עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

שאלה שמטרידה אותי כבר כמה זמן

<< < (3/5) > >>

דוקא_כך:
הרבה יותר קל להתאסף במקום סודי ולערוך פולחן מיסטי, מאשר לצאת בגלוי נגד הממסד, במסירות נפש, בדיוק כמו שהרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד עשה.  הטלת קללה, בהנחה שהיא פועלת, זה כמו רמאות, זה כמו הסתמכות על זכות אבות, זה כמו קיצור דרך והימנעות מהפגנת גבורה ומסירות נפש---היינו חילול השם.

10:
אבל עם כבר מאיימים ועם כבר מתכוונים לעשות אז למה לא על מה שחשוב באמת, כי שמע אני מעדיף ליצפות במצעד כזה מאשר להתפוצץ באוטובוס וניראה לי שאני לא היחיד, אז למה לא להטיל קללה על רוצחים ובוגדים שבאמת יש הצדקה במותם ומותם כן יעשה טוב, חוץ מזה בתורה מותר להרוג בעת מילחמה וקייום אנחנו נמצאים בוג של מלחמה רק שיש בתוכינו גייסות חמישיות שמונעות מאיתנו לנצח באופן שבלתי ניתן לפתור באלימות, אפשר לעשות "פוטש"בארץ אבל אז יתהווה קרע בארץ וניהיה יותר חלשים בעת המלחמה שלנו נגד ערב, כך שקללה על אחמדיג'יאן או נסראללה או על מנהיגי השמאל והמנהיגים הערבים שנימצאים בארץ.

oferst:

--- ציטוט של: אור-לי על יוני 11, 2007, 17:20:29 ---
--- ציטוט של: סבבתיק על יוני 11, 2007, 17:05:13 ---
--- ציטוט של: אור-לי על יוני 11, 2007, 11:19:41 ---אני לא מאמינה בדברי הללו שיקללו כמה שהם רוצים זו סתם המצאה.
אין בכחו של אדם להמית אדם אחר ע"י קללה.
רק בתקופת התנאים יכלו לעשות זאת.

--- סוף ציטוט ---
שמע,הרב עובדיה יוסף שליט"א אמר לפני ההתנתקות שאריאל שרון "יישן ולא יקום" בגלל המעשים שהוא לא עשה,סתכל עכשיו מה קורה ותגיד לי שקללות זה סתם..

--- סוף ציטוט ---
א. אני לא מפקפקת בדבריך חלילה, אל מתי הרב עובדיה יוסף שליט"א אמר זאת? הרי הוא עצמו קבע שש"ס תצביע בעד ההיתנתקות.

--- סוף ציטוט ---
אני לא יודע בנאדם, אבל יש לי פה וידאו על גוש קטיף:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1204594
ובדקה 7 ו30 שניות ניתן לראות את הרב עובדיה יוסף אומר: "אם הוא יבצע את ההתנתקות הזאת מה יאמרו הגויים, מה יאמרו כולם?"הברחנו את היהודים האלה, האינתפאדה שלנו הועילה, הטרור הועיל, מגיע לנו פרס"", הנה הפרס קבלנו, אנחנו הברחנו אותם, מחר נעשה את זה בחברון, מחרתיים בבאר שבע. ההצעה הזאת פסולה לחלוטין. היא מסוכנת לעם ישראל"

אור-לי:

--- ציטוט של: oferst על יוני 15, 2007, 01:29:09 ---
--- ציטוט של: אור-לי על יוני 11, 2007, 17:20:29 ---
--- ציטוט של: סבבתיק על יוני 11, 2007, 17:05:13 ---
--- ציטוט של: אור-לי על יוני 11, 2007, 11:19:41 ---אני לא מאמינה בדברי הללו שיקללו כמה שהם רוצים זו סתם המצאה.
אין בכחו של אדם להמית אדם אחר ע"י קללה.
רק בתקופת התנאים יכלו לעשות זאת.

--- סוף ציטוט ---
שמע,הרב עובדיה יוסף שליט"א אמר לפני ההתנתקות שאריאל שרון "יישן ולא יקום" בגלל המעשים שהוא לא עשה,סתכל עכשיו מה קורה ותגיד לי שקללות זה סתם..

--- סוף ציטוט ---
א. אני לא מפקפקת בדבריך חלילה, אל מתי הרב עובדיה יוסף שליט"א אמר זאת? הרי הוא עצמו קבע שש"ס תצביע בעד ההיתנתקות.

--- סוף ציטוט ---
אני לא יודע בנאדם, אבל יש לי פה וידאו על גוש קטיף:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1204594
ובדקה 7 ו30 שניות ניתן לראות את הרב עובדיה יוסף אומר: "אם הוא יבצע את ההתנתקות הזאת מה יאמרו הגויים, מה יאמרו כולם?"הברחנו את היהודים האלה, האינתפאדה שלנו הועילה, הטרור הועיל, מגיע לנו פרס"", הנה הפרס קבלנו, אנחנו הברחנו אותם, מחר נעשה את זה בחברון, מחרתיים בבאר שבע. ההצעה הזאת פסולה לחלוטין. היא מסוכנת לעם ישראל"

--- סוף ציטוט ---

אולי הרב אמר אבל בפועל חברי מפלגת ש"ס הצביעו בעד וזו עובדה!!!

SupermanZW:
ש"ס = שקרנים סדרתיים, אין על מה להתפלא.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה