כתב נושא: שאלה נוקבת  (נקרא 11371 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח
שאלה נוקבת
« להגיב #25 ב- : יוני 29, 2007, 11:43:51 »
גם בן גביר עלול להכלא ופדרמן נכלא ומי שיפיץ רעיונות של גירוש יכלא.הרב כהנא נכלא.
לא רוצים להכלא תצטרפו לשלום עכשיו...אבל אז יכולים לזרוק עליכם רימון

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה נוקבת
« להגיב #26 ב- : יוני 29, 2007, 13:56:59 »
חיים עשה זאת בליגה להגנה יהודית.

ואז הוא נכלא, איבד את חיי החברה שלו, וירד רמה לתוכניות רשת..
זה מה שנקרא עקרונות.
דרך אגב בקשר לחיי חברה, איפה שמעת שהוא איבד את חיי חברה שלו? אם זו השערה אז היא חסרת כל בסיס כי היא בוודאי לא כתובה בשום מקום ואני לא זוכר שחיים דיבר על חיי החברה שלו אי פעם אלא אם כן אני טועה.
ובכלל, חיי חברה של אנשים עם עקרונות ואמונה כמו של חיים הם, לפחות לפי דעתי, בהחלט לא דבר שגרתי, עליך לזכור שחיים תמיד אמר ואומר דברים לא פופולריים, וגם הנביא ירמיה נכלא בכלא וכל העם לא סבל אותו אע"פ שהיה נביא ונבואתו הייתה נבואת אמת.

הוא אמר בעצמו שאין לו זמן לעסוק בזה למרות שהא רוצה המשכיות ומשפחה..
יש הבדל בין עקרונות לבין מעשיות, אני יכול להרצות לך כל היום על מה שאני דוגל בו ולא לעשות אותו, טוב ויפה שחיים פעל הרבה, אבל מה איתנו?
אין כאן אפילו אחד בפורום שפיזר הפגנה נאצית, הגן על יהודים בהתיישבויות (בלי שום קשר לצבא), ועשה דברים למען המפלגה,
בקיצור, גם אם אנחנו מאמינים בזה אנחנו לא עושים כלום, לפי דעתי נתחיל לפעול ברגע שהמפלגה תחזור להיות מה שהיא הייתה לפני מספר עשורים.

בייקר

• אורח
שאלה נוקבת
« להגיב #27 ב- : יוני 29, 2007, 14:15:10 »
יש כאן פעילים שהיו פעילים במפלגות פוליטיות,שהפגינו ופעלו ביהודה ובשומרון ונגד הגירוש.
לא ראיתי כאן הפגנות נאציות.
נראה לי שאתה מתווכח לשם הויכוח.
בינתיים ביקשו פעילות ורטואלית להגברת מספר המשתתפים באירגון אבל הפעילות הזאת קשה לך כי לעשות וי או לרשום תגובה זה קשה ואתה רוצה לפזר מפגין נאצי...
כאן גם לא ארה"ב ואנו לא הליגה להגנה יהודית,רצינו ארגון חוקי שירוץ לכנסת.
אבל יש כאן אנשים שיודעים טוב יותר מחיים מה לעשות.
הטענות האלה סותרות:ריצה לכנסת דורשת פעילות חוקית:הרשמות ברשם המפלגות,תעודת יושר כלומר שלא יהיה עברות עם קלון.
העשייה כרגע היא וירטואלית למען עשייה עתידית.
אני רואה שרק המנהלים מפיצים.
אינך מכיר אישית מי כותב כאן,מה עברו,מיהו בכלל ומה עשה.
אתה מניח הנחות וזאת הבעיה כולם מניחים וקובעים מראש מה יהיה.
פעילות מפלגתית דורשת היררכיה ומשמעת אבל אם אינכם מקבלים את חיים כמנהיג ואינכם מוכנים לשתף פעולה יש לנו בעיה.
רק לדוגמא כשפעלתי בליכוד נשמענו לנתניהו ולמנהלי הסניפים שלנו ומילאנו בקפדנות הוראות שלהם לגבי פעילות שטח.
למשל כשאמרו לי לטלפן למאות אנשים טילפנתי,כשאמרו לי לתלות שלטים תליתי ושניסו למנוע ממני לתלות שלטים,שמאלנים קיבלו ממני מכות ולא רבתי לשם ריב אלא בכדי לתלות את השלט.
לא אמרתי למנהלי הסניפים שהיו באצ"ל ובלח"י למשל שטרן אחיו של יאיר ובני שמר שהיה עצור בכלא עכו שאני יודע יותר טוב מהם.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה נוקבת
« להגיב #28 ב- : יוני 29, 2007, 14:36:53 »
  אני מפיץ את האתר. הוא היה בחתימה שלי בכל דבר שהעליתי לאינטרנט ובכל פורום שהייתי בו (פרט לפורומים הישראליים כמו הזה של פיתוח-גוף; שם הרבה מכירים את האתר הזה), כל פעם שלחתי סרטון של חיים. אני לא יודע איך עולה להם לראש הסיפור עם הסרטון של רוני שהם מאמינים לו.

« עריכה אחרונה: יוני 29, 2007, 14:43:13 על ידי גם בשן וגם גלעד »
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה נוקבת
« להגיב #29 ב- : יולי 02, 2007, 12:37:45 »
בייקר, אולי זה כתוב איפשהו ולא ראיתי, אבל, הייתי רוצה לדעת מה התוכניות של הארגון?
אם אני אדע שיש תכנון לטווח ארוך, ויש מחשבה לגבי הצעדים הבאים, זה יתן לי מוטיבציה להפיץ כמה שיותר.
אבל כרגע אני לא יודע בדיוק לאן התנועה הולכת, ואני אפילו לא יודע מהם עקרונות הייסוד של התנועה (פרט לפינוי-פיצוי לערבים).
יכול להיות שאצלכם המנהלים הכל ברור וגלוי, ואתם יודעים בדיוק מה התכנית, אבל אני כמשתמש פשוט רוצה לדעת יותר, ולא להיות רק כלי להפצת התנועה.
מבדיקה שלי של הנושאים הנעוצים (נושא מסוג זה אני מעריך שצריך להיות נעוץ) אין הודעה כמו "הימין האמיתי - לאן?", או "תוכנית הפעולה של הימין האמיתי".
אנא, תקנו אותי אם אני טועה וכן יש דבר כזה.

בייקר

• אורח
שאלה נוקבת
« להגיב #30 ב- : יולי 02, 2007, 12:46:56 »
בפורום באנגלית זה פורט.
1.עליית חיים בן פסח לארץ ועליית יהדות ארה"ב לארץ.
2.התארגנות במקרה של גירוש.
3.התארגנות לבחירות כתנועה פוליטית אחרי שחיים יעלה לארץ ולכן כנראה שמדובר בבחירות הבאות.
4.יש עימנו פעילי מפלגות אחרות בינתיים כפעילי חזית.
5.בעיקרון מצע החזית ומצעו של קליינר מקובלים עלינו.
6.אין טעם לגבש כרגע מצע משלנו כי לא נרשמנו אצל רשם המפלגות.
7.עד שלא נפיץ ונהפוך לתנועה המונית יותר אין טעם בפגישה כי למשל השב"כ עלול לחבל.
אם תרצה פרטים נוספים קרא את ספרו של הרב כהנא זצ"ל הליגה להגנה יהודית שם מפורטים עקרונות פעולה.
כרגע חיים תומך כספית בנערי הגבעות ויש פעילות שטח שפדרמן עושה.
מהודעות בפורום אתה מכיר את הדעות:שאיפה לחינוך יהודי,הכרת המחתרות ותולדות עם ישראל.
הפעילות עצמה והכתיבה וההפצה הן באינטרנט.
קיימת בעיה כי מנהיג התנועה בחו"ל.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
שאלה נוקבת
« להגיב #31 ב- : יולי 02, 2007, 12:53:55 »
pbc,

את העקרונות של התנועה אתה יודע. אתה יכול לשמוע אותם כל שבוע, כל השבוע, בַּשידוּרים הרבּים של חיים. אותו הדבר ידוע לכולנו.

לגבי תכניות לעתיד – חיים הקדיש לַסוגייה שידוּר שלם: כולנו רוצים להפוך למפלגה, לקיים כנסים, להקים סניפים ולערוך הפגנות. לאלה אנו עוד לא מוכנים כרגע, לפחות עד שנהייה תנועה יותר גדולה, או עד שחיים יעלה לארץ. לפיכך, התכניות כרגע הן להפיץ, להפיץ, להפיץ. ולִגדול.
אם נעשה את זה – אנחנו בדרך הנכונה.
« עריכה אחרונה: יולי 02, 2007, 12:55:24 על ידי גם בשן וגם גלעד »

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה נוקבת
« להגיב #32 ב- : יולי 02, 2007, 13:00:18 »
תודה לך גם בשן וגם גלעד על חידוד הדברים, אבל, עדיין יש מספר דברים שעדיין מעורפלים לי, פרט לאימרות הכלליות של "להקים מפלגה" ועוד, שנראות לי כמטרה רחוקה, שכדי להגיע אליה יש צורך בעוד פעולות קטנות, שכנראה, לפי רוח הפורום, מתבטאות בעיקר בהפצה באינטרנט.
בפורום באנגלית זה פורט.
1.עליית חיים בן פסח לארץ ועליית יהדות ארה"ב לארץ.
2.התארגנות במקרה של גירוש.
3.התארגנות לבחירות כתנועה פוליטית אחרי שחיים יעלה לארץ ולכן כנראה שמדובר בבחירות הבאות.
4.יש עימנו פעילי מפלגות אחרות בינתיים כפעילי חזית.
5.בעיקרון מצע החזית ומצעו של קליינר מקובלים עלינו.
6.אין טעם לגבש כרגע מצע משלנו כי לא נרשמנו אצל רשם המפלגות.
7.עד שלא נפיץ ונהפוך לתנועה המונית יותר אין טעם בפגישה כי למשל השב"כ עלול לחבל.
אם תרצה פרטים נוספים קרא את ספרו של הרב כהנא זצ"ל הליגה להגנה יהודית שם מפורטים עקרונות פעולה.
כרגע חיים תומך כספית בנערי הגבעות ויש פעילות שטח שפדרמן עושה.
מהודעות בפורום אתה מכיר את הדעות:שאיפה לחינוך יהודי,הכרת המחתרות ותולדות עם ישראל.
הפעילות עצמה והכתיבה וההפצה הן באינטרנט.
קיימת בעיה כי מנהיג התנועה בחו"ל.

אני לא יודע אם זה המקום, אבל, אם כבר אנחנו מדברים על זה אז:
1. מה יקרה אם חיים לא יורשה לעלות לארץ, כלומר, לא יוכל לקדם את התנועה בישראל, ולהפוך אותה ל"פיזית" יותר, ולא "סייברית" כפי שהיא היום.
2. אני לא בטוח שאני בקיא במצעו של קליינר והחזית, מה דעתם ודעתכם בנוגע לנושאים הבאים: מדינה תאוקרטית, בניית בית המקדש, כפיה דתית, מיהו המנהיג ואיך הוא נבחר, מהי הרשות השופטת והמחוקקת (הקמת סנהדרין?), וחירויות הפרט במדינה.
« עריכה אחרונה: יולי 02, 2007, 13:01:01 על ידי pbc »

בייקר

• אורח
שאלה נוקבת
« להגיב #33 ב- : יולי 02, 2007, 13:12:49 »
המטרה היא לחכות להבחרות שר פנים מהליכוד ולא מקדימה.
כל העניינים שהעלאת הם נושא לדיון בפורום.
הארגון תומך במדינת הלכה,בפינוי פיצוי לערבים,בחינוך יהודי,בהקמת הסנהדרין,מתנגד בתוקף לכפייה דתית אבל תומך בשמירה על חוקי הדת בפרהסיה כלומר לא יסעו בשבת או ימכרו חזיר או חמץ,תומך בבניית בית המקדש בכפוף לאישור הלכתי מהסנהדרין,תומך בחירויות פרט והטענה שמדינה כהניסטית ללא ערבים אנשים יחושו בה בנוח.
ומצד שני יכולים לחלוק על העקרונות הללו,אנו לא אותו הדבר,למשל אני חילוני.
לא תהיה משטרת דת שתבדוק מה האדם אוכל או עם מי הוא ישן או מה הוא עושה בד' אמותיו.
יש לציין שעד שלא יושג רוב בכנסת הכל לא מעשי ולא רלוונטי,להזכירך חזית יהודית וקליינר נכשלו פעמיים בריצה לכנסת.
הסיבה שאנו דנים בפורום היא גיבוש עמדות.
כי יכול לבוא גולש ולטעון אינני מסכים עם חיים על בניית המקדש ולכן אני עוזב...
מותר לחברים לשמור על עמדתם ולחלוק על חיים שאיננו רב או גורו חלילה.
לכן גם תוכנית השאלות וחיים עונה לשאלות ואנו דנים עליהן.
אם נגבש מצע אז הפורום מיותר...
יש לנו את ספרי הרב כהנא זצ"ל שמומלץ להזמינם ואז תדע הכל,כי חיים מסתמך על הרב שהסתמך על ההלכה היהודית...
חיים יבטל עצמו מול עמדת רבו אבל חיים עד היום נהג לפי מה שרבו לימדו או כתב...

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה נוקבת
« להגיב #34 ב- : יולי 02, 2007, 13:19:44 »
המטרה היא לחכות להבחרות שר פנים מהליכוד ולא מקדימה.
כל העניינים שהעלאת הם נושא לדיון בפורום.
הארגון תומך במדינת הלכה,בפינוי פיצוי לערבים,בחינוך יהודי,בהקמת הסנהדרין,מתנגד בתוקף לכפייה דתית אבל תומך בשמירה על חוקי הדת בפרהסיה כלומר לא יסעו בשבת או ימכרו חזיר או חמץ,תומך בבניית בית המקדש בכפוף לאישור הלכתי מהסנהדרין,תומך בחירויות פרט והטענה שמדינה כהניסטית ללא ערבים אנשים יחושו בה בנוח.
ומצד שני יכולים לחלוק על העקרונות הללו,אנו לא אותו הדבר,למשל אני חילוני.
לא תהיה משטרת דת שתבדוק מה האדם אוכל או עם מי הוא ישן או מה הוא עושה בד' אמותיו.
יש לציין שעד שלא יושג רוב בכנסת הכל לא מעשי ולא רלוונטי,להזכירך חזית יהודית וקליינר נכשלו פעמיים בריצה לכנסת.
הסיבה שאנו דנים בפורום היא גיבוש עמדות.
כי יכול לבוא גולש ולטעון אינני מסכים עם חיים על בניית המקדש ולכן אני עוזב...
מותר לחברים לשמור על עמדתם ולחלוק על חיים שאיננו רב או גורו חלילה.
לכן גם תוכנית השאלות וחיים עונה לשאלות ואנו דנים עליהן.
אם נגבש מצע אז הפורום מיותר...
יש לנו את ספרי הרב כהנא זצ"ל שמומלץ להזמינם ואז תדע הכל,כי חיים מסתמך על הרב שהסתמך על ההלכה היהודית...
חיים יבטל עצמו מול עמדת רבו אבל חיים עד היום נהג לפי מה שרבו לימדו או כתב...
תודה!
עכשיו העניינים מובנים יותר.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
שאלה נוקבת
« להגיב #35 ב- : יולי 02, 2007, 13:33:53 »
בבקשה. :)

נִדמה לי שלפחוֹת בנושאים הדתיים (מדיניוּת-פּנים כמו שבּת, בְּניית בית-המִקדשׁ, חוקים יהוּדיים וכו') יקבּע ה'סנהדרין'.

אפשר לקרוא על הדברים ביתר פירוּט בסִפרי הרב כהנא זצ"ל הי"ד, או – שוב – לשאול את חיים. הוא ישׂמח לענות לך על כל אחת מהשאלות האלה בַּתכניוֹת שלו (כפי שהוא כבר עשׂה.. אלה לא שאלוֹת "חדשוֹת", לצורך העִניין..).

כמו-כן, אתה צודק שחלֶק מהדברים מעורפל ואינו דבוּר על אופניו דיוֹ. לכן יהיה זה רעיון מבורך לפתוח דיונים בַּפורום על כל אחת ואחת מהשאלות החשובות ששאלת. אתה תִראה שאין כאן קו רעיוני מגובש ואחיד בין כל החברים. אולי בעקבות הדיוּנים, נבין כולנו יותר איפה אנחנוּ עומדים ביחס לַכּלל וּנחבּר את הקצווֹת, וכך נצא נִשׂכּרים כִּתנועה! :)

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה נוקבת
« להגיב #36 ב- : יולי 02, 2007, 13:40:30 »
בבקשה. :)

נִדמה לי שלפחוֹת בנושאים הדתיים (מדיניוּת-פּנים כמו שבּת, בְּניית בית-המִקדשׁ, חוקים יהוּדיים וכו') יקבּע ה'סנהדרין'.

אפשר לקרוא על הדברים ביתר פירוּט בסִפרי הרב כהנא זצ"ל הי"ד, או – שוב – לשאול את חיים. הוא ישׂמח לענות לך על כל אחת מהשאלות האלה בַּתכניוֹת שלו (כפי שהוא כבר עשׂה.. אלה לא שאלוֹת "חדשוֹת", לצורך העִניין..).

כמו-כן, אתה צודק שחלֶק מהדברים מעורפל ואינו דבוּר על אופניו דיוֹ. לכן יהיה זה רעיון מבורך לפתוח דיונים בַּפורום על כל אחת ואחת מהשאלות החשובות ששאלת. אתה תִראה שאין כאן קו רעיוני מגובש ואחיד בין כל החברים. אולי בעקבות הדיוּנים, נבין כולנו יותר איפה אנחנוּ עומדים ביחס לַכּלל וּנחבּר את הקצווֹת, וכך נצא נִשׂכּרים כִּתנועה! :)
לאחר מכן נוכל להרכיב אידיאולוגיה ברורה, כמובן, שחיים הוא זה שיקבע א מרבית או את כל הנקודות המוצגות במצע,
לדעתי זוהי הדרך הנכונה למשוך עוד אנשים ובעצם לגרום לאנשים להבין מהן דעותיה הרשמיות של התנועה ושל חיים בן פסח, מכיוון שבסירטונים, ובע"פ, זה הרבה יותר קשה
לבטא דברים מסוימים, שיתיישבו היטב על כתב ללא הרבה בעיות.