עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
הפתרון האמיתי..כנראה
אֹהד:
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 19:05:03 ---
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 18:55:18 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 18:50:01 ---מדינות ערב לא יקלטו לעולם את הפלשתינים, מחנות פליטים בלבנון, סוריה, עירק וכל רחבי העולם הערבי כבר שישים שנה, הם לא רוצים אותם, "אנחנו 8% מהאכלסיה אבל הרבה יותר ביחידות הקרביות", 8% אחוז מהאוכלוסייה הם כהניסטים? פחח... אני שאלתי אם אתה הולך לעשות את זה, לא בכלליות, כי יש הרבה לוחמי ועברייני מקלדת ברשת שהם כולם דיבורים, במיוחד מוסלמים וכהניסטים למיניהם, אבל הבעיה היא שכשזה מגיע לפעולות, חוץ מלנסות לפוצץ בית ספר לבנות ולרסס אנשים לא חמושים במסגד.... מבין אותי? רוצים כבוד, לכו פוצצו מפקדה של חמאס, אם אתם חושבים שלעשות לינץ' לאיזה פלאח ערבי בן 90 מרשים מישהו אתם טועים.
--- סוף ציטוט ---
8% מהאכלסיה הם דתיים.
אני לא רואה את עצמי ככהניסט ואין לי כוח להסביר למה לא.
וכחייל בעוד שנה אני אבצע כול פקודה חוץ מפקודות בלת חוקיות בעליל.
ובטח שאני לא אלך לרסס ערבים סתאם כך.
וגם אני לא אלך לפוצץ מפקדה של החמאס ביוזמתי האישית.
--- סוף ציטוט ---
סוף סוף ישר ולעניין, אני פשוט התפלאתי קצת עם כל הדיבורים על לוחמים יהודיים אמיצים, הרזומה שלהם לא כל כך מרשים, הרי הם משום מה לעולם ינסו לפגוע או להסתער על אנשי חמאס או פתח, אז מה יש ברזומה, בינינו... ירי בראש ממשלה נבחר, ריסוס אנשים לא חמושים במסגד... וניסיון חבלה בבית ספר לבנות, ואלה האנשים שמעריצים את האצ"ל? ולפני שיקפצו כאן עם הפלמ"ח, מפא"י, ההגנה וכהנה וכהנה, אני עדיין חלוק על כמה מהפעולות שהאצ"ל ביצע.
--- סוף ציטוט ---
למה אתה חושב שאם מטורף אחד ניסה לפוצץ ביה"ס של בנות אז כל הכהניסטים מטורפים ? ומה הקשר של יגאל עמיר לכ"ך ?
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אם אתה חולק על הפעולות של הארגון ציוני לוחם,אתה פשוט טיפש.
מה אתה עושה במדינה הזאת?
האנשים הפייטרים הללו נתנו את דמם למען מדינה שתהבה הית ליהודים!!!!
עם דגש על יהודים!!!
אם אתה לא יהודי מה אתה עושה פה?
הרשה לי לצטט את דבריו של בן גוריון ביום הקמת המדינה:"אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל."
את לא לא יהודי,מה אתה עושה פה?
אם אתה לא יהודי,לא משנה מה אתה,מוסלמי,נוצרי,בודההיסטי או אתיסט,אין לך מקום בא"י נקודה.
לא מסכים?
אל תסכים מפה,אלא מארה"ב.
אני מאמין שזה ההסבר הכי פשוט לתנועתנו.
Taren:
--- ציטוט של: הימני האמיתי על אוגוסט 26, 2007, 19:42:45 ---בס"ד
אם אתה חולק על הפעולות של הארגון ציוני לוחם,אתה פשוט טיפש.
מה אתה עושה במדינה הזאת?
האנשים הפייטרים הללו נתנו את דמם למען מדינה שתהבה הית ליהודים!!!!
עם דגש על יהודים!!!
אם אתה לא יהודי מה אתה עושה פה?
הרשה לי לצטט את דבריו של בן גוריון ביום הקמת המדינה:"אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל."
את לא לא יהודי,מה אתה עושה פה?
אם אתה לא יהודי,לא משנה מה אתה,מוסלמי,נוצרי,בודההיסטי או אתיסט,אין לך מקום בא"י נקודה.
לא מסכים?
אל תסכים מפה,אלא מארה"ב.
אני מאמין שזה ההסבר הכי פשוט לתנועתנו.
--- סוף ציטוט ---
הזהות האתנית שלי היא יהודית, אני לא אתאיסט אך אני לא עובד את היהדות, ואם פשיסט כמוך חושב שהוא הולך לזרוק מישהו מהמדינה הזאת, הרשה לי לגחך עד אור הבוקר עם האיומים הסייברנטים שלך.
אז יאללה, בוא, או שאתה קשוח רק מאחורי המסך?
מזכיר לי גרמניה לגרמנים...
נו שלמה, מה דעתך על חברך המלומד כאן, רק אל תזעקו אנטישמיות כשזה מגיע ליהודים בגולה.
עבריין מקלדת מצוי...
Taren:
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 19:09:27 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 19:05:03 ---
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 18:55:18 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 18:50:01 ---מדינות ערב לא יקלטו לעולם את הפלשתינים, מחנות פליטים בלבנון, סוריה, עירק וכל רחבי העולם הערבי כבר שישים שנה, הם לא רוצים אותם, "אנחנו 8% מהאכלסיה אבל הרבה יותר ביחידות הקרביות", 8% אחוז מהאוכלוסייה הם כהניסטים? פחח... אני שאלתי אם אתה הולך לעשות את זה, לא בכלליות, כי יש הרבה לוחמי ועברייני מקלדת ברשת שהם כולם דיבורים, במיוחד מוסלמים וכהניסטים למיניהם, אבל הבעיה היא שכשזה מגיע לפעולות, חוץ מלנסות לפוצץ בית ספר לבנות ולרסס אנשים לא חמושים במסגד.... מבין אותי? רוצים כבוד, לכו פוצצו מפקדה של חמאס, אם אתם חושבים שלעשות לינץ' לאיזה פלאח ערבי בן 90 מרשים מישהו אתם טועים.
--- סוף ציטוט ---
8% מהאכלסיה הם דתיים.
אני לא רואה את עצמי ככהניסט ואין לי כוח להסביר למה לא.
וכחייל בעוד שנה אני אבצע כול פקודה חוץ מפקודות בלת חוקיות בעליל.
ובטח שאני לא אלך לרסס ערבים סתאם כך.
וגם אני לא אלך לפוצץ מפקדה של החמאס ביוזמתי האישית.
--- סוף ציטוט ---
סוף סוף ישר ולעניין, אני פשוט התפלאתי קצת עם כל הדיבורים על לוחמים יהודיים אמיצים, הרזומה שלהם לא כל כך מרשים, הרי הם משום מה לעולם ינסו לפגוע או להסתער על אנשי חמאס או פתח, אז מה יש ברזומה, בינינו... ירי בראש ממשלה נבחר, ריסוס אנשים לא חמושים במסגד... וניסיון חבלה בבית ספר לבנות, ואלה האנשים שמעריצים את האצ"ל? ולפני שיקפצו כאן עם הפלמ"ח, מפא"י, ההגנה וכהנה וכהנה, אני עדיין חלוק על כמה מהפעולות שהאצ"ל ביצע.
--- סוף ציטוט ---
למה אתה חושב שאם מטורף אחד ניסה לפוצץ ביה"ס של בנות אז כל הכהניסטים מטורפים ? ומה הקשר של יגאל עמיר לכ"ך ?
--- סוף ציטוט ---
נו בחייך זה כמו שמוסלמי אומר שטרוריסט מוסלמי אחד לא מייצג את האיסלם, יגאל עמיר הוא הבייבי פה, העאלק שעיר לעזאזל, החף מפשע, הקדוש המעונה..
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
כאשר ב"ה נעלה את חיים בן פסח לארץ,ונעלה לשלטון,נראה מי מציג איומי שקר...
עד אז כל שיש לי לעשות הוא לשאול אותך על מה אתה קורא לעצמך יהודי?
בגלל שהוריך עשו לך ברית מילה?
איזה מצוות את מקיים על מנת להיקרא יהודי?
אז אנחנו מסכימים שאתה לא עושה כלום על מנת להיקרא יהודי?
"הזהות אתנית שלי היא יהודי",זה שסביך וסבתך ואבותהים היו יהודים לא הופכת אותך לחסין.
אם אתה לא עושה שום דבר שיוכיח שאתה יהודי,הזהות האתנית שלך לא שווה יריקה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה