כתב נושא: Allen - T, מנהל הפורום האנגלי, עזב את האירגון  (נקרא 6448 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מתברר שאלן - טי, אחד מהמנהלים הטובים ביותר של הפורום האנגלי ומוביל קימפיין היוטוב של JTF מנסה לגרום לאנשים להתנצר, אמנם לא לאנשים מתוך האירגון, אך בהחלט הוא מנסה לנצר אנשים יהודים מחוץ לאירגון, הוא בעצמו הודה בכך.
מנהלי הפורום האנגלי ניסו לשכנעו להפסיק עם זה בכדי שיוכל להישאר, אפילו חיים שלח מכתב שהסביר לו כמה דברים על מיסיונריות, הנה :
ציטוט
Allen-T wrote to Jimmy several days ago regarding his concern that because he argues in favor of Christianity with everyone he meets, including Jews, this will cause a problem. Allen-T never missionizes on the forum and never uses his position in JTF to missionize. But he does missionize in his activities outside of JTF.

"Allen-T made it clear that he believes that it is his duty to also preach the Gospel to Jews unless someone can prove to him that Christianity should not be preached to the Jews.

"Allen, I will now attempt to show you why Christianity should not be preached to the Jews.

"G-d made a covenant with the Jewish people. G-d commanded the Jews to obey and fulfill the 613 commandments of the Torah.

"However, there are Christians who believe in what is known as "replacement theology" - they believe that G-d's covenant with the Jews is no longer valid, and that since Yeshu (Jesus) came into the world, there is now a new covenant that has replaced the laws of the Torah.

"The sign of the Torah covenant between G-d and the Jews is circumcision. The Christians who believe that Jews must convert say that Jews no longer need circumcision of the flesh, that now with the "new covenant" there is a spiritual "circumcision of the heart" that replaces the physical circumcision. These Christians argue that the same is true in regard to the other commandments - Jews are no longer saved by performing commandments and fulfilling Torah law; now Jews are saved by "grace" which has replaced the Torah.

"This "replacement" view is NOT shared by all Christians. There are Christians who believe that the Torah covenant is eternally valid and therefore they do NOT try to convert Jews.

"In reality, the view of the "replacement" Christians who try to convert Jews is flatly contradicted by the Holy Scriptures:

'And I will establish My covenant between Me and thee and thy seed after thee in their generations for an EVERLASTING COVENANT, to be a G-d unto thee and to thy seed after thee.

'And I will give unto thee and to thy seed after thee the land wherein thou art a stranger, all the land of Canaan, for an EVERLASTING POSSESSION; and I will be their G-d.

'And G-d said unto Avraham, Thou shalt keep My covenant therefore, thou, and thy seed after thee....

'This is My covenant, which ye shall keep between Me and you and thy seed after thee; Every man child among you shall be circumcised.' (Genesis 17:7-10)

"The Torah covenant between G-d and the Jews is ETERNAL. Anyone who calls it invalid or claims it has been "replaced" is contradicting G-d's EXPLICIT WORDS IN THE HOLY BIBLE.

"And G-d specifically explains to us that part of this original eternal covenant is that He will give the Land of Israel to the Jews as an "EVERLASTING POSSESSION". Have we not seen G-d fulfill this promise when He miraculously returned the Jews to their ancient homeland after 2,000 years of exile? Israel belongs to the Jews as an "EVERLASTING POSSESSION", and that is explicitly mentioned by G-d as part of His "EVERLASTING COVENANT".

"If the Torah covenant between G-d and the Jews is eternal, then the Jews do not need to be "saved" by any "new covenant". Saying that the Jews need to be converted or "saved" is like saying that their current Torah beliefs are no longer valid.

"But can't the Jews replace the Torah commandments with a "new covenant"? Can't they replace the Torah law with spiritual "grace" instead of physical "works"? Can't they be circumcised "in the heart" instead of "in the flesh"? This is what "replacement" Christian missionaries preach, but again it flatly contradicts the clear language of the Holy Scriptures. Immediately after the passages above where G-d makes His "everlasting covenant" with the Jews, G-d explains how this eternal covenant requires the Jews to physically fulfill the Torah commandments through the flesh:

'And ye shall circumcise the FLESH of your foreskin; and it shall be a token of the covenant between Me and you.' (Genesis 17:11)

"To make sure that this is completely clear, G-d states in Genesis 17:13: '....and My covenant shall be in your FLESH for an EVERLASTING COVENANT.'

"What happens if the Jews do not PHYSICALLY fulfill the commandments of this eternal covenant?

'And the uncircumcised man child whose FLESH of his foreskin is not circumcised, that soul shall be cut off from his people; he hath broken My covenant.' (Genesis 17:14).

"The Jew who fails to fulfill this eternal covenant is cursed by being "cut off" from his people. AND SO IS ANY GENTILE WHO ENCOURAGES THE JEW TO BREAK THE ETERNAL COVENANT. CONVINCING SOMEONE TO COMMIT A SIN IS JUST AS SERIOUS AS COMMITTING THE SIN ITSELF, IF NOT MORE SO.

"Allen-T, you know how much we all respect, admire and love you. But I think you should study these scriptures to save yourself from unintentionally going against G-d's will.

"Convincing Jews or attempting to convince Jews to abandon the eternal Torah covenant is a grave transgression.

"I know you have never done so on the forum or in JTF. But to do so IN ANY SITUATION violates G-d's covenant.

"Allen-T, you are a very righteous and principled person. I am confident that you will see that G-d's original Torah covenant with the Jews remains in force and is truly everlasting.

Chaim Ben Pesach"

אלן טי טוען שרק ע"י האמונה בנצרות תבוא הישועה, הנה ציטוט מדבריו:
ציטוט
I thought I sensed a threat coming, but since it isn't, let me speak very openly. I believe that there is only one path of salvation. Jesus Christ. I also believe that it is my duty before G-d to support Jewish people and defend Israel. I also believe G-d has put a love in my heart for Jews that makes following the written command a pleasure to perform. I do not actively seek Jews to convert. I do speak to anyone who will listen about what I believe is the only way. I don't exclude Jews. You have to believe me, since being involved with JTF I have been searching to see if I am wrong about the relationship between Jesus and Jewish people. I have alot of inner turmoil and confusion about this issue. I have not yet found any basis for excluding Jews from the Gospel message. I am determined to pursue truth, and speak about it as I understand it as I go along. I mean you or any Jew any offence. But if it kills me I will pursue and hold up truth as I understand it.     

You are right that my number one priority is to spread Christianity. But you are in error from lack of understanding of what Biblical Christianity is because you state; I only appear to be your ally. Can I ask you a question? If I had "nefarious motives" why would I be telling you what I have been telling you the last hour? Wouldn't I be trying to hide this as much as possible? What born again Christians have you met that have turned on you because you are a Jew? You are completely off base to think I would declare any Jew my enemy because he didn't want to accept Christ. You are completely off base to assume that although my primary mission in life is to preach about Jesus, that that means I don't have a concept of "borders" in a situation such as JTF. If anyone for any reason came to my home to harm me or my family because of what I believe and how I practice it, be certain I will kill them. According to your thinking I guess that would make me an anti-semite, right? Even if every Jew in this organisation takes the position you are taking jdl4ever, I will leave with a heavy heart and nothing but love for you all, and alot of sorrow. But I will say it again; It better end there

אלן טי, סירב להקשיב ועזב את הפורום, הוא טען שחסמו אותו (נתנו לו "BAN") באופן זמני, אך זה דבר שקרי ולא נכון, הוא בעצם עזב מרצון, ולאחר מכן מחק את המשתמש שלו בעצמו:
http://jtf.org/forum_english/index.php?topic=6277.0

כעת הוא נרשם מחדש בכיוניים שמעליבים את האדמינסטור ג'ימי סאליבן, כגון "פרושי סאליבן" (הפרושים היו זרם ביהדות בימי בית שני), ואף הוא נרשם והחל להציף את הפורום בתמונות גסות של הומואים, גועל נפש.
ועכשיו הוא מתחיל לעשות סירטונים נגד האירגון, ומתברר שהוא אפילו מעט אנטישמי, השד יצא מהבקבוק :

חיים מתעסק בנושא הנ"ל בתוכניתו "שאלו את JTF" של השבוע (1/7/07-2/7/07)

www.jtf.org/c.mp3
« עריכה אחרונה: יולי 02, 2007, 12:49:07 על ידי Dexter »

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
Allen - T, מנהל הפורום האנגלי, עזב את האירגון
« להגיב #1 ב- : יולי 01, 2007, 10:28:55 »
אתה צריך לפתוח תת-פורום חדש שייקרא "חדְשות הפורום האנגלי"..

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 01, 2007, 10:49:27 »
רוני 2.
נהדר, צריך לעשות מקום מיוחד שמזהיר מפני האנשים האלה.

נ.ב.:
הפורום האנגלי מכיל די הרבה שטויות עד-כדי-כך שזה גרם לי פעם אחת לפרוש מ-JTF.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 16:47:56 על ידי גם בשן וגם גלעד »
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

בייקר

• אורח
« להגיב #3 ב- : יולי 01, 2007, 10:53:41 »
לדעתי הבעיה מתחילה מכך שגולשים עושים ופועלים כרצונם בלי סדר ומשמעת למען אינטרס אישי שלהם.
המנהלים פועלים בתיאום עם חיים.
לארגון יש עקרונות ומסיונריות סותרת את העקרונות.
אנשים חושבים שאם מנהל אוכף את הכללים הנהוגים בפורום יש לו בעיה אישית עם גולש.
הגולש לוקח אישית כל עניין.
המנהלים מחויבים להצלחת הפורום והתנועה והם תורמים מזמנם לתנועה.
יתכן שההנהלה צריכה להיות יהודית.
מה שקרה שם משחק לידי מתנגדיו של חיים ברבבה שמאשימים אותו באותה האשמה.
הרב כהנא בעצמו עבד עם נוצרים ולעיתים קיימת הבעיה של מסיונריות.
זהו תרגיל ידוע במקום לתקוף את חיים תוקפים את יעקב שמגן על חיים.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #4 ב- : יולי 01, 2007, 11:12:51 »
איך אתם יודעים באמת שהוא הטיף נצרות?

אין שום הוכחות לזה, והוא לא עשה את זה ישירות. זה באמת לא הוגן. אני מבין את העצבים שלו. הוא תרם הרבה ל"כוח משימה יהודי", העלה סרטונים בשביל כמ"י (כוח משימה יהודי) ותרם הרבה. אז זה באמת לא היה יפה לעשות לו את זה לדעתי.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 16:50:51 על ידי גם בשן וגם גלעד »
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

בייקר

• אורח
« להגיב #5 ב- : יולי 01, 2007, 11:17:38 »
כלומר חיים שקרן או שהמנהלים שלו שקרנים?

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 01, 2007, 11:21:05 »
איך אתם יודעים באמת שהוא הטיף נצרות?

אין שום הוכחות לזה, והוא לא עשה את זה ישירות. זה באמת לא הוגן. אני מבין את העצבים שלו. הוא תרם הרבה ל"כוח משימה יהודי", העלה סרטונים בשביל כמ"י (כוח משימה יהודי) ותרם הרבה. אז זה באמת לא היה יפה לעשות לו את זה לדעתי.

הם הוכיחו שהוא עשה את זה, הם פשוט לא מראים את זה למשתמשים הרגילים, יש למנהלים פורום מיוחד משלהם, חיים לא היה סתם מאמין להם.
הוא תרם, נכון, אבל הוא מנסה לגזול יהודים מאיתנו, והוא גם אנטישמי.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 16:51:38 על ידי גם בשן וגם גלעד »

בייקר

• אורח
« להגיב #7 ב- : יולי 01, 2007, 11:23:17 »
אם חיים אומר זאת אני מאמין לו,אני לא צריך הוכחה אנו לא בבית משפט.
מעניין שגולשים כאן בוחרים להאמין למי שחולק על חיים ולא לחיים ומבקשים מחיים הוכחות ולא ממתנגדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 01, 2007, 12:37:28 »

ALLEN מודה שהוא מיסיונר. הוא הודיע למנהלים שלנו שהוא מנסה לשכנע יהודים להאמין ביש''ו. ALLEN פרש כי הוא אמר שמדיניות ארגוננו נגד מיסיונרים לא מקובלת עליו. לא חסמנו אותו, הוא פרש.

ALLEN גם כתב שהוא מרגיש מאויים בתור מיסיונר נוצרי, כי הוא גילה שהליגה להגנה יהודית תחת הנהגתי הרביצה מיסיונרים.

לכן, ALLEN אומר שהוא מתכוון לערוך סרטונים כדי "לחשוף" שיהדות מטיפה אלימות נגד כל מיסיונרים שמנסים לשכנע יהודים להפוך לנוצרים.

מעניין שאפשר לראות בפורום האנגלי שלנו שהרוב המכריע של הנוצרים והגויים בארגוננו בארה''ב מגנים את ALLEN ותומכים בנו.

אם תרצו, תוכלו למצוא את כל מה שכתבתי למעלה בפורום האנגלי. או אני יכול להעתיק את ההודעות של ALLEN שבהן הוא הודיע שהוא מיסיונר והוא מאיים "לחשוף" את היהדות.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 13:49:46 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #9 ב- : יולי 01, 2007, 12:44:52 »
חס וחלילה, לא כתבתי שאתה שקרן. האמת - לא חשבתי שהיית קשור לעניין הזה, אבל אני לא מאשים אף-אחד, אבל ראיתי את הסרטון שלו, ושם בתגובות הוא כתב והודה וכתב "אני יודע שיהודים חייבים את ישו".

עכשיו אני יודע שהוא מטיף מניאק. אני מאמין לזה עכשיו. טוב שהעיפו אותו מהפורום, וכך צריך לעשות ולשאר המטיפים. שבוע טוב לכולכם, ומצטער אם פגעתי בך, חיים, ושאר המנהלים כנראה מהפורום האנגלי - ישר כוח ותמשיכו לגרש מטיפים כאלה.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 16:54:28 על ידי גם בשן וגם גלעד »
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 01, 2007, 13:33:12 »
חיים, יש פה אי-הבנה.
wakeupisrael הוא יהודי טוב שאוהב אותך ואת הפעילות, והוא גם מנסה לשכנע חברים שלו בבית-הספר להצטרף לאירגון.. חס וחלילה שהוא יגיד שאתה שקרן.

**

לדעתי ALLEN הזה הוא חתיכת מניאק. ש הרבה כאלה בישראל.
הם מציעים ליהודים עניים הרבה כסף בשביל שהם רק יבואו לכנסייה להתפלל. הרבה יהודים נופלים בזה.

הם דופקים לאנשים בדלת ומנסים לשכנע. פעם אחת הם דפקו אצלנו, וסבא שלי כמעט שבר להם את הראש.

« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 16:58:06 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 01, 2007, 13:40:30 »
WAKEUPISRAEL, זה כן היה אי הבנה. אני יודע שאתה יהודי טוב. תסלח לי שלא הבנתי את ההודעה שלך.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 01, 2007, 13:52:16 »
אני גם ערכתי את ההודעה הקודמת שלי על ALLEN המיסיונר.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 13:53:33 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 01, 2007, 14:16:52 »
בבקשה תראה לנו את מה שהוא אומר, הוא אמר את זה בפורום שרק מנהלים יכולים לראות נכון?

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 01, 2007, 14:18:19 »
חיים לא צריך להוכיח שום דבר.
צריך שיהיה לכם אמון בו.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 16:58:57 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 01, 2007, 14:19:32 »
צריך שיהיה לכם אמון בו.

אין קשר, אני פשוט רוצה לראות את שאר הדברים שהמנוול אמר ושאני לא יכול לראות אותם.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 16:59:23 על ידי גם בשן וגם גלעד »

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 01, 2007, 17:03:01 »
צריך שיהיה לכם אמון בו.

אין קשר, אני פשוט רוצה לראות את שאר הדברים שהמנוול אמר ושאני לא יכול לראות אותם.

גם אני. מאד מעניין אותי.
בכלל כל הסיפוּר הזה מפתיע אותי. Allen-T היה אחד ה"טובים" שלנוּ ב-JTF האנגלי. ממש מדהים הסיפוּר הזה.. בטח חיים ידבר על זה בַּתכנית "Ask JTF" הלילה. הוא בטח יפתח אותה עם זה.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 17:04:33 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 01, 2007, 17:30:59 »
הנה דוגמה ממה שALLEN כתב:

I thought I sensed a threat coming, but since it isn't, let me speak very openly. I believe that there is only one path of salvation. Jesus Christ. I also believe that it is my duty before G-d to support Jewish people and defend Israel. I also believe G-d has put a love in my heart for Jews that makes following the written command a pleasure to perform. I do not actively seek Jews to convert. I do speak to anyone who will listen about what I believe is the only way. I don't exclude Jews. You have to believe me, since being involved with JTF I have been searching to see if I am wrong about the relationship between Jesus and Jewish people. I have alot of inner turmoil and confusion about this issue. I have not yet found any basis for excluding Jews from the Gospel message. I am determined to pursue truth, and speak about it as I understand it as I go along. I mean you or any Jew any offence. But if it kills me I will pursue and hold up truth as I understand it.     

You are right that my number one priority is to spread Christianity. But you are in error from lack of understanding of what Biblical Christianity is because you state; I only appear to be your ally. Can I ask you a question? If I had "nefarious motives" why would I be telling you what I have been telling you the last hour? Wouldn't I be trying to hide this as much as possible? What born again Christians have you met that have turned on you because you are a Jew? You are completely off base to think I would declare any Jew my enemy because he didn't want to accept Christ. You are completely off base to assume that although my primary mission in life is to preach about Jesus, that that means I don't have a concept of "borders" in a situation such as JTF. If anyone for any reason came to my home to harm me or my family because of what I believe and how I practice it, be certain I will kill them. According to your thinking I guess that would make me an anti-semite, right? Even if every Jew in this organisation takes the position you are taking jdl4ever, I will leave with a heavy heart and nothing but love for you all, and alot of sorrow. But I will say it again; It better end there

הוא כותב כאן שאפשר להשיג ישועה רק דרך הנצרות, ושהדבר החשוב ביותר בחייו הוא להפיץ את הנצרות. הוא גם מודיע שהוא גם מטיף נצרות ליהודים.

בתנועתנו, אנו לא סובלים אלה שמצהירים שהם מיסיונרים שמטרתם היא לגזול נשמות יהודיות, ח''ו.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2007, 17:48:41 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 01, 2007, 17:48:29 »
זה פשוט צביעות, לפי מה שהבנתי מיעקב מנשה בן רחמים יש חוק והיה חוק שאסר על ניסיון לגייר/לנצר אנשים, צריך להרחיב את החוק הזה.
אגב, נראה שכמה מהנוצרים תומכים בAllen כמו ftf, לעומת זאת יש נוצרים שתומכים בנו כמו C.F. אני פשוט לא מבין את זה, למה חלק מבינים שאסור לעשות את זה ואילו אחרים תומכים בו וחושבים שהוא לא עשה שום דבר רע.

בייקר

• אורח
« להגיב #19 ב- : יולי 02, 2007, 00:01:32 »
זאת נקודה חשובה מאד,אנו חייבים חוק בארץ נגד המיסיון.
פשוט השמאלנים התחכמו לנו והכניסו חופש דת.
אסור שתהיינה כתות בארץ.
אם מישהו היה מנסה לנצר אותי אני  הייתי מתלונן במשטרה אבל החוק לצידו.
במסגרת שירות המילואים שלי עבדו אצלי נוצרים אמריקנים אוהבי ישראל והם הוזהרו שאם ינסו להטיף למסיונריות הם יגורשו מיידית מישראל.
אבל ביפו המיסיון פועל חופשי ורק החרדים נלחמים בו.
אז אני שואל למה בצבא נהגו בתבונה ובאזרחות לא מונעים זאת?!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #20 ב- : יולי 02, 2007, 01:15:46 »
WAKEUPISRAEL, זה כן היה אי הבנה. אני יודע שאתה יהודי טוב. תסלח לי שלא הבנתי את ההודעה שלך.

אין בעיה אנו בני אדם אנו לא מושלמים רק הקב"ה מושלם !
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : יולי 02, 2007, 12:14:49 »
צריך שיהיה לכם אמון בו.
אף אחד לא ביקש מחיים להוכיח משהו, כלומר, להראות למה הטענה שלו נכונה.
אנחנו פושט רוצים לראות (או לקרוא) ממקור ראשון מה נאמר שם בשיחה.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 02, 2007, 12:24:33 »
תודה על המוּבאוֹת, חיים.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)