עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
הפתרון האמיתי..כנראה
שלמה:
טרן.
כמה מחבלים ערבים יש?
עכשיו כמה מחבלים יהודים יש?
פי כמה יש יותר מחבלים ערבים (רק אלה שחיים בשטח ישראל+יש"ע) מאשר מחבלים יהודים?
ומה אתה מנסה להוציא אותי כאן צדיק בסדום ;D
Taren:
--- ציטוט של: הימני האמיתי על אוגוסט 26, 2007, 19:58:35 ---בס"ד
כאשר ב"ה נעלה את חיים בן פסח לארץ,ונעלה לשלטון,נראה מי מציג איומי שקר...
עד אז כל שיש לי לעשות הוא לשאול אותך על מה אתה קורא לעצמך יהודי?
בגלל שהוריך עשו לך ברית מילה?
איזה מצוות את מקיים על מנת להיקרא יהודי?
אז אנחנו מסכימים שאתה לא עושה כלום על מנת להיקרא יהודי?
"הזהות אתנית שלי היא יהודי",זה שסביך וסבתך ואבותהים היו יהודים לא הופכת אותך לחסין.
אם אתה לא עושה שום דבר שיוכיח שאתה יהודי,הזהות האתנית שלך לא שווה יריקה.
--- סוף ציטוט ---
אתה ושכמותך תמיד פקה פקה עד שהיס"מ הקדוש מפרק לכם את הצורה, ומהיום אין סיכוי שארגיש טיפת צער על אנשים כמוך, אתה וחבורת ההזויים שלך יעלו לשלטון כמו שההומלס חסר השיניים מהתחנה המרכזית שמזמר לעצמו מוות לערבים כל בוקר יהפך למלך ישראל, אתה עוד ערס מצוי, שחושב שהוא קשוח בגלל הדיסקרטיות של האינטרנט, אז אתה מרשה לעצמך לפזר איומים בלי כיסוי, כבר אמרנו פקה פקה?
אשכרה לוחם מקלדת מוג לב, לך תספים קצת ביוטוב ותרגיש שנלחמת בשדה הקרב, חבל שהוא רק ווירטואלי.
;D
אֹהד:
טארן הגיבור העצום והנורא, הרקולס של ממש ::)
מה אתה תופס מעצמך ? אתה סתם עוד אמבה חיידקית-לא מזיקה, תרד מהעץ, ותרד מהר, יחסוך לך את הבושה .
שלמה:
אני לא יודע טרן יתכן ולא סמתה לב אבל גם אתה יושב כאן באינטרנט ומדבר איתנו ולא מציל את המדינה הודף את הצבא הסורי ומטפל בסכנה הדמוגרפית אז
שששששששש
אני יכול להבטיח לך שכול אחד ואחד כאן יתרום למדינה יותר ממך.
Taren:
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 20:12:46 ---אני לא יודע טרן יתכן ולא סמתה לב אבל גם אתה יושב כאן באינטרנט ומדבר איתנו ולא מציל את המדינה הודף את הצבא הסורי ומטפל בסכנה הדמוגרפית אז
שששששששש
אני יכול להבטיח לך שכול אחד ואחד כאן יתרום למדינה יותר ממך.
--- סוף ציטוט ---
ממתי קראת הודעה שלי שבה אני מאיים פיזית ומפזר הבטחות מכאן עד להודעה חדשה בנוגע למי אני הולך להרוג\לאנוס\להעיף? אתה בכלל יודע מה זה עבריין מקלדת? זה אחד שהאגו שלו יוכל לקבל איזה דחיפה קלה אז הוא משתמש באינטרנט כמקור להוצאת אגרסיות, על ידי איומים פיזיים, מה לומר, פאתט?
מי הבטיח להדוף את הצבא הסורי דרך אגב?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה