עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שלום :]

<< < (3/11) > >>

Aaron:
ברוך הבא,
אנחנו, בניגוד לפורומים השמאלנים של מרצ ושלום עכשיו וכו', לא סותמים פיות ולא מקללים. אם עכשיו הייתי נכנס לפורום שמאלני וכותב משהו בסגון "הרב כהנא צדק" היו מוחקים את ההודעה שלי תוך שניות וחוסמים אותי.

--- ציטוט ---1)אתם באמת מאמינים בקיומה של קונספירציה שמאלנית ,אשכנזית ? ואם כן תוכלי לשתף אותי איך היא מתבטאת ?
--- סוף ציטוט ---
לא יודע.

--- ציטוט ---2) האם אתם מבדילים בין שמאל לשמאל קיצוני?
--- סוף ציטוט ---
יש שמאלנים שמשליכים אבנים על שוטרים בחברון, יש גם כאלה ששולחים תרומות למחבלים. הייתי קורא להם קיצוניים. אבל באותה מידה אלה שהצביעו למרצ ועבודה נגיד, הם גם בוגדים לא פחות, קשה שלא לקרוא לכולם קיצוניים. כי רק קיצוני יכול לבגוד בעם ובתורה שלו. שורה תחתונה - אני מחשיב את כל השמאלנים לקיצוניים.

--- ציטוט ---3)האם אתם באמת חושבים שהשמאלנים פועלים למען הפלסטינאים ?, מה דעתכם אם אני יציין שאני אישית שמאלני כי אני חושב שזה לטובת ישראל בתור מדינת לאום יהודית ?
--- סוף ציטוט ---
קודם כל, מה זה "פלסטינים"? לא שמעתי על עם כזה http://islam.b0x.com
אני יכול לחפור פה ספרים שלמים על למה השמאל טועה בדרכו הבוגדנית. מה לא ראית מה הסכמי אוסלו עשו? לא ראית כמה ראשי ממשלה היו לנו שוויתרו, ומה השגנו מזה? התורה אוסרת על חלוקת שטחים מארץ הקודש. לא רק שאנחנו לא צריכים לחלק שטחים לאוייב הערבי, אנחנו צריכים לשחרר עוד אדמות. הגבולות שלנו הם מהנילוס עד הפרט ואחידקל. אנחנו תחת כיבוש ערבי ולא הערבים תחת כיבוש ישראלי.
אתה חושב שנתינת שטח לאוייב הערבי זה לטובת עם ישראל? שתיהיה בריא.

אֹהד:
נראה לי שהוא ברח.
ד"א, עכשיו אני עושה ניסוי בפורום שמאלני, נראה מה יקרה.

alpaka_online:

--- ציטוט של: Dexter על יוני 18, 2007, 14:56:59 ---נראה לי שהוא ברח.

--- סוף ציטוט ---

מצטער שהלכתי לבגרות שלי.....

alpaka_online:

--- ציטוט של: איתן על יוני 18, 2007, 14:40:45 ---לבינתיים הבאתם אסונות
ותסביר איך המתנחלים הגיבורים מפריעים לשלום אם יצליח אחד  כזה(ודרך אגב  אין לנו שלום עם מצרים וירדן אם זה  מה  שאתה  מתכוון לרשום לי)
בין מדינות אין שלום יש אך ורק  אינטרסים אנחנו בעד הפסקת סיוע  אמריקאי לישראל שאתה לא  תשמע  את זה מהמחנה הימני אני חושב
כי הסיוע  האמריקאי גורם לחצים לממסד  הישראלי

לבינתיים אין בכם שום ראיליות
לאיסלם יש  מצווה  להשמיד  את כל "הכופרים" ואתה  "כופר"
זאת לא  מלחמה  של שטחים זאת מלחמה  בין דתות ותרבויות שונות
הפרטנר  "לשלום" שלכם מחמוד  עבאס(אבו מאזן) הוא מכחיש שואה הוא  לא  מאמין בקיומה  של מדינה  יהודית והוא  טוען שהשואה  היא  תעמולה  ציונית
אני  מעדיף שלטון חמאסי מאשר  שלטון של פתח  למרות שאין הבדל
החמאס  דובר  אמת שהוא רוצה  בהשמדת העם היהודי ויש  להשמידו בכל מחיר
הפתח הם שקרנים הם מאמינים גם בהשמדת המדינה היהודית(באיסלם יש  חוק  שנקרא  "התקיע" כלומר  לשקר  ל"כופרים")
ההתנחלויות הן חלק  מאדמת ארץ ישראל אם תרצה  או לא
שנית אין עם שניקרא "פלסטיני"(סתם עוד  פיקציה תקשורתית שנועדה  לחזק  את האוייב אפילו  הערבים עצמם אומרים שאין עם כזה וזה רק  כלי תקשורתי)
בחינוך "הפלסטיני"  ובספרים אין שום זכר  על זכותנו  על אדמת ארץ ישראל

אתם  לא  סוציליסטים אתם קומניסטים(למרות שאין הבדל כל אלו נוצרו  מהמרקסיזם ולא דיברתי בלשון זלזול) בראשותו של יוסוף "סטאלין" ביילין
אין לכם שום קשר  ליהדות או לאהבת ארץ ישראל
אתם רוצים להידמות לשאר העמים (כגון אירופה האנטישמית)

--- סוף ציטוט ---

הם מפריעים בכך שאין שום דרך לדבר על שטחים אלה הם קובעים עובדות שפוגעות וגוזלות מהפלסטינאים  , בשביל להקים מדינה הם צריכים מקום ולדחוק אותם לשטח קטן זה לא מה שיעזור

האיסלאם מצווה לרצוח את הכופרים , למזלך בתור יהודי את שייך לעמי הספר שאליהם אין את המצווה הזאת

בנוגע להאם יש או אין פלסטינאים , לכל עם יש את הזכות להגדרה עצמית ...בדיוק כמו שלא כל הנוצרים הם הם איטלקיים.

ואני יודה לך אם לא תגיד לי האם אני סוציאליסט או קומוניסט , ולקורא למישהו כמו ביילין סטאלין ...זה פשוט הזוי ואני ישמח לשמוע מאיפה ההקבלה הזאת.

אלירן:

--- ציטוט של: alpaka_online על יוני 18, 2007, 15:31:29 ---
--- ציטוט של: Dexter על יוני 18, 2007, 14:56:59 ---נראה לי שהוא ברח.

--- סוף ציטוט ---

מצטער שהלכתי לבגרות שלי.....

--- סוף ציטוט ---

איך שאני מספר לאנשים שהרב כהנא היה נותן את המשכורת שלו מהכנסת לאנשים עניים, הם ישר משנים זווית וישר פותחים את האוזניים
והופכים לאט לאט את עורם ומקשיבים. ויש כאלה שמסכימים ואומרים לבד שכהנא צדק..

השמאל טוען דבר אחד - אם קצת קשה אז צריך להרים ידיים ולוותר.

אני לא חושב שצריך לוותר. אני חושב שצריך להילחם על האדמות שלנו ועל הכבוד שלנו.
בשום מדינה בעולם לא היו מקבלים את הטיעונים הטמבלים של מר"צ ושל שלום עכשיו.
בכל מדינה יש תנועה כמו 'שלום עכשיו', אבל במדינות אחרות הם בשוליים! הם לא באמצע הבמה כמו בישראל..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה