עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

אין שמאל לערבים

<< < (5/6) > >>

ben_atar:
אנחנו?! אתה מדבר איתי כיאלו אני פעיל שמאל שהיסתנן לפה מה אתה גנוב אחי
אנחנו קיצונים כמו שהם רוצים לכנות אותם כמו שקראו לנו אוהדי ביתר פילים בג'ונגל אז כן אני פיל

פּז:
ben_atar, מה שאתה רואה אצל הערבים שגרים בעיר שלך לא אומר שכך גם דת האיסלאם.
כפי שאין יהודי שמקיים את תרי"ג המצוות, ויתר על כן, מה שאתה רואה בשינקין בת"א לא מלמד שכך יש לנהוג ע"פ התורה, כך גם אצל המוסלמים.
אני מציע לך לראות ביוטוב את הסרטונים של חיים ודויד באנגלית, בהם לעיתים מקריאים קטעים מכתבי הדת המוסלמיים, ואז נראה אם האיסלאם היום הוא עיוות חסר שחר של אותם כתבים "עתיקים".
מוחמד עצמו פעל באלימות במסעות הפצת האיסלאם והכיבוש.

טיפשים אחדים מכנים את חיים גזען, טיפשים אחרים קוראים לחלקנו "מתנחבלים", ועוד טיפשים מכנים אנשים בשם "פלסטינים".
אז האם אנחנו באמת פילים?

עֹמרי:
ben_atar זה חמוד מה שלמדת בבית הספר, אבל זה לא מה שקורה במציאות, אתה חייב להריח את מה שמתחת לאף שלך,
סיכום קצר: הייתי 3 שנים סגן מפקד על מעצר של עצורים ערבים (מחבלים), תאר לעצמך את הסצנה הבאה: מחבל מירדן, עזה, שכם, ג'נין, קלקילה, וטול-כרם,
האחד = שונא יהודים, השני = חמאס, השלישי = ג'יאהד איסלאמי, רביעי וחמישי = פתח וועדות ההתנגדות העממית,
אחד אוכל את השני בתוך התא, מכות רצח, השפלות, עבדות אחד לשני, כוחניות, וזה בלשון המעטה.
אתה יודע שהערבים בעצמם מישראל קוראים לערבים שבשטחים "דאפי" (דאפי = כינוי לערבי נחות, מנאייק, זבל, חסר ערך) והערבים שמהשטחים
קוראים לערבים מעזה "חיות, ברברים, פראי אדם, אנשים שצריך להשמיד",
אתה צריך להבין שהם בינם לבין עצמם יש מלחמה, סוני בין שיעי, חמאס ופת"ח, תנזים וג'יהאד, ג'נין ושכם, עזה וטול-כרם..
אני לא יודע מהיכן הבאת את הטיעון החסר בסיס הזה שאיסלאם היא דת של שלום, כי הם בעצמם טוענים נחרצות שאיסלאם היא דת של דם! יישות הצמאה לדם!
כנס לאתר הבא: www.islam.up2.co.il

ben_atar:
כשאני אומר שאני חי יאיתם זה אומר שאני מכיר ערבים אישית לא יגיד לך חברים כי חברים זאת מילה מגעילה כשאתה מכיר בנאדם בישביל אינטרסים מסוימים אבל ככה כאן כל בנאדם אחר שירצה להרוג אותם ככה זה פה לא משנה מי זה יהיה
הבעיה שאתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אני מכיר וראיתי שמי שמסלף ומעווט תעובדות ואת שאר הדברים זה האנשים שנימצאים במיסגדים שלהם מי שמדבר איתם ועובדה שיש המון ערבים כאן מרמלה מהכפרים שלהם שלא חושבים כמו ש''קוראן אומר'' הם חושבים על שלום ועל אחווה ומיתעצבנים שמישהו מקלל את רבין כי הם רוצים שלום

אֵיתָן:

--- ציטוט של: ben_atar על יולי 06, 2007, 00:24:13 ---כשאני אומר שאני חי יאיתם זה אומר שאני מכיר ערבים אישית לא יגיד לך חברים כי חברים זאת מילה מגעילה כשאתה מכיר בנאדם בישביל אינטרסים מסוימים אבל ככה כאן כל בנאדם אחר שירצה להרוג אותם ככה זה פה לא משנה מי זה יהיה
הבעיה שאתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אני מכיר וראיתי שמי שמסלף ומעווט תעובדות ואת שאר הדברים זה האנשים שנימצאים במיסגדים שלהם מי שמדבר איתם ועובדה שיש המון ערבים כאן מרמלה מהכפרים שלהם שלא חושבים כמו ש''קוראן אומר'' הם חושבים על שלום ועל אחווה ומיתעצבנים שמישהו מקלל את רבין כי הם רוצים שלום

--- סוף ציטוט ---
ובמי הם תומכים?מחמוד עבאס(אבו מאזן) המכחיש השואה יש"ו.
ערבי שמקלל את רבין זו כבר טיפשות,רבין הביא עליינו את אסון אוסלו,וכתוצאה מהסכמי האסלה נרצחו מעל 1500יהודים הי"ד,הזמין לפה את יאסר ערפאת יש"ו ,ועוד עשרות אלפי מחבלים,רבין שרצח 16 ניצולי שואה שהיו באצ"ל באלטלנה,ועוד אמר אחריזה בגאווה "איך דפקתי אותם במים".
רבין שקיבל התמוטטות עצבים,והרעלת ניקוטין במלחמת ששת הימים,יחי רבין הגיבור.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה