עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
תירגול
פּז:
--- ציטוט של: Dexter על יולי 07, 2007, 21:04:52 ---צה"ל הוא צבא רצחני, הוא טובח באוכלוסיה חפה מפשע.
אתם הפאנאטים בעד הציונות הקוליניאליסטית ולהמשך הכיבוש הלא צודק על הפלסטינים, עשרות זכויות בסיסיות מופרות ע"י הבהמות של צה"ל,
--- סוף ציטוט ---
אתה אמור להיות ישראלי שמאלני או מישהו מחו"ל?
א. כנראה שאין לך מושג מה זה טבח, או צבא רצחני (אנא קרא קצת חדשות על הקבוצות הרצחניות בחבל דארפור, ואז תחזור להשוות את צה"ל לצבא רצחני)
ב. מההודעה שלך משתמע שכל שטחי מדינת ישראל הם בעצם על אדמת הגזל של ה"פלסטינים".
הרוב המכריע של אזרחי המדינה בעד המשך קיומה של מדינת ישראל, בתחומי גבולות שונים, ולכן לא נראה לי שאפשר לקרוא לרוב המכריע הזה "פאנאטים".
כמו כן, צה"ל הוא צבא של אזרחים, כלומר, אתה בעצם אומר שאזרחי מדינת ישראל הם "בהמות" המפרים זכויות בסיסיות.
--- ציטוט ---החיילים משפילים את האנשים המסכנים שעומדים במחסום האפטרהייד בכדי להגיע לבית חולים ולא למות, הם דורכים עליהם ומכים אותם ללא כל סיבה.
--- סוף ציטוט ---
אם לא היה פיגוע תופת אחד, היה ניתן לומר שהמחסום הוא דבר לא צודק, אך לא כך המצב.
המילה "אפרטהייד" מתארת אפלייה וגזענות, אך לא כך המצב במחסומים, הדומים לבדיקה בטחונית בכניסה לקניון, שאמנם לא מאוד נוחים, אך תפקידם להגן על ביטחון.
--- ציטוט ---לאחר שכל היישות הציונית הגיזענית הזו משפילה את הערבים ציפיתם שהם יישבו בשקט ? כמובן שלא, יש כמה לוחמי חירות שרוצחים אנשים, אליהם אני מתנגד, אך מטרתם ליגיטימית לחלוטין, הם מנסים לעצור את הדיכוי של העם הפלסטיני, הם מנסים לעצור את האפטרהייד וההשפלה שהיישות הציונאצית נותנת להם.
--- סוף ציטוט ---
ואתה, ידידי הנאצי (אם לך מותר, כנראה שגם לי מותר), מצפה שאחרי כל הפיגועים האלה, אנחנו נשב בשקט, לא נגיב בכלל על פעולות טרור ערביות?
אתה מדבר כל כך הרבה על העם הפלסטיני, שסובל מאפרטהייד ומאי שיוויון. אני הייתי מצפה שעם כל כך מדוכא, יקפוץ על המציאה שנקראה "תכנית החלוקה", ולא ימשיך להיאבק עוד ועוד.
פרט לכך, אתה בעצם מצדיק (אי אפשר לקרוא לאדם "לוחם חירות", אז להגיד שאתה מתנגד לפעולות שהוא עושה, ואז שוב להגיד שמטרתו לגיטימית) רצח של אנשים חפים מפשע, באוטובוסים, מסעדות וכו'. אדם בעל דעות כמו שלך לא יכול לדבר על צדק, שיוויון ואפרטהייד. אין לך מושג מה זה, מפני שאתה אדוני, צבוע!
בצדק אתה אומר "נותנת" אפרטהייד, כשכידוע, אפרטהייד כופים או מחלים, מפני שאחנו כל כך רגילים לנתינה של כל מיני דברים (קרא לזה מחוות, סיוע הומניטרי, ביטוח או סתם טיפשות) לעמים ערביים.
--- ציטוט ---הציונים הם הקוליניאליסטים של העידן החדש, כובשים אדמה שלא שלהם כבר 2000 שנה, ולכן שליטתם לא ליגיטימית, מנצלים את משאבי האדמה ומנסים להשמיד את העם היושב כאן כבר 1300 שנה, משטירים משטר איימים ואף גרוע יותר מן האפטרהייד, משפילים בני אדם, הציונים, שצמחו באירופה, לא קלטו כנראה מה קרה להם לפני 60 שנה, ולכן הם עושים זאת לעם אחר שבעלותו על הארץ ליגיטימית, הרי, גם היהודים כבשו את הארץ הזה, אך היא, נכבשה מהם, ולכובשים האחרים, שנמצאים כאן יותר זמן מהיישות הציונית יש את הליגיטימיות המתאימה על הארץ שלו.
--- סוף ציטוט ---
יש לי חדשות בשבילך, בפרט אולי לאפריקנים (לפי מחקרים שונים, המין האנושי התחיל באפריקה) כל אומות ומדינות העולם כבשו את אדמת מדינתם.
על אילו משאבים אתה מדבר?, כל איש עסקים יודע שהמשאב היחיד שיש בארץ ישראל הוא ההון האנושי היהודי (הפועלים הערביים אולי תורמים לבנייה ולחקלאות, אך חוץ מזה לא ממש קשורים לכלכלת המדינה).
1300 שנה? :2funny:
הדברים שלך על משטר אימים, אפרטהייד ושאר שטויות הם בדיוק הדבר האופייני למתלהמים שמאלניים, ודבריהם הם כמובן שטויות חסרות שחר וביסוס.
הציונים לא קלטו מה קרה להם לפני 60 שנה?, בוודאי שהם קלטו, ולכן עזבו את כל חייהם ועברם המפואר באירופה ובאו לשממה הארצישראלית, והפכו אותה למה שהיא היום. אין צדק בעולם?, עם כל כך נרדף לא יכול לקבל שטח קטן ויחיד בעולם ולחיות בו בשלום?
הדברים הבאים (אחרי הנושא שהוזכר כרגע) הם פשוט שטות אחת גדולה. אתה בעצם אומר שה"פלסטינים" הם הבעלים הלגיטימיים של ארץ ישראל, רק מפני שהם כבשו את האזור, ואז חיו בו יותר זמן?, כלומר, לפי ההיגיון הזה, אם מדינת ישראל תישאר כפי שהיא כעת, תוך כמה שנים אנחנו נהפוך לבעלים הלגיטימיים של הארץ הזאת, רק כי נהיה פה אפילו יותר זמן מהם?
ובקיצור, ובתמצית, בביטחון מלא אני יכול להגיד לך שאף יהודי לא רוצה מלחמה, לא רוצה לרצוח ערבים סתם כך, ולא נהנה משלילת זכויות אדם של אנשים (פרת לפסיכופתים, שכאלה יש אפילו בשוודיה או כל מקום נאור ונייטרלי אחר).
מה נראה לך, שמדינת ישראל נהנית ל"שפוך" כל כך הרבה כסף לביטחון?, בתקופה בה יש כל כך הרבה עניים ושכרם של חלקים רבים בארץ זעום מאוד.
רק תחשוב מה ישראל הייתה יכולה לעשות עם תוספת של כמה עשרות מיליארדים מתוך 48 הנוכחיים המוקצבים לביטחון.
10:
רגע אז אתה דקסטר מצהיר ומודה שאנחנו העם הכובש? ושאנחנו מדכאים את הערבים ושיש להם זכות ליהיות פה לפנינו?, איפה הייתה בזמן כל שיעורי ההיסטוריה בבצפר ? איפה הייתה בזמן שיעורי התנ"ך בבצפר?, יש הוכחות שהיהודים חיו פה ליפני שמישהו חשב על האיסלאם, וגם היהודים הגיעו לפה עוד מתקופת האימפריה העותומנית, אין להם אזרחות אותומענית אז אין להם גם זכות במיוחד שבריטניה שלקחה כמנדט את האימפריה אישרה את הבית ליהודים (אח"כ באו הצהרות הספר הלבן וכו') אך עדיין בית ליהודים, לבסוף נותר שחצי ארץ תעבור ליהודים וחצי לערבים, הערבים תקפו היהודים תקפו(הקדמנו את חוקי הכיבוש של האו"ם) ואותו דבר גם בגבולות 67' שאתם כל כך נחרדים מהם, מעבר לזה אל תשכח שלפני שבאו יהודי אירופה שבאו ממקום מפותח ופיתחו את הארץ הייתה פה שממה במקום תל אביב הייתה עיר נמל שכוחת אל בשם יפו, הערבים מצאו פה עבודה ופרנסה, כך שלא משנה איך תתקוף השטח הוא שלנו, במיוחד שלערבים אין הבדלה כל כך בין המדינות הערביות כמו שעדיין מותרו סממנים מברית המועצות, להם יש לאן ללכת לנו יש שטח קטן ומיסכן בגודל של שליש ניו יורק, לנו זה הבית מבחינה היסטורית, תנ"כית, וחוקית, אין דבר כזה פלשתינאים זה רק שם שתוייג ופיתאום כל אחד ניזכר שהוא פלשתינאי כדי להצדיק את כל מעשי הזדון שהם עושים. ועוד משהו, איך אתה יכול להשוואת את הנאציזם לישראל, עזוב את העובדה שאנחנו יהודים זה ההבדל הגלוי מידיי לענים והשכיח ביותר עליו אין צורך לדבר אני מדבר על העובדה שהנאצים רצחו את העמים שלא התאימו להם ואת מי שתנגד אליהם, במצב כזה לא היו ערבים פה ולא היה אותך כך שכל עוד אתה פה אפשר ליראות שאין נאציזם, מעבר לכך היהודים היו חלק מגרמניה הם עבדו הם לא בכו זה הבית שלי 2000 שנה איך אתם לוקחים אותי מפה, הם לא רצו את גרמניה הם רצו להשתלב ואפילו נילחמו באומץ המלחמות(מאז שהאמנסיפציה הגיעה לגרמניה), והיהודים שם שיתפו פעולה למרות הגזירות ולמרות הכל ולאף אחד מגרמניה לפני כן לא היה אכפת מהיהודים, אנחנו לא עם כובש, עם היינו עם כובש סוריה, ירדן, לבנון, (לפחות חצי ממצריים+סיניים), היו בשטח ישראל ואולי יותר, עם היינו נאצים לא היה מצעד גאווה, עם היינו נאצים היו מחוררים את כל האלה שמפגינים במחסומים ועוצרים את התנועה בגלל "הכיבוש". ואנחנו לא צבא רוצח, אנחנו תולים מחבלים שניתפסו? ראיתה מה עשו לחייל שעשה וידויי הריגה?, אתה שומע על עוגמת הנפש, החיילים במחסומים רואים ושומעים על הילדה הקטנה שהחביאה אקדח בתחתונים(אין צורך לפרט), הם רואים את המחבלים, הם נאלצים להישתמש באלימות כאשר יש אלימות, אתה מדברים על הילדים הישראלים בהכללה, אתה רומז שכל ישראל הם בהמות חוץ מצדיקי סדום?, אז למה בג"ץ נותן לערבים תפקידי מפתח?, למה אושר למפלגות שמצהירות שהן שונאות את ישראל להיכנס לכנסת(גם מה שמבדיל בינינו לבין הנאצים), למה כל כך מנסים לעשות שלום מדומה?, למה לוקחים לאלפי אנשים את הבית שלהם ונותנים אותם לערבים סתם ככה?, למה הבדואים לא משלמים מיסים?,למה יש מקומות שאסור ליהודי! במדינת היהודים!@ להיכנס פנימה?, למה אזרחים ערביים ללא אזרחות ישראלית יכולים להיסתובב ברחובות ישראלים ללא חשש בעוד שידוע לכל שעם יתחשק לך לצאת לסיבוב בעזה אז שכח מליראות את ה10 מטרים הראשונים של העיר?, ישראל הגיזענית? ישראל הרעה? ישראל הרוצחת?, מה עם העובדה שמחבל ניפתע הוא מקבל טיפול בישראל? מה עם העובדה שלמרות שהם "מתיימרים" ליהיות עצמאיים אין להם שום ביסוס אמיתי, תחשוב מדינה בלי חשמל או מים או גז עצמאיים? אפילו בית חולים מתפקד? אז מה זה אומר? שאין וקשה להם, מליארדי הדולרים שנישפכים אליהם לא מספיקים?, זה רק אומר שהם משקיעים, הם עושים השקעה שכניראה בגלל נאיביות ישראלית היא תצליח, הם קונים מלא נשק ומתכננים ליכבוש את ישראל, שלא יהיו אי הבנות עם הם עדיין זוכרים את השטח זה רק בגלל טינה והם מחפשים נקמה הם רוצים את ישראל, לא מדינה שמלהם לא יותר זכויות, הם רוצים מדינה משלהם!!!!. עכשיו נא האר את עיניי ותענה לי בבקשה על מספר שאלות:
1.האם אתה מוכן לתת את הבית שלך לערבי?
2.למה הצבא הוא רוצח(עם הוכחה לטענה ולא סתם סיפורי סרק)?
3.את הקשר בין ישראל אל הנאצים(עם הוכחה לטענה ולא סתם סיפור סרק)?
4.איך אתה הייתה פוטר את הבעיה (תוך הבטחה מלאה שלא יהיו הסתננויות)? ועם תוכל אולי אפילו תציע פיטרון שיביא לתוצאה הרבה יותר טובה בדרך שלך
אֹהד:
--- ציטוט ---אתה אמור להיות ישראלי שמאלני או מישהו מחו"ל?
א. כנראה שאין לך מושג מה זה טבח, או צבא רצחני (אנא קרא קצת חדשות על הקבוצות הרצחניות בחבל דארפור, ואז תחזור להשוות את צה"ל לצבא רצחני)
ב. מההודעה שלך משתמע שכל שטחי מדינת ישראל הם בעצם על אדמת הגזל של ה"פלסטינים".
הרוב המכריע של אזרחי המדינה בעד המשך קיומה של מדינת ישראל, בתחומי גבולות שונים, ולכן לא נראה לי שאפשר לקרוא לרוב המכריע הזה "פאנאטים".
כמו כן, צה"ל הוא צבא של אזרחים, כלומר, אתה בעצם אומר שאזרחי מדינת ישראל הם "בהמות" המפרים זכויות בסיסיות.
--- סוף ציטוט ---
א.אכן אני יודע מה זה טבח, עיין ערך הטבח בכפר קאנא, או הטבח כפר קאסם בהם נרצחו באכזריות אנשים לא חמושים על ידי הצבא שלך .
ב.אכן כן, אבל אני תומך במדינה דו לאומית.
הרוב המכריע של אזרחי המדינה שטוף שקרים ולא מבין את המצב, הוא לא מבין את הסבל שהפלסטינים עוברים.
הם..איך הדתיים הפאנאטים אומרים, "תינוקות שנישבו" בידי הרשע והמיליטנטיות שלכם, צה"ל הוא לא צבא של אזרחים, מרגע שאתה חייל אתה לא אזרח ואתה חייב
לבצע פשעים לא מוסריים אחרת תיזרק לכלא, מדינה דיקטטורית .
--- ציטוט ---אם לא היה פיגוע תופת אחד, היה ניתן לומר שהמחסום הוא דבר לא צודק, אך לא כך המצב.
המילה "אפרטהייד" מתארת אפלייה וגזענות, אך לא כך המצב במחסומים, הדומים לבדיקה בטחונית בכניסה לקניון, שאמנם לא מאוד נוחים, אך תפקידם להגן על ביטחון
--- סוף ציטוט ---
הצחקת אותי, בבדיקה "דמוית הבדיקה הביטחונית בקניון" זורקים אנשים חפים מפשע על הרצפה, משפילים אנשים, נותנים לחולים לילדים ולנשים הרות חפים מפשע לעמוד שעות במחסום האפטרהייד, אל תבלבל את השכל .
--- ציטוט ---ואתה, ידידי הנאצי (אם לך מותר, כנראה שגם לי מותר), מצפה שאחרי כל הפיגועים האלה, אנחנו נשב בשקט, לא נגיב בכלל על פעולות טרור ערביות?
אתה מדבר כל כך הרבה על העם הפלסטיני, שסובל מאפרטהייד ומאי שיוויון. אני הייתי מצפה שעם כל כך מדוכא, יקפוץ על המציאה שנקראה "תכנית החלוקה", ולא ימשיך להיאבק עוד ועוד.
פרט לכך, אתה בעצם מצדיק (אי אפשר לקרוא לאדם "לוחם חירות", אז להגיד שאתה מתנגד לפעולות שהוא עושה, ואז שוב להגיד שמטרתו לגיטימית) רצח של אנשים חפים מפשע, באוטובוסים, מסעדות וכו'. אדם בעל דעות כמו שלך לא יכול לדבר על צדק, שיוויון ואפרטהייד. אין לך מושג מה זה, מפני שאתה אדוני, צבוע!
בצדק אתה אומר "נותנת" אפרטהייד, כשכידוע, אפרטהייד כופים או מחלים, מפני שאחנו כל כך רגילים לנתינה של כל מיני דברים (קרא לזה מחוות, סיוע הומניטרי, ביטוח או סתם טיפשות) לעמים ערביים.
--- סוף ציטוט ---
הנאצי ? הצחקת אותי, הנאציזם דוגל בלאומיות ובגזענות, כמוכם, נאצים - החוצה ! נאצים - החוצה !
בוודאי שאפשר לקרוא למישהו לוחם חופש, כי הוא כזה, הוא פועל להצלת עמו מדיכוא ומאפליייה, בין אם זה בדרך אלימה ובין אם לא, הוא אכן פועל למען מטרה זו, למה רק לכם גזענים שקוצים שכמותכם היה מותר לעשות טרור ?
אתה הצבוע, כל עוד אתם הגזענים האכזריים, עושים טרור וטובחים באוכלוסיה זה בסדר..למה לא ?? אבל כשהם, מחזירים לנו על מעשי הרשע של צבאנו (צבא "הגנה") זה לא ליגיטימי, הם מרושעים, צריך לסגור אותם בשטח, להפעיל עליהם אפטרהייד, כן, למה לא ?
צריך לפעול לשלום, למדינה דו לאומית !
--- ציטוט ---יש לי חדשות בשבילך, בפרט אולי לאפריקנים (לפי מחקרים שונים, המין האנושי התחיל באפריקה) כל אומות ומדינות העולם כבשו את אדמת מדינתם.
על אילו משאבים אתה מדבר?, כל איש עסקים יודע שהמשאב היחיד שיש בארץ ישראל הוא ההון האנושי היהודי (הפועלים הערביים אולי תורמים לבנייה ולחקלאות, אך חוץ מזה לא ממש קשורים לכלכלת המדינה).
--- סוף ציטוט ---
אז מה ? זה אומר שלציונים מותר לכבוש שטח שהוא לא שלהם ? על מה אתה לעזאזל מדבר ? הערבים היו כאן לפני הציונים, בנו כאן בניינים, את בתיהם, חלקם נמצאים כאן דורי דורות, יש כאן משאבים, אולי לא הרבה, אבל יש, הציונים הסתפקו במקום הזה בכדי לממש את הקוליניאליסטיות שלהם כי זה השטח היחיד שנשאר.
ההון האנושי היהודי ? זה שארה"ב הקפיטליסטית המושחתת נותנת לנו השכלה אומר שאנחנו חכמים יותר ? אם ארה"ב הייתה עושה את זה במדינה ערבית, תאמין לי שגם הם היו מצליחים לא רע .
--- ציטוט ---1300 שנה?
--- סוף ציטוט ---
אכן כן, איפה היית בשיעורי היסטוריה ילד ?
--- ציטוט ---הדברים שלך על משטר אימים, אפרטהייד ושאר שטויות הם בדיוק הדבר האופייני למתלהמים שמאלניים, ודבריהם הם כמובן שטויות חסרות שחר וביסוס.
הציונים לא קלטו מה קרה להם לפני 60 שנה?, בוודאי שהם קלטו, ולכן עזבו את כל חייהם ועברם המפואר באירופה ובאו לשממה הארצישראלית, והפכו אותה למה שהיא היום. אין צדק בעולם?, עם כל כך נרדף לא יכול לקבל שטח קטן ויחיד בעולם ולחיות בו בשלום?
הדברים הבאים (אחרי הנושא שהוזכר כרגע) הם פשוט שטות אחת גדולה. אתה בעצם אומר שה"פלסטינים" הם הבעלים הלגיטימיים של ארץ ישראל, רק מפני שהם כבשו את האזור, ואז חיו בו יותר זמן?, כלומר, לפי ההיגיון הזה, אם מדינת ישראל תישאר כפי שהיא כעת, תוך כמה שנים אנחנו נהפוך לבעלים הלגיטימיים של הארץ הזאת, רק כי נהיה פה אפילו יותר זמן מהם?
--- סוף ציטוט ---
מה הקשר ? אתה אומר לי שאחרי השואה פתאום כל היהודים ברחו לכאן ? ממש לא, רוב היהודים ברחו לארה"ב, וזו אחת הסיבות שיש שם את הקהילה היהודית הכי גדולה בעולם.
בכל מקרה, אני מדבר על כך, שהציונים והיהודים למדו על בשרם מה זה להיות מדוכא, והם, במנות קטנות אומנם מיישמים את מה שהם למדו על בשרם על עם אחר, שיישב כאן יותר מהציונים ושמר על תרבותו יותר מאשר הציונים אשר התבוללו ברובם .
ולא אני לא אומר את זה, כי הערבים לעומת הציונים לא דיכאו את העמים שישבו כאן כאשר כבשו את הארץ, לעומת הציונים.
--- ציטוט ---ובקיצור, ובתמצית, בביטחון מלא אני יכול להגיד לך שאף יהודי לא רוצה מלחמה, לא רוצה לרצוח ערבים סתם כך, ולא נהנה משלילת זכויות אדם של אנשים (פרת לפסיכופתים, שכאלה יש אפילו בשוודיה או כל מקום נאור ונייטרלי אחר).
מה נראה לך, שמדינת ישראל נהנית ל"שפוך" כל כך הרבה כסף לביטחון?, בתקופה בה יש כל כך הרבה עניים ושכרם של חלקים רבים בארץ זעום מאוד.
רק תחשוב מה ישראל הייתה יכולה לעשות עם תוספת של כמה עשרות מיליארדים מתוך 48 הנוכחיים המוקצבים לביטחון.
--- סוף ציטוט ---
אם לא היו רוצים מלחמה, אתם הפאנאטים לא הייתם קיימים, "גוש אמונים" לא היה קיים, הסכמי שלום רציניים היו נקבעים עם הפלסטינים ואתם, הימין הפאנאטי לא היה רוצח אישי שלום, ואני רוצה שיהיה שלום, שנחיה בהרמוניה, שיהודים וערבים יחיו בשכנות, אני מכיר ערבי והוא מאוד נחמד, ולא רוצה להרוג אותי .
10, אני אגיב לדבריך בקרוב .
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה