עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

שאלה שמטרידה אותי כבר כמה זמן

<< < (4/5) > >>

Eternal:
ש"ס פשוט מגעילים אותי.
כל מה שמעניין אותם זה הכסף שיקבלו, וכדי לעשות את זה, הם ימכרו את עצמם למרבה במחיר.

אי אפשר שלא להגעל מזה.

יש אנשים עם עקרונות והם עומדים בהם כמו מרצ וכמו מפד"ל, אבל האחרים שנמצאים רק בשביל הכסא זה דוחה.

10:
ההיסטוריה מוכיחה שככל שמפלגה נישארת בממשלה ככה השחיטות שלה גדלה, ולא משנה כמה הם חזקים באמונתם, למשל קחו את כל תקופת ימיי הביניים שבם רק בעלי הקרקעות והכנסיה חיו ברווח בעוד כל השאר היו עניים מרוטים

אור-לי:
יש פער אידאולוגי בנינו לבין ש"ס והחרדים בכלל.

בזמן ההיציאה לגלות בימי בית שני עמ"י נישבע 3 שבועות והן:
* "שלא יעלו ישראל בחומה" -  אסור לעלות לא"י בקבוצות רבות מרצון.
* " שלא ימרדו באומות העולם"- אסור למרוד בגויים שמשעבדים את ישראל.
* "שהשביע הקב"ה את העובדי כוכבים שלא ישתעבדו בהן בישראל יותר מדי"- שהגויים לא יענו את עמ"י יותר מדי.

שלושת השבועות הללו שזורות ביחד.
החרדים טוענים שעד היום יש לנהוג לפי השבועות האילו כי הן לא הופרו.

לעומת זאת הציבור הדתי לאומי אומר שהגויים הפרו את השבועה שלהם שהיא השבועה השלישית בכך ששיעבדו את ישראל בשואה ולכן נשבר המשולש של השבועות וכולן מבוטלות.

החרדים טוענים כי כל עוד לא הגיע המשיח אסור לנו להקים מדינה לכבוש את הארץ ולכונן ממשל.
לכן החרדים לא יתמכו בשום צעד ציוני ויתנו לפנות שטחים.

מדינת ישראל היא כמו עוד מלכות נכר אשר יש לדאוג כי החרדים יקבלו את כל מה שנחוץ להם ולא יותר.

לכן אין צורך לצפות מהם שיתמכו במדינה ויתנגדו לפינו ישובים אדרבה אם הם יתנגדו לפינוי, זה סותר כל אידאולוגיה שלהם ואסור להם ללהנגד.

בייקר:
תודה לך אור לי למדנו משהו.
המפד"ל ועקרונות זה כמו שמן ומים?
אורלב מוכן לסחור בשבת לעשות עליה עיסקאות,הוא פוליטיקאי מקצועי,זונה פוליטית.(זונה זה ביטוי תנכ"י).
אורלב עבד אצל מר"ץ כמנכ"ל משרד החינוך.
לאורלב יש עקרון ברזל:הצמדות לכסא בכל מחיר.
ש"ס תומכת בתזרים מזומנים קבוע למוסדות שלה וסידרה לנו את פרס כנשיא כלומר חזיר או צלם בהיכל תמורת עיסקה או דיל פוליטי.

אור-לי:

--- ציטוט של: בייקר על יוני 15, 2007, 18:04:30 ---תודה לך אור לי למדנו משהו.
המפד"ל ועקרונות זה כמו שמן ומים?
אורלב מוכן לסחור בשבת לעשות עליה עיסקאות,הוא פוליטיקאי מקצועי,זונה פוליטית.(זונה זה ביטוי תנכ"י).
אורלב עבד אצל מר"ץ כמנכ"ל משרד החינוך.
לאורלב יש עקרון ברזל:הצמדות לכסא בכל מחיר.
ש"ס תומכת בתזרים מזומנים קבוע למוסדות שלה וסידרה לנו את פרס כנשיא כלומר חזיר או צלם בהיכל תמורת עיסקה או דיל פוליטי.

--- סוף ציטוט ---

לא הבנתי מה רצית להגיד בזה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה