 9 חף מפשע נעצור את הפיגועים? לא נראה לי .
6.(אין 6?)
7.הם גרים שם! אין להם לאן ללכת, אם הם יצאו מהבית, מה שהם לא יכולים לעשות, הם ימותו, או ע"י המחבלים או ע"י חיילי צה"ל, וגם כאשר הם בבתיהם הם 
יכולים להירצח בכל רגע ע"י צה"ל, זה לא משנה מהי המנטליות של לוחמי החופש, מה הילדים אשמים? הם רק קורבנות, הם עדיין תמימים, הפרופגנדה של חמאס עדיין לא נכנסה להם לראש, והם חפים מפשע, רק בני 9.
8.המחבלים לא הביאו אותם לשם, הם גרו שם, אני לא רוצה לראות חפים מפשע, שהם בבירור לא מחבלים מתים מפגז, כאשר הם רק מתחבאים בבתיהם.
רגע, הילדים יורים עליך? אתה מאשים אותם במשהו שאף ילד חף מפשע בן 9 לא עשה.

--- ציטוט ---למה להכפיש את צה"ל סתם?
תוכיח שהוא יורה בילדים קטנים בלי סיבה מוצדת.
--- סוף ציטוט ---
איזו סיבה מוצדקת יכולה להצדיק רצח של ילד בן 9 שבסה"כ שיחק בביתו ?

ליאו:
דקסטר , רק רציתי לומר שאתה משחק דמות שתקועה במחשבה , אי אפשר לשכנע אותם והדרך היחידה להפיטר מהם זה ע"י לא נתינת שום סמכות בשביליהם
אגב , יש עוד טקטיקה זה להשתמש באד הומיניזם כבד וטכניקות רטוריות שונות , כמו כן להתחיל לנפח הכל , לומר שהחמאס הרוילדים יהודים ועינו אנשים ושהחמאס יורים בילדים שלהם בעצמם וכו' וברגע שהוא מאשים אותך במה שהוא עושה , תעלה את זה ותוציא אותו מפגר זה יעיל רק כשמנסים לשכנע צד שלישי לא חכם במיוחד או שהצד השני מראה פתיחות ראש מסויימת אחרת אין טעם לדבר עם לולאה שבורה אגב השמאלאני הממוצע היה מעלה את ה"כיבוש" כרוע המוחלט של העולם שאחראי להכל מהחכדות הדינוזאורים להתחממות גלובאלית ככה שאתה לא משחק את הדמות טוב,

כמו כן אני מבקש להתייחס לכל מה שאני אומר אחרת אין פה תרגול בחזרה לדמות

קיצר אתה אומר שאנחנו הולכים לעזה לצוד ילדים נכון?
זה מה שאתה אומר? אתה שקרן שממציא עובדות שלא קיימות ולא רחוק מלהיות חבר מיחידת היחצ"נות של החמאס

תתנגד לרצח מהצד שלהם , הם מכוונים קסאם על בית ספר

אז מה הם עושים שמה???????
ואתה אומר שכולם תמימים??  נראה לי שמי שתמים זה אתה.

8.הם ירורים קסאמים משמה , מה היית עושה אם מישהו יורה קסאמים מהשכונה שלך ?
אתה יודע שמי שירו עליו ישלח חיילים להגן על עירו , ושזה מסוכן , אתה לא תלך לעשות פיקניק 5 מטר מהמשגר.

מי שבא להרוג , שם ילד לכאורה תמים(אבל כנראה שרק השנאה תמימה) בצד השני  בשביל להגן על פעולת ההרג, וממשיך בהתקפה.
הוא זה שהרג את הילד , אתה חושב שאנחנו אפילו יודעים אם נמצא שמה ילד? אנחנו יודעים שחבורה של טרוריסטים יורים לשמה קסאם ,
אם נהייה הומניים סבירל הניח שעל כל ילד ערבים שלא נהרוג יהרגו 3 שלנו , אתה נגד הרג משני הצדדים ,
אכפת לך מהתחושה שלך בבטן ולא מהעובדות. ולא מחיים של אנשים אחרים.
1. אתה טוען שילדים שלנו לא שווים כלום
2.אתה לא תומך בשלום משתי הצדדים ואתה תומך חמאס
3.אתה טיפש

Eternal:
"איזו סיבה מוצדקת יכולה להצדיק רצח של ילד בן 9 שבסה"כ שיחק בביתו ?"

שוב, מתי צה"ל הרג ילד בן 9 ששיחק בביתו?

אם אתה מציג טענה, תביא עובדה שתגבה אותך.

ליאו:

--- ציטוט של: Eternal על יולי 04, 2007, 18:32:53 ---"איזו סיבה מוצדקת יכולה להצדיק רצח של ילד בן 9 שבסה"כ שיחק בביתו ?"

שוב, מתי צה"ל הרג ילד בן 9 ששיחק בביתו?

--- סוף ציטוט ---
ועוד דבר ,  אבו-דכסטאאר , האם ילד פלסטיני שנהרג מאש פלסטינית בעימות בין פלסטינים לצהל , נהרג באשמתינו?

אֹהד:

--- ציטוט של: ליאו על יולי 04, 2007, 18:26:00 ---דקסטר , רק רציתי לומר שאתה משחק דמות שתקועה במחשבה , אי אפשר לשכנע אותם והדרך היחידה להפיטר מהם זה ע"י לא נתינת שום סמכות בשביליהם
אגב , יש עוד טקטיקה זה להשתמש באד הומיניזם כבד וטכניקות רטוריות שונות , כמו כן להתחיל לנפח הכל , לומר שהחמאס הרוילדים יהודים ועינו אנשים ושהחמאס יורים בילדים שלהם בעצמם וכו' וברגע שהוא מאשים אותך במה שהוא עושה , תעלה את זה ותוציא אותו מפגר זה יעיל רק כשמנסים לשכנע צד שלישי לא חכם במיוחד או שהצד השני מראה פתיחות ראש מסויימת אחרת אין טעם לדבר עם לולאה שבורה אגב השמאלאני הממוצע היה מעלה את ה"כיבוש" כרוע המוחלט של העולם שאחראי להכל מהחכדות הדינוזאורים להתחממות גלובאלית ככה שאתה לא משחק את הדמות טוב,

כמו כן אני מבקש להתייחס לכל מה שאני אומר אחרת אין פה תרגול בחזרה לדמות

קיצר אתה אומר שאנחנו הולכים לעזה לצוד ילדים נכון?
זה מה שאתה אומר? אתה שקרן שממציא עובדות שלא קיימות ולא רחוק מלהיות חבר מיחידת היחצ"נות של החמאס

תתנגד לרצח מהצד שלהם , הם מכוונים קסאם על בית ספר

אז מה הם עושים שמה???????

8.הם ירורים קסאמים משמה , מה היית עושה אם מישהו יורה קסאמים מהשכונה שלך ?
אתה יודע שמי שירו עליו ישלח חיילים להגן על עירו , ושזה מסוכן , אתה לא תלך לעשות פיקניק 5 מטר מהמשגר.

מי שבא להרוג , שם ילד לכאורה תמים(אבל כנראה שרק השנאה תמימה) בצד השני  בשביל להגן על פעולת ההרג, וממשיך בהתקפה.
הוא זה שהרג את הילד , אתה חושב שאנחנו אפילו יודעים אם נמצא שמה ילד? אנחנו יודעים שחבורה של טרוריסטים יורים לשמה קסאם ,
אם נהייה הומניים סבירל הניח שעל כל ילד ערבים שלא נהרוג יהרגו 3 שלנו , אתה נגד הרג משני הצדדים ,
1. אתה טוען שילדים שלנו לא שווים כלום
3.אתה טיפש

--- סוף ציטוט ---

--- ציטוט ---דקסטר , רק רציתי לומר שאתה משחק דמות שתקועה במחשבה , אי אפשר לשכנע אותם והדרך היחידה להפיטר מהם זה ע"י לא נתינת שום סמכות בשביליהם
--- סוף ציטוט ---

אני לא שחקן טוב במיוחד, ואני שונא את המילה כיבוש..מה לעשות. :o

--- ציטוט ---קיצר אתה אומר שאנחנו הולכים לעזה לצוד ילדים נכון?
--- סוף ציטוט ---

אתה השקרן, מעולם לא אמרתי זאת.

--- ציטוט ---תתנגד לרצח מהצד שלהם , הם מכוונים קסאם על בית ספר
--- סוף ציטוט ---
אני מתנגד, כמו שאמרתי פה :
--- ציטוט ---אני מתנגד בכל תוקף לרצח משני הצדדים
--- סוף ציטוט ---

--- ציטוט ---אז מה הם עושים שמה?
--- סוף ציטוט ---
מי זה הם? ואף פעם לא אמרתי שכולם תמימים, אני לא מכליל אף אחד.

--- ציטוט ---8.הם ירורים קסאמים משמה , מה היית עושה אם מישהו יורה קסאמים מהשכונה שלך ?
--- סוף ציטוט ---
לא הייתי יכול לעשות כלום, זה אשמתי? צריך להרוג אותי בגלל זה ?

--- ציטוט ---מי שבא להרוג , שם ילד לכאורה תמים(אבל כנראה שרק השנאה תמימה) בצד השני  בשביל להגן על פעולת ההרג, וממשיך בהתקפה.
--- סוף ציטוט ---
יפה, טענה מנצחת  :V:

--- ציטוט ---1. אתה טוען שילדים שלנו לא שווים כלום
3.אתה טיפש
--- סוף ציטוט ---

1.לא נכון, עד מתי סילופיך יימשכו ?
2.שוב, זה לא נכון, אם זה היה נכון הייתי אומר שאני תומך בהם, והייתי אומר שצריך להרוג את היהודים, וכו'.
3.ואתה אינפנטיל . ;D

--- ציטוט ---שוב, מתי צה"ל הרג ילד בן 9 ששיחק בביתו?

--- סוף ציטוט ---
זו הייתה רק דוגמא לסיטואציה מסויימת, אך הנה משהו דומה :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332089,00.html

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה