עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
שאלה שמטרידה אותי כבר כמה זמן
10:
--- ציטוט של: יוחאי על יוני 11, 2007, 13:01:04 ---אני חושב שגם אם זה אפשרי לא צריך לעשות את זה על ההומואים לדעתי הם באמת מסכנים
זה כמו שיעשו קללה
על חולי נפש , הם מסכנים צריך אולי לקחת אותם לפסיכיאטר או לבית חולים לחולי נפש אבל לא להרוג
אותם
--- סוף ציטוט ---
אבל לא הבנתה את הכוונה, שמע אני מסכים איתך בעיניין הזה אבל עם הם מאיימים זה אומר שיש משהו באיום שלהם, בג"ץ הם לא שקרנים ולא מקים על כל דבר שקורה שהם קמים אז זה רק במצבים רגישים להם, חוץ מזה זה לא נישמע כמו איום כל כך אקטיבי כי ממלא ההומואים הם מתבוללים שלא מאמינים בשם, השאלה זה למה הם לא מנסים על אולמרט או על מנהיגים ערביים, ומעבר לזה, קרא לי נאיבי אבל אחריי שהרבנים עשו על אריאל שרון קללה, אולי הוא לא מת אבל כולנו לסכימים שאריאל שרון גם עכשיו לא ממש חיי.
סבבתיק:
אגב שאלה,האם ע"פ ההלכה מותר לקלל? הרי אם אדם מת מהקללה זה לא נחשב רצח?
10:
--- ציטוט של: סבבתיק על יוני 11, 2007, 17:10:12 ---אגב שאלה,האם ע"פ ההלכה מותר לקלל? הרי אם אדם מת מהקללה זה לא נחשב רצח?
--- סוף ציטוט ---
אני לא מבין גדול בדת אבל ניראה לי שיש לזה הצדקה עם אותו אדם מאיים ליפגוע בחיי אחרים (הקם להורגך צא להורגו) או במיקרים של בגידה במלכות או כל מיקרה שעל פי חוקי התורה מותר להרוג.
אנא תתקנו אותי עם אני טועה
אור-לי:
--- ציטוט של: סבבתיק על יוני 11, 2007, 17:05:13 ---
--- ציטוט של: אור-לי על יוני 11, 2007, 11:19:41 ---אני לא מאמינה בדברי הללו שיקללו כמה שהם רוצים זו סתם המצאה.
אין בכחו של אדם להמית אדם אחר ע"י קללה.
רק בתקופת התנאים יכלו לעשות זאת.
--- סוף ציטוט ---
שמע,הרב עובדיה יוסף שליט"א אמר לפני ההתנתקות שאריאל שרון "יישן ולא יקום" בגלל המעשים שהוא לא עשה,סתכל עכשיו מה קורה ותגיד לי שקללות זה סתם..
--- סוף ציטוט ---
א. אני לא מפקפקת בדבריך חלילה, אל מתי הרב עובדיה יוסף שליט"א אמר זאת? הרי הוא עצמו קבע שש"ס תצביע בעד ההיתנתקות.
ב. לרב עובדיה אין נבואה, מימי בית שני פסקה נבואה מישראל.
אריאל שרון היה אדם חולה שלא דאג לבריאותו וחד עם כל העומס והלחץ שהיה נתון בו דבר כזה צפוי שיקרא.
ג. ה' הוא זה שקובע מי יחיה ומי ימות מי יפל למשכב ומי לא ולאדם אין השפעה על כך.
(חוץ מכאשר האדם נוטל את חייו של אדם אחר -ואז גם לא בטוח)
סבבתיק:
אני זוכר שראיתי את זה בחדשות בערך חצי שנה אולי קצת פחו תלפנ ישהדבר קרה
ברור,אבל האדם בן 78 והוא שמן כבר הרבה זמן,פתאום אחרי ההתנקות כל זה? זה קצת יותר מצירוף מקרים לדעתי
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה