עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שלום :]

<< < (4/11) > >>

alpaka_online:

--- ציטוט של: underground על יוני 18, 2007, 15:39:12 ---איך שאני מספר לאנשים שהרב כנהא היה נותן את המשכורת שלו מהכנסת לאנשים עניים הם ישר משנים זווית וישר פותחים את האוזניים
והופכים לאט לאט את עורם ומקשיבים ויש כאלה שמסכימים ואומרים לבד שכהנא צדק..

השמאל טוען דבר אחד - עם קצת קשה אז צריך להרים ידיים ולוותר.

אני לא חושב שצריך לוותר אני חושב שצריך לאילחם על האדמות שלנו ועל הכבוד שלנו.
בשום מדינה בעולם לא היו מקבלים את הטיעונים הטמבלים של מרצ ושל שלום עכשיו.
בכול מדינה יש תנועה כמו 'שלום עכשיו' אבל במדינות אחרות הם בשוליים! הם לא באמצע הבמה כמו בישראל..

--- סוף ציטוט ---

זה בדיוק הפוך לדעתי....הדרך הקלה זה להכנס לשם ולרצוח את כולם ....לפנות בכוח . 
הדרך הקשה וההקשנית היא תהליך השלום. שם דרוש תיאום והרבה חזון.

alpaka_online:
שוב ושוב אני קורא פה הודעות שמציאות רצח שמאלנים .... אתן לא חושבים שאפילו אם הדעות מנוגדות לשלכם מותר לכל אדם להתבטא כמו שהוא רוצה?. אני בהחלט לט בין תומכי האנרכיסטים אבל מפה לרצח ....עובר גבול ענק.
בוא נגיד שאתן לא באמת מתכוונים לבצע , רק המחשבה שיש צורך בחבלה לאנשים שלא חושבים כמוכם זה מחשבה מעוותת .

(כמובן שאני לא מדבר על התנגדות לאנשים שמסיטים לרצח )

יוחאי:
קודם כל תפסיק לחשוב שאנחנו רוצים להיכנס ולרצוח אותם. זה לא ככה. אנחנו רוצים לעודד הגירה. זה מה שחיים (מנהיג-התנועה) מדבר עליו.
נתנו להם את גוש קטיף, ותראה מה קורה: נופלים קסאמים בלי סוף והם לא מפסיקים להבריח נשק. רק היום קראתי כתב של אלוף אחד (שכחתי איך קוראים לו) שאומר שעוד מעט יהיו לחמאס טילים ארוכי-טווח, בטלוויזיה שלהם הם מסיתים נגד יהודים.

הם לא מתביישים להגיד שצריך להשמיד אותנו, והם אפילו הודו כמה פעמים ש"פלסטין" זו המצאה שמטרתה היא אך-ורק תעמולה, אם ניתן להם את שטחי 67' אז תהיה לנו מדינה עויינת בתוך המדינה שלנו (כאילו לא חסר לנו כאלה מסביבנו), והם רוצים את כל א"י.

אחרי כל זה אתה עדיין מאמין שאם ניתן להם שטחים יהיה שלום!!
אני לא רוצה להרוג סתם ערבים, אבל בהחלט אני מעדיף שימותו להם חפים מפשע מאשר שימותו חפים מפשע אצלנו.

alpaka_online:
להודד הגירה בכוח.....

יוחאי:
לא, פשוט לא לתת להם עבודה, לא לתת להם חשמל (שדרך אגב איתו הם מייצרים קסאמים שהורגים יהודים). יש הרבה דרכים... כבר עכשיו הם רוצים לעזוב את עזה. אם באמת נרצה, נעשה את זה גם בלי כח. ודרך אגב, הרב מאיר כהנא זצ"ל דיבר על עידוד הגירה ומתן פיצויים לערבים שיהגרו מרצון (פיצויים אמיתיים, לא כמו שנותנים למגורשי גוש קטיף).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה