עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הפתרון האמיתי..כנראה

<< < (18/26) > >>

Taren:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 20:12:30 ---טארן הגיבור העצום והנורא, הרקולס של ממש  ::)

מה אתה תופס מעצמך ? אתה סתם עוד אמבה חיידקית-לא מזיקה, תרד מהעץ, ותרד מהר, יחסוך לך את הבושה .

--- סוף ציטוט ---

ממתי עליתי על איזה עץ? עזוב אני וגבהים זה לא ממש מסתדר, אתם הולכים לתלות אותי על עץ או שתסתפקו בסקילה?
אני לא תופס מעצמי כלום, לא מבטיח כלום, רק מתדיין, לא מאיים ומשחק אותה מקסימום קצין בסיירת מטכ"ל.

אבל אתם גברים גדולים, מדברים על הרג כל היום בפורום כמו "אמבות" חסרות עמוד שדרה, מפחדים להיפגש לכוס קפה אבל מפנטזים על מלחמה, הזויים כבר אמרנו? הבושה היא עליכם, כי אתם יודעים בדיוק כמוני שלמרות שרוב העם איננו שמאלני, בכנות, הוא שם עליכם, ועל פסח, זרנוק אחד גדול.

שלמה:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 20:18:20 ---
--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 26, 2007, 20:12:46 ---אני לא יודע טרן יתכן ולא סמתה לב אבל גם אתה יושב כאן באינטרנט ומדבר איתנו ולא מציל את המדינה הודף את הצבא הסורי ומטפל בסכנה הדמוגרפית אז
שששששששש
אני יכול להבטיח לך שכול אחד ואחד כאן יתרום למדינה יותר ממך.

--- סוף ציטוט ---

ממתי קראת הודעה שלי שבה אני מאיים פיזית ומפזר הבטחות מכאן עד להודעה חדשה בנוגע למי אני הולך להרוג\לאנוס\להעיף? אתה בכלל יודע מה זה עבריין מקלדת? זה אחד שהאגו שלו יוכל לקבל איזה דחיפה קלה אז הוא משתמש באינטרנט כמקור להוצאת אגרסיות, על ידי איומים פיזיים, מה לומר, פאתט?

מי הבטיח להדוף את הצבא הסורי דרך אגב?

--- סוף ציטוט ---

אני לא זוכר איפו פיזרתי הבתחות שאני הולך להרוג/לאנוס/להעיף.
זכור רק דרך החוק.
וכבר שאלתה אותי את השאלה המטופשת הזות אז הינה: רק דרך החוק של המדינה.

אֹהד:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 20:22:07 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 20:12:30 ---טארן הגיבור העצום והנורא, הרקולס של ממש  ::)

מה אתה תופס מעצמך ? אתה סתם עוד אמבה חיידקית-לא מזיקה, תרד מהעץ, ותרד מהר, יחסוך לך את הבושה .

--- סוף ציטוט ---

ממתי עליתי על איזה עץ? עזוב אני וגבהים זה לא ממש מסתדר, אתם הולכים לתלות אותי על עץ או שתסתפקו בסקילה?
אני לא תופס מעצמי כלום, לא מבטיח כלום, רק מתדיין, לא מאיים ומשחק אותה מקסימום קצין בסיירת מטכ"ל.

אבל אתם גברים גדולים, מדברים על הרג כל היום בפורום כמו "אמבות" חסרות עמוד שדרה, מפחדים להיפגש לכוס קפה אבל מפנטזים על מלחמה, הזויים כבר אמרנו? הבושה היא עליכם, כי אתם יודעים בדיוק כמוני שלמרות שרוב העם איננו שמאלני, בכנות, הוא שם עליכם, ועל פסח, זרנוק אחד גדול.

--- סוף ציטוט ---
הו הו, הנה ההומור הטארני הטיפוסי, עזוב, איני ראוי  ::)

Taren:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 26, 2007, 20:27:14 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 26, 2007, 20:22:07 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
הו הו, הנה ההומור הטארני הטיפוסי, עזוב, איני ראוי  ::)

--- סוף ציטוט ---

אם אזרוק כהנא חי או מוות לערבים תתרומם רוחך?

שלמה:
טרן בנינו למה אתה מבזבז כאן שעות אל גבי שעות?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה