כתב נושא: לגבי תוכניתו של חיים  (נקרא 2495 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח
לגבי תוכניתו של חיים
« ב- : יוני 24, 2007, 12:17:11 »
הבעיה היא שהאליטה והשלטון והאופוזיציה הימנית מזוייפת החליטה להפטר ממה שהיא קוראת השטחים בכל מחיר.ניתן אותם לפתח,לחמאס,לצבא המצרי,לצבא ירדן,לאלקעידה העיקר להפטר מהערבים.
התנועה היחידה המציעה פתרון נגדי היא הימין האמיתי שמציע גירוש וכמוה גם קליינר וחזית יהודית.

Aaron

• אורח
לגבי תוכניתו של חיים
« להגיב #1 ב- : יוני 24, 2007, 17:32:55 »
אכן.

אבל התמיכה הגדולה של הממסד בפת"ח, זה פשוט לא יאמן. עבאס מכחיש שואה, פת"ח רצח יותר יהודים מחמאס וראיתם את החוקה של פת"ח. לתמוך בפת"ח זה כמו לתמוך באל קאעידה או גרמניה הנאצית ואני לא מגזים, פת"ח הם באמת נאצים.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לגבי תוכניתו של חיים
« להגיב #2 ב- : יוני 24, 2007, 18:05:09 »
  חמאס, אחרי שיחסלו את הפת"ח לגמרי מכל החיזוקים שהוא מקבל מישראל ("פלסטינים" אוהבים שיתוף פעולה עִם ישראל ממש), יכול להקים ארגון-דֶמֶה שיהיה "מתון", וכך לשאוב כסף לכל פעולות-הטרור.

וכבר ראינו איך אולמרט משתיק לנו את כל המודיעין והצבא בהקשר של סוריה.

רגע, גם אנחנו יכולים להקים איזה סניף "שלום עכשיו" ולקחת מהם כסף.. חחחחחחחחחחח...
(רגע 2: אולי "שלום עכשיו" זה ארגון-הדֶמֶה של החמאס, אררגכ@#$@#$@#$, קונספירציות...)
« עריכה אחרונה: יוני 24, 2007, 23:08:49 על ידי גם בשן וגם גלעד »
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
לגבי תוכניתו של חיים
« להגיב #3 ב- : יוני 25, 2007, 00:43:18 »
חח רעיון לא רע...

אבל אני לא מבין את זה. מה, אנו כאלה מפגרים שאנו לא מבינים שמזיי*ים לנו ת'שכל עם השקרים שלהם?
« עריכה אחרונה: יוני 25, 2007, 01:53:51 על ידי גם בשן וגם גלעד »
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
לגבי תוכניתו של חיים
« להגיב #4 ב- : יוני 25, 2007, 02:14:41 »
הבעיה היא שהאליטה והשלטון והאופוזיציה הימנית מזוייפת החליטה להפטר ממה שהיא קוראת השטחים בכל מחיר.ניתן אותם לפתח,לחמאס,לצבא המצרי,לצבא ירדן,לאלקעידה העיקר להפטר מהערבים.
התנועה היחידה המציעה פתרון נגדי היא הימין האמיתי שמציע גירוש וכמוה גם קליינר וחזית יהודית.

שִׁיָה-אללה! אז אני בַּמקום הנכון! הידד ! :coolsmiley:

ועכשיו ברצינוּת: הכל אמת. תפקידנוּ לשכנע את העם שהפתרון של הגווארדיה השלטת רק מזמין יותר טרור שסופו התאבדוּת לאוּמית חלילה, בעוד שהפתרון שלנוּ מיישׂם באמת את המִשפט "אנחנוּ כּאן – הם שׁם".