0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
בקיצור בוא תקשיב לעובדות אני מגורש מגוש קטיף ואני ידבר פה על המקרה שלי בל ככה זה פחות או יותר אצל כולם.אנחנו הזמנו לפני הגירוש שמאי שיעריך את שווי הבית שלנו והשמאי העריך אותו ב 1200000 שקל $300K ואז המנהלת השביאה שמאי(של המדינה) שיעריך את שווי הבית שלנו והוא העריך אותו ב 600000 שקל - $150K ודיברתי עם הרבה אנשים מגוש קטיף שאמרו שזה בדיוק אותו הדבר אצלםלדוגמה לחבר שלי היה בית שהשטח שלו היה 300 מטר השמאי של המדינה הוריד לו כמעט 150 מטר מהבית הם המציאו חוקים חדשים למגורשים מגוש קטיף לדוגמה: מרפסת לא נחשבת ועוד כל מיני חוקים כאלה בקיצור הם שינו את החוק לטובתם כי לא היה להם כסף לשלם לכל המגורשים את שווי הבית האמיתי שלהם וזה רקר על הבתים אני יכול להביא לך עוד מיליון דוגמאות לשקרים שלהם לדברים שהם הבטיחו לנו ולא קיבלנו הם הבטיחו לנו שתוך שנה יהיה לנו בית קבוע ועברו כמעט שנתיים ואפילו לא התחילו לבנות את התשתיות לישוב החדש הם הבטחיו לנו מבני ציבור(מועדון , בית כנסת , וכו')באותו שווי שהיה לנו בגוש קטיף ועכשיו פתאום הם לא מסכימים הם רוצים לתת לנו מבני ציבור הרבה יותר קטנים ובאמת שיש עוד הרבה דומאות