עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

תירגול

<< < (3/5) > >>

ליאו:
אם אתה בכוח נשאר כדי להפוך לשהיד ולקבל 72 בתולות או לא יודע ולעשות שם רע לישראל אז כן , אתה משתף פעולה וצריכים להרוג אותך
אם אתה לא רוצה בכך , פעל נגד החמאס

1.אבל אתה טוען שצה"ל צריך להבליג כדי להמנע מלהרוג את מי שרץ לשמה להפוך לשהיד או לא יודע וכמה "חפים מפשע" שרק שונאים אותנו ורוצים להרוג אותנו אבל לא מוכנים למות בשביל זה , אז התוצאה תהייה , הגרלת מוות של קסאמים על ישובים נרחבים ( בקרוב גוש דן עם תהייה נסיגה מיו"ש ויגיעו לערבים שמה קסאמים )  ואי אפשר להתכחש לזה בינתיים רק שדרות , לא אכפת לך משדרות כנראה אז שיהיה , אבל אם הפלסטינים היו מוותרים על הריגת יהודים לא ילד שלהם ולא 3 שלנו היו נהרגים (ואם לא נעשה כלום זה עם הזמן יעלה ויעלה , אנחנו עושים אז נהרגים אצלם יותר , אם היינו באמת מבליגים כמו שראינו בכל הזדמנות שהקשבנו לכם ללא יוצא מן הכלל , היו נהרגים גם 10 אנשים אצלינו על אחד שלהם שמילא שהיד)
2.אם אתה אומר שיש להבליג ולהיזהר מהריגת "אוהבי שלום" שרק זורקים עלינו אבנים או מחפים בגופם על מחבלים מרצון אתה בעצם תומך בהריגת יהודים , הרי כל הטרור מתחיל לא מ"הכיבוש" אלא מהמאוראות שגרמו לפרסום הספר הלבן.
3.אם אתה מתעלם מעובדות ולקחים היסטוריים ועובדתיים ומנצל את תעמולת המוות של החמאס ,זה במקום

4. אפילו שYNET מפרסמים הרבה פעמים ידיעות כוזבות ולא דואגים לתקן , הנה:
חיילי צה"ל ממשיכים לפעול בבית חנון במאמץ לסכל את ירי רקטות הקסאם. בצהריים דיווחו הפלסטינים שילד בן 10 וחמוש נהרגו מאש צה"ל. לפני כן נפצעו שלושה חיילים באורח בינוני וקל כאשר כלי משוריין עלה על מטען גדול
לא אשמתינו שילד נהרג אם הוא עוזר להרוג אותנו. אתה רוצה שאנחנו נהרג? אתה עשית צבא? שוב , לא אשמתינו שאין לפלסטינים שום ערכים והם משתמשים בכל דבר הזמין להם לתעמולה ומלחמה.

5.


לא אשמתי שמיקי מאוס מזויף מלמד את אבו אחמד בן ה11 לרוץ ולתת ראסיות לפגזי צהל אם הם עדיין בשימוש.
אבל אני מאמין שאם תיצור איתם קשר ותגרום להפסקת כל זה , לא ימותו ילדים שלהם.

tomsalts:
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה,
זה או הם או אנחנו. הילדים שם חונכו כך שתאמין לי, רק טוב יוצא מזה שהם מתים עכשיו ולא אחר כך,
כל ילד שם הוא זרע שנאה והרס כלפי ישראל, הם גדלים על זה.
הם לא ילדים תמימים, הם מחבלים בתחפושת.

בייקר:
אם יחרימו אותנו כלכלית כי אנו מספקים כסף,מזון,מים,חשמל,טלפונים,נשק,עבודה לתושבי הרצועה אז נפסיק כי לא נוכל להרשות לעצמנו את הלוקסוס הזה.ואז נאלץ להגיע לעצמאות כלכלית בעצמנו.כך נפנה את האיום אל הערבים ולא עלינו כי שמאלנים אוהבים את הטיעון הזה מאד.
אנו מביעים צער על אבדן חיי חפים מפשע על פגיעה בבלתי מעורבים.
אנו נמשיך בפעולות ההגנה שלנו ללא התנצלות.

אֹהד:
1.על מה אתה מדבר? אם כולם היו מחבלים לטענתך, כולם היו רוצים להיות שאהידים אז היינו מזמן סובלי מאלפי פיגועים.
הטרוריסטים הם מיעוט, זה שהחאמס נבחר זה בגלל שהוא הפחיד אותם והצליח לשלוט בהם בעזרת נשקם, ועכשיו הילדים האלה צריכים למות בגלל שאנחנו לא מסוכלים להרוג מחבל, הם קורבנות של שני הצדדים .
2.תגיד לי, אם היית רואה חייל ערבי, מירדן נניח, מסתובב ליד הבית שלך, לא היית פוחד ומנסה לתקוף אותו ? שים את עצמך לרגע במקומם, הם רואים טנק מול הפרצוף שלהם, הם נבהלים ומנסים להתגונן, ובלי קשר, אין לך שום זכות להכליל ולהגיד שקומץ הילדים שמראים בתקשורת שזורקים אבנים מייצגים את הרוב.
3.איזה עובדות אני מתעלם? שאנחנו רצחנו 60 אלף פלסטינים? אולי אתה זה שמתעלם ותומך ברצח עם.
4.חה, איך אתה קובע שהוא עזר להם? ע"פ מה ? אתה שקרן וממציא דברים.
5.פרופגנדה לא עובדת על כולם, כי אם כן, ע"פ ההיגיון הימני הקיצוני שכביכול שוטפים לכם את המוח, הייתם היום שמאלנים, אתם ה"הוכחה" ש"פרופגנדה" לא תמיד עובדת, וזה עובדה שאתה לא רואה את כל ילדי עזה בחוץ זורקים אבנים.

J0HNiE:
שאלה מצויינת.

במלחמה אין "חפים מפשע" יש מחפים על פשע.

"העם הפלשטינאצי" הזה הוא האויב של מדינת ישראל.
גם האזרחים שלנו וגם ה"אזרחים" שלהם הם אויב.

במלחמת העולם השניה, שארה"ב, בריטניה ורוסיה תקפו את גרמניה הנאצית, הם הבחינו בין אזרח לבין חייל גרמני?
כולם אויבים.

בנוסף תענה לכל שמאלן שמתייחס לטענה הבאה:
"אבל זה אסור, זה חוק מלחמה ואסור לבצע פעולה כזאת"
הם מתייחסים לחוקי מלחמה הבינלאומים. (אמנת ז'נבה)
אז תענה להם באותה מידה,
האם ידעת שבחוקים הבינלאומים כתוב שאם האויב שבו אתה נלחם אינו לובש מדים או מזהה את עצמו אחרת מאזרחים, ומשתמש באזרחים כמגן אנוש, ומסתתר מאחוריהם יש לתקוף כל זכות להמשיך לתקוף.
(אם אתה רוצה הוחכה מהחוק הבינלאומי אני אביא לך)

בנוסף שים לב לנקודה הבאה,
שיטת המחבלים היא כזו,
להתסתר מאחורי אזרחים כיביכול "חפים משע" כדאי שאנחנו לא נתקוף אותם בחזרה.
אבל מה יקרה כאשר תראה למחבלים שהשיטה שלהם לא עובדת יותר?
כאשר תגבה מחיר כבד מהאויב שלך, ללא הבחנה כי הרי הם אויב.
מה יעשו אז המחבלים?
השיטה שלהם לא עובדת יותר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה