כתב נושא: גדעון לוי הזה פשוט חוצפן!!!!  (נקרא 4254 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
גדעון לוי הזה פשוט חוצפן!!!!
« ב- : יוני 11, 2007, 02:08:32 »
אני נדהמתי לקרוא את זה פשוט גועל נפש!!!
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/827223.html

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : יוני 11, 2007, 10:46:32 »
סתם שמאלני קיצוני לא שפוי.

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 11, 2007, 12:49:16 »
מלכתחילה אסור היה לגרש את המתנחלים אבל בדבר אחד הוא צודק, שווה להיות מגורש מבית ששוויו $50K ולקבל  בתמורה $300K.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 11, 2007, 13:06:51 »
לא ראיתי שהוא כתב את זה אבל אם כן אז זה שטויות.
הם קיבלו פיצוי על הבית ששווה הרבה פחות מערכו האמיתי לפעמים אפילו ב 50% פחות אז שלא יקשקש
ואל תשכח שלא מצאו לם עבודה וזה לא כ"כ פשוט למצוא עבודה אם אתה מבוגר וכל החיים שלך עבדת בחקלאות
« עריכה אחרונה: יוני 11, 2007, 13:18:31 על ידי יוחאי »

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יוני 11, 2007, 15:11:31 »
אז אתה טוען בעצם שבית בגוש קטיף היה שווה $600K? כלומר כמו וילה בצפון תל אביב? מחירי הנדל"ן בהתנחלויות ברצועת עזה היו הנמוכים במדינה בגלל הביקוש הנמוך שנבע מהסכנה הבטחונית, אין סיכוי שהיה שם ולו בית אחד שערכו $600K.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 11, 2007, 16:32:23 »
ברור שהבתים בגוש קטיף היו יותר זולים בגלל הביקוש
מה שאני התכוונתי זה שהפיצויים שנתנו על הבתים לא התקרבו לערכו האמיתי של הבית.
אני יסביר לך:
אם מנחל מסוים(מגוש קטיף) הזמין שמאי והשנאי העריך את הבית שלו בסכום מסויים ואז המדינה הביאה שמאי של המנהלת אז
המאי של המנהלת העריך את הבית בהרבה פחות מהשמאי הפרטי לפעמים הוא העריך אותו ב 50% ממה שהשמאי הפרטי העריך
וזה לא מקרה יחיד זאת תופעה!!!

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 11, 2007, 16:37:15 »
גדעון לוי ציין שהפיצוי הממוצע לבית היה $300K, אם זה חצי מערך הבית הממוצע אז ערך הבית הממוצע היה $600K, לא היו בגוש קטיף בתים שערכם $600K, אם כך, איך אתה מסביר את טענתך שהם קיבלו רק מחצית מערך בתיהם?

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 11, 2007, 16:41:31 »
מצטער אבל לא הבנתי מה זה הסימן הזה K  מה זה 600K

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 11, 2007, 16:49:02 »
K פירושו הכפלה ב1000, 600K=600000.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 11, 2007, 16:51:26 »
סבבה אז אתה בעצם אומר שם למגורש מגוש קטיף היה בית ששווה $300K אז הוא יקבל 600K$?

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 11, 2007, 17:05:02 »
בקיצור בוא תקשיב לעובדות אני מגורש מגוש קטיף ואני ידבר פה על המקרה שלי בל ככה זה פחות או יותר אצל כולם.
אנחנו הזמנו לפני הגירוש שמאי שיעריך את שווי הבית שלנו והשמאי העריך אותו ב 1200000 שקל $300K ואז המנהלת השביאה שמאי(של המדינה) שיעריך את שווי הבית שלנו והוא העריך אותו ב 600000 שקל - $150K ודיברתי עם הרבה אנשים מגוש קטיף שאמרו שזה בדיוק אותו הדבר אצלם
לדוגמה לחבר שלי היה בית  שהשטח שלו היה 300 מטר השמאי של המדינה הוריד לו כמעט 150 מטר מהבית הם המציאו חוקים חדשים למגורשים מגוש קטיף לדוגמה: מרפסת לא נחשבת ועוד כל מיני חוקים כאלה בקיצור הם שינו את החוק לטובתם כי לא היה להם כסף לשלם לכל המגורשים את שווי הבית האמיתי שלהם וזה רקר על הבתים אני יכול להביא לך עוד מיליון דוגמאות לשקרים שלהם לדברים שהם הבטיחו לנו ולא קיבלנו הם הבטיחו לנו שתוך שנה יהיה לנו בית קבוע ועברו כמעט שנתיים ואפילו לא התחילו לבנות את התשתיות לישוב החדש הם הבטחיו לנו מבני ציבור(מועדון , בית כנסת , וכו')
באותו שווי שהיה לנו בגוש קטיף ועכשיו פתאום הם לא מסכימים הם רוצים לתת לנו מבני ציבור הרבה יותר קטנים ובאמת שיש עוד הרבה דומאות

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
« להגיב #11 ב- : יוני 11, 2007, 17:07:21 »
גדעון לוי הזה חתיכת בוגד אפס
ושמעו,גם אם אפילו באמת קיבלו יותר כסף מערך הדירה? מה זה משנה? עקרו ואתך מהבית מה נראה לכם הם יוצאים לבלות עם זה? האנשים עברו חתיכת טראומה
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 11, 2007, 19:46:39 »
בקיצור עוד שקרים

אפשר לתבוע אותו על זה? (יצוגית?)

זה יעשה הרבה ארעש(מהסוג הטוב)
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 11, 2007, 20:24:05 »
אין לך מושג כמה כבר תבענו את המדינה, יש עורכי דין שכל היום מתעסקים בזה.

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 12, 2007, 00:23:54 »
בקיצור בוא תקשיב לעובדות אני מגורש מגוש קטיף ואני ידבר פה על המקרה שלי בל ככה זה פחות או יותר אצל כולם.
אנחנו הזמנו לפני הגירוש שמאי שיעריך את שווי הבית שלנו והשמאי העריך אותו ב 1200000 שקל $300K ואז המנהלת השביאה שמאי(של המדינה) שיעריך את שווי הבית שלנו והוא העריך אותו ב 600000 שקל - $150K ודיברתי עם הרבה אנשים מגוש קטיף שאמרו שזה בדיוק אותו הדבר אצלם
לדוגמה לחבר שלי היה בית  שהשטח שלו היה 300 מטר השמאי של המדינה הוריד לו כמעט 150 מטר מהבית הם המציאו חוקים חדשים למגורשים מגוש קטיף לדוגמה: מרפסת לא נחשבת ועוד כל מיני חוקים כאלה בקיצור הם שינו את החוק לטובתם כי לא היה להם כסף לשלם לכל המגורשים את שווי הבית האמיתי שלהם וזה רקר על הבתים אני יכול להביא לך עוד מיליון דוגמאות לשקרים שלהם לדברים שהם הבטיחו לנו ולא קיבלנו הם הבטיחו לנו שתוך שנה יהיה לנו בית קבוע ועברו כמעט שנתיים ואפילו לא התחילו לבנות את התשתיות לישוב החדש הם הבטחיו לנו מבני ציבור(מועדון , בית כנסת , וכו')
באותו שווי שהיה לנו בגוש קטיף ועכשיו פתאום הם לא מסכימים הם רוצים לתת לנו מבני ציבור הרבה יותר קטנים ובאמת שיש עוד הרבה דומאות

אם זה נכון זכותך לתבוע גם את גדעון לוי וגם את המדינה.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : יוני 12, 2007, 01:48:27 »
זה נכון זאת עובדה ויש עוד כ"כ הרבה דוגמאות.
עזוב אני לא רוצה להתבכיין כי זה נגון שיש הרבה אנשים שחיים יותר חרא ממני אבל להם לא המדינה עשתה את זה
אני חי ככה רק בגללהמדינה וזה מה שמעצבן אותי לא שום דבר אחר יש לנו ממשלה שאכפת לה רק מעצמה!!!!!

מנותק אבישי רביב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 12, 2007, 10:55:47 »
למי שלא יודע גדעון לוי ימ"ש נשוי לערביה ולפני 6-שנים נפצע מירי של חיילים באיזור קלקיליה {אם אני זוכר נכון}