עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
אין שמאל לערבים
אֵיתָן:
--- ציטוט של: ben_atar על יולי 05, 2007, 22:34:30 ---אתה חושב שאני בא להגנת ערבים או משהואחי?חחחחח
שמע גבר זה חומר לימוד שאין לי אותו זזה דברים שלמדתי עליהם בחטיבה כיאלו מאיפה אני יפליץ לך אותם וחבל לי שתנועה כמוכם שהבנתי מכמה סירטונים שזאת תנועה גדולה עים המון פעילים חשבתי שלא תיהיו נזונים משמועות..
--- סוף ציטוט ---
אני לא אומר שאתה בעד ערבים,אתה טוען שהאיסלם היא דת שלום,וכמו שהבנתי למדת את זה בבית הספר בארץ,מה ציפית שיאמרו לך שמוחמד היה פדופיל,שהמוסלמים יכולים לשקר לכופרים כדי להשיג את המטרה שלהם,וכו'.(כל כך צפוי)
החינוך בארץ הוא חינוך שמלאני.
ben_atar:
שמע זה לא רק מקור של בית ספר זה מקור של חדשות של אנשים טלויזיה ועוד אני לא אומר לך המורה אמרה לי ככה וככה אז אמן
ממש לא אחי אני אחד שמזלזל למימסד הזה וכל דבר שהמימסד עושה או יעשה יראה בעייני טיפשי וחסר תועלת כמו המימסד עצמו..
ולהבא אחי תידע אחשלי כשאני אומר משהו אני יודע על מה אני מדבר אחי אני לא מפריח בועות לאוויר
אֵיתָן:
--- ציטוט של: ben_atar על יולי 05, 2007, 22:48:19 ---שמע זה לא רק מקור של בית ספר זה מקור של חדשות של אנשים טלויזיה ועוד אני לא אומר לך המורה אמרה לי ככה וככה אז אמן
ממש לא אחי אני אחד שמזלזל למימסד הזה וכל דבר שהמימסד עושה או יעשה יראה בעייני טיפשי וחסר תועלת כמו המימסד עצמו..
ולהבא אחי תידע אחשלי כשאני אומר משהו אני יודע על מה אני מדבר אחי אני לא מפריח בועות לאוויר
--- סוף ציטוט ---
אני עדיין במחשבה,שהאיסלם היא דת של רצח,ולא שלום.
כולנו היינו שטופי מוח של הממסד בתקופה כלשהי,אולי לא כולנו,אבל הרוב.
לא מכיר את המקורות שלך,אבל כדי שתבדוק אותם.
ben_atar:
עזוב אחי לא משנה אתה מדבר איתי כיאלו אני לא מבין ממש כלום...
הבעיה שאני יושב וקורא דברים לפני שהכרתי תאתר הזה ישבתי וחקרתי על המון דברים כמו ברוך מרזל ועוד אישים קיצונים
חקרתי את עליות של הדיקטטורה בארצות שונות זה לא משנה אבל אני מנסה להסביר לך אחי שאני יושב וחוקר דברים שמעניינים זה לא שאני קורא קטע מידע ממקום אחד וזהו אני מחפש עוד מקורות אחי..
אֵיתָן:
--- ציטוט של: ben_atar על יולי 05, 2007, 22:56:18 ---עזוב אחי לא משנה אתה מדבר איתי כיאלו אני לא מבין ממש כלום...
הבעיה שאני יושב וקורא דברים לפני שהכרתי תאתר הזה ישבתי וחקרתי על המון דברים כמו ברוך מרזל ועוד אישים קיצונים
חקרתי את עליות של הדיקטטורה בארצות שונות זה לא משנה אבל אני מנסה להסביר לך אחי שאני יושב וחוקר דברים שמעניינים זה לא שאני קורא קטע מידע ממקום אחד וזהו אני מחפש עוד מקורות אחי..
--- סוף ציטוט ---
אני לא מבין מה יש לך,אני אמרתי שאתה לא ידע כלום??
אמרתי את דעתי,חלקתי עליך בנושא האיסלם,לא לכולם יש אותה דעה.
וברוך מרזל לא קיצוני,ואנחנו לא קיצוניים,ככה הממסד קורא לימניים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה