עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

אין שמאל לערבים

<< < (3/6) > >>

ben_atar:
הקוראן לא דוגל ברצחית ילדים ולא ברצחית כופרים הוא דוגל בשלום ובאחווה האיסלם זאת דת שנורא אוהבת שלום לא רודפת אותו אבל כן היא דת שמורה על לארח זרים ועוד..אתם מדברים כיאלו לא חקרתם ולא למדתם אותם מי ששינה תקוראן זה האנשים..

אֵיתָן:

--- ציטוט של: ben_atar על יולי 05, 2007, 22:11:03 ---הקוראן לא דוגל ברצחית ילדים ולא ברצחית כופרים הוא דוגל בשלום ובאחווה האיסלם זאת דת שנורא אוהבת שלום לא רודפת אותו אבל כן היא דת שמורה על לארח זרים ועוד..אתם מדברים כיאלו לא חקרתם ולא למדתם אותם מי ששינה תקוראן זה האנשים..

--- סוף ציטוט ---
אוקיי,אז בוא תוכיח לנו שהיא דת של שלום,ואחווה.

ben_atar:
אין לי מאיחפה להוכיח לך אחי אני למדתי על האיסלם שלוש שנים ואני חיי עים ערבים בעיר שלי אני מכיר אותה מקרוב אני לא מכיר אותכם ולא בא להעביר דעה אבל מימה שאני רואה זה שלא כולכם גרים איתם או מכירים אישית ככה שאתם אולי ניזונים משמועות וזה חבל כמו הנאצי ההוא שמישהו העלה פה שאמר שבתנ''ך שלנו מותר לעשות סקס עים ילד בן 3

אֵיתָן:

--- ציטוט של: ben_atar על יולי 05, 2007, 22:27:59 ---אין לי מאיחפה להוכיח לך אחי אני למדתי על האיסלם שלוש שנים ואני חיי עים ערבים בעיר שלי אני מכיר אותה מקרוב אני לא מכיר אותכם ולא בא להעביר דעה אבל מימה שאני רואה זה שלא כולכם גרים איתם או מכירים אישית ככה שאתם אולי ניזונים משמועות וזה חבל כמו הנאצי ההוא שמישהו העלה פה שאמר שבתנ''ך שלנו מותר לעשות סקס עים ילד בן 3

--- סוף ציטוט ---
ממה שאתה יודע תרשום לנו.
אתה  לא היחידי שחי עם ערבים,במקום להעביר עלינו ביקורת חסרת משמעות,תוכיח לנו איפה אנחנו טועים.

ben_atar:
אתה חושב שאני בא להגנת ערבים או משהואחי?חחחחח
שמע גבר זה חומר לימוד שאין לי אותו זזה דברים שלמדתי עליהם בחטיבה כיאלו מאיפה אני יפליץ לך אותם וחבל לי שתנועה כמוכם שהבנתי מכמה סירטונים שזאת תנועה גדולה עים המון פעילים חשבתי שלא תיהיו נזונים משמועות..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה