כתב נושא: למה אתה לא מקיים את ההבטחות שלך?!  (נקרא 5022 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
למה אתה לא מקיים את ההבטחות שלך?!
« להגיב #1 ב- : יוני 10, 2007, 09:12:07 »
לא מספיק!!!!!!!!!!!!

הוא צריך להגיד נחרצות שהוא יספח את יהודה ושומרון ויפעל לטרנספר אותם מרצון בעזרת כסף.

סתם חמור.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
« להגיב #2 ב- : יוני 10, 2007, 11:59:04 »
עזבו, אנחנו כבר מכירים אותו

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 10, 2007, 12:23:44 »
נתניהו שקרן, אסור להאמין לו. הבעיה היא שכל הפוליטיקאים השראלים כאלה, אין למי להצביע ואין במי לבחור...

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יוני 10, 2007, 13:16:18 »
נתניהו שקרן, אסור להאמין לו. הבעיה היא שכל הפוליטיקאים השראלים כאלה, אין למי להצביע ואין במי לבחור...
אני עוד לא בטוח בזה.
אולי מי שכבר צבר ניסיון בקלפי, הרגיש שאכזבו אותו.
אבל אני עדיין לא הצבעתי ונראה בבחירות הבאות עם איחוד לאומי- מפד"ל (המפלגה שרוב הסיכויים שתקבל את קולי) תאכזב.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 10, 2007, 19:45:06 »
נכון לעכשיו אני מתפקד בליכוד אבל אין באמת מפלגה ראוייה שאני אצביע לה, המפלגה הזאת תהייה:

-תיקח קו נוקשה כנגד הליברל-מארקסיזם בארץ בהסברה ובחקיקה
-אך לא תהייה קפיטליסטית טהורה , תהייה רשת בטחון (שיכולה להפרם)
-למרות כל זה תיקח יוזמות ליפתוח כלכלת ישראל
-שום רפורמות לחילון א"י , למרות שאני חושב שהציבור צריך לשלם לתלמידי ישיבות כמשהו קהילתי , אני נגד כל פגיעה בצוויון היהודי ואף הרחבת משמעותו (להדק את החגורה כנגד מי שמעודד אכילה לא כשרה בארץ ז"א מקדונלדס, ארגוני אתאיסטים , מסיון , לשים אותם בחבילה אחת ולהעיף אותם לים)
-לפעול למען הכרה בין לאומית בירושליים כבירת ישראל והפיכתה לעיר יהודית כדת בכורה , ורק אז נוצרים ומוסלמים
-חיזוק ארגוני בטחון כמו ש.ב לפעולה כנגד ערבים ובוגדים שונים בשקט
-לפעול ביד קשה כנגד מדינות ערב וסיכול הגרעין האיראני , השתקת אסד , ארגוני טרור פלשתינאצים וכו' בעזרת ארגוני בטחון ביןלאומי
-ביטול ביטוח לאומי לערבים
-הריסת כל הבנייה הערבית הבלתי חוקית קנסות או גירוש מא"י כגמול , ויד קשה כנגד הבדואים
-חיזוק מעמדם של מיעוטים אחרים בארץ , נוצרים(לא מסיונריים) דרוזים צ'רקסים וכו'
-ביטול חוקי הפלייה מתקנת (חוקים גזעניים שמקנים לאנשים מציבורים שלפעמים אינם סובלים מאפלייה לא הוגנת כלל להגיע לעמדות מפתח זה כבר ידאג להרבה פרופסורים ערבים ושמאלאנים)
-הרחבת הריבונות לתושבי א"י היהודים במילים אחרות שלטון דמוקרטי אמיתי
-חוקים לתביעה של מדיה מסלפת (לא עוד תוכניות על בחורה דתייה שבורחת מהמשפחה ה"חשוכה" שלה לבחור חילוני נאור עם כל סטריאוטים על פני כדור הארץ )
-הכרזת שלום עכשיו והאנרכיסטים כארגון טרור
-הכרזת מפלגות ערביות כארגונים תומכי טרור
-ועדת חקירה לבג"ץ
-דרישה לנאמנות לישראל ושירות לאומי\צבע לכל מי שחפץ לקבל אזרחות או זכויות כלשהן , ושיזעקו מרץ כמה שבא להם על גזענות כי גם נגדם נפעל (ליברל-מרקסיסטים = הגלגול החדש של שלטון טוטאליטרי , חכם ומסוכן יותר מאי פעם כמו ביטורנט לעומת נאפסטר אם אתם מבינים למה אני מתכוון)
-טרנספר פיצוי לערבים בא"י *לא* לפלסטינאצים הפיצוי שהם יקבלו זה לא לאכול ארטילריה ובית עם חשמל בדובאי שמה הם יבנו להם גורדי שחקים להנהתם מכספי הנפט במקום ההודים והפקיסטנים.

ועוד הרבה דברים כמו שיפור רמת חיי ניצולי השואה וכו'

אין אפילו מפלגה אחת שתומכת בחלק

The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 10, 2007, 23:32:06 »
נכון לעכשיו אני מתפקד בליכוד אבל אין באמת מפלגה ראוייה שאני אצביע לה, המפלגה הזאת תהייה:

-שום רפורמות לחילון א"י , למרות שאני חושב שהציבור צריך לשלם לתלמידי ישיבות כמשהו קהילתי , אני נגד כל פגיעה בצוויון היהודי ואף הרחבת משמעותו (להדק את החגורה כנגד מי שמעודד אכילה לא כשרה בארץ ז"א מקדונלדס, ארגוני אתאיסטים , מסיון , לשים אותם בחבילה אחת ולהעיף אותם לים)
-לפעול למען הכרה בין לאומית בירושליים כבירת ישראל והפיכתה לעיר יהודית כדת בכורה , ורק אז נוצרים ומוסלמים
-לפעול ביד קשה כנגד מדינות ערב וסיכול הגרעין האיראני , השתקת אסד , ארגוני טרור פלשתינאצים וכו' בעזרת ארגוני בטחון ביןלאומי
-הריסת כל הבנייה הערבית הבלתי חוקית קנסות או גירוש מא"י כגמול , ויד קשה כנגד הבדואים
-ביטול חוקי הפלייה מתקנת (חוקים גזעניים שמקנים לאנשים מציבורים שלפעמים אינם סובלים מאפלייה לא הוגנת כלל להגיע לעמדות מפתח זה כבר ידאג להרבה פרופסורים ערבים ושמאלאנים)
-חוקים לתביעה של מדיה מסלפת (לא עוד תוכניות על בחורה דתייה שבורחת מהמשפחה ה"חשוכה" שלה לבחור חילוני נאור עם כל סטריאוטים על פני כדור הארץ )
-ועדת חקירה לבג"ץ
-דרישה לנאמנות לישראל ושירות לאומי\צבע לכל מי שחפץ לקבל אזרחות או זכויות כלשהן , ושיזעקו מרץ כמה שבא להם על גזענות כי גם נגדם נפעל (ליברל-מרקסיסטים = הגלגול החדש של שלטון טוטאליטרי , חכם ומסוכן יותר מאי פעם כמו ביטורנט לעומת נאפסטר אם אתם מבינים למה אני מתכוון)
-טרנספר פיצוי לערבים בא"י *לא* לפלסטינאצים הפיצוי שהם יקבלו זה לא לאכול ארטילריה ובית עם חשמל בדובאי שמה הם יבנו להם גורדי שחקים להנהתם מכספי הנפט במקום ההודים והפקיסטנים.

אני חושב שהגזמת לגמרי, טוב שאין מפלגה שתומכת במצע שלך בשלמותו.

ישראל צריכה להיות מדינה דמוקראטית, לכן צריך להפריד את הדת מהמדינה, אין מדובר ברפורמה למטרת חילון אלא לכך שהמדינה לא תתערב בעניינים דתיים.
אין שום הצדקה לכך שאוכלוסיה כלשהי לא תצטרך לעבוד ותחיה על חשבון משלמי המיסים, יש להפסיק את קצבאות תלמידי הישיבה לאלתר, שילכו לעבוד ולפרנס את עצמם, כמו בארה"ב, שיחיו בכבוד ולא כקבצנים.
שלום עכשיו והאנארכיסטים הם ארגונים שגם אני מתנגד מאוד לאג'נדה שלהם ולדרכי פעולתם אך הם מעולם לא ביצעו פעולות טרור ולכן אין הצדקה להגדירם כארגוני טרור.
אין להגביל את תוכניות הטלוויזיה אך יש לדרוש הפסקת הסילופים בחדשות.
אין שום סיבה להילחם ברשתות המזון הלא כשרות, זכותו של כל אחד לאכול מה שהוא רוצה.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 11, 2007, 00:30:54 »

-ועדת חקירה לבג"ץ

אני חושב שהגזמת לגמרי, טוב שאין מפלגה שתומכת במצע שלך בשלמותו.

ישראל צריכה להיות מדינה דמוקראטית, לכן צריך להפריד את הדת מהמדינה, אין מדובר ברפורמה למטרת חילון אלא לכך שהמדינה לא תתערב בעניינים דתיים.
אין שום הצדקה לכך שאוכלוסיה כלשהי לא תצטרך לעבוד ותחיה על חשבון משלמי המיסים, יש להפסיק את קצבאות תלמידי הישיבה לאלתר, שילכו לעבוד ולפרנס את עצמם, כמו בארה"ב, שיחיו בכבוד ולא כקבצנים.
שלום עכשיו והאנארכיסטים הם ארגונים שגם אני מתנגד מאוד לאג'נדה שלהם ולדרכי פעולתם אך הם מעולם לא ביצעו פעולות טרור ולכן אין הצדקה להגדירם כארגוני טרור.
אין להגביל את תוכניות הטלוויזיה אך יש לדרוש הפסקת הסילופים בחדשות.
אין שום סיבה להילחם ברשתות המזון הלא כשרות, זכותו של כל אחד לאכול מה שהוא רוצה.
זוהי מדינת היהודים, לא רוסיה או צרפת, רוצים לאכול טרפה? הסתלקו מפה.

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 11, 2007, 00:40:01 »
זו מדינת היהודים, לא מדינת הדתיים, חילונים אוכלים גם לא כשר, אז מה? תזרקו מישראל את רוב החילונים? זה לא לעניין להיכנס לצלחת של אחרים.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 11, 2007, 17:34:44 »
נעשה משאל עם על זה.
אני חושב שזאת הדרך הכי טובה.
נמסור את זה להכרעה האישית של כל אדם.

אם צריך לאסור על מכירת אוכל לא כשר.

הרוב יצביע שאסור וככה זה יהיה מקובל על כולם.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 11, 2007, 19:52:43 »
שלום עכשיו אפשר להכליל אותם כתומכי טרור במעמד מיוחד

לא באתי להגביל את שידורי הטלוויזיה , חופש הביטוי חייב להיות ערך עליון ,
אבל יש לתבוע כל מי שמנצל אותו לרעה , לדוגמה בשמיעה פומבית של כל הסילופים ופרסום העסק , זה כבר יסדר אותם

נ.ב
קראי את ההודעות שלך , טומי לפיד ימני (ונגד כפייה דתית , אתה בכלל ראית את האג'נדה של שינוי והפרסומות שלהם? זה עובר את גבול האנטישמיות בחלק מהמקרים פשוט ניתן להשוות בין זה לסרטי תעמולה נאציים), בורג לא שמאלאני
ועוד כאלה דברים , אני לא יכול לומר שאתה שמאלאני בגלל זה כי יש לך דעות ימניות
אבל אינך מודע להרבה דברים ופשוט משתמש בהכללות שונות (כמו השמאל)
« עריכה אחרונה: יוני 11, 2007, 19:56:38 על ידי ליאו »
The Jewish Defense League (JDL) is a terrorist Jewish organization whose purported goal is to protect Jewish people and property from anti-Semitism.

--Wikipedia.

מנותק ליאו

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 11, 2007, 19:55:35 »
נעשה משאל עם על זה.
אני חושב שזאת הדרך הכי טובה.
נמסור את זה להכרעה האישית של כל אדם.

אם צריך לאסור על מכירת אוכל לא כשר.

הרוב יצביע שאסור וככה זה יהיה מקובל על כולם.

שיאכלו אוכל לא כשר , אבל:

צריך להגדיר חוק שיתן הגדרה מסויימת לעידוד אכילה לא כשרה, לדוגמה מקדונלדס , טוב טעם וכו' וכו'
ויפעל נגד זה

וחוק נגד האתאיסטים שיתחילו לבלבל את השכל על מה שהם מגדירים כדמוקרטיה שלא יפגעו בצוויון היהודי של המדינה.

--Wikipedia.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 11, 2007, 20:59:10 »
ביבי הוא פרופגנדר, אל תצפה ממנו לקיום הבטחות.

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 12, 2007, 00:20:56 »
שלום עכשיו אפשר להכליל אותם כתומכי טרור במעמד מיוחד

לא באתי להגביל את שידורי הטלוויזיה , חופש הביטוי חייב להיות ערך עליון ,
אבל יש לתבוע כל מי שמנצל אותו לרעה , לדוגמה בשמיעה פומבית של כל הסילופים ופרסום העסק , זה כבר יסדר אותם

נ.ב
קראי את ההודעות שלך , טומי לפיד ימני (ונגד כפייה דתית , אתה בכלל ראית את האג'נדה של שינוי והפרסומות שלהם? זה עובר את גבול האנטישמיות בחלק מהמקרים פשוט ניתן להשוות בין זה לסרטי תעמולה נאציים), בורג לא שמאלאני
ועוד כאלה דברים , אני לא יכול לומר שאתה שמאלאני בגלל זה כי יש לך דעות ימניות
אבל אינך מודע להרבה דברים ופשוט משתמש בהכללות שונות (כמו השמאל)

ימין=קפיטאליסטים ושמרנים, שמאל=סוציאליסטים

לאומיים ולאומנים אינם ימניים בהכרח, האם היית קורא לקומוניסטים של ברית המועצות ימניים?
תבוסתנים/פחדנים/חסרי שורשים/בוגדים וכדו' אינם שמאלנים בהכרח.

הפירסומת של שינוי עליה דיברת נפסלה ובצדק, ד"א, היא לא היתה רעיון של טומי לפיד אלא של היועץ התקשורתי לשעבר של שינוי. בורג לא שמאלני כי הוא לא סוציאליסט, אני לא שמאלני ולא ימני, אני מתקשה מאוד למצוא את עצמי על המפה הפוליטית הישראלית, אני קפיטאליסט מתון וליבראלי (בשום אופן לא ניאו-ליבראלי), איני שמרן ואני חילוני, יש הקוראים להשקפתי "מרכז", לי קצת קשה עם ההגדרה הזאת, אני הייתי מעדיף את ההגדרה "מתון".

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 12, 2007, 10:31:56 »
לא הבנתי אותך סופרמן,
כבר קיתלגת אותנו לימין שמאל?
מי שבעד סוציאליזם אז הוא שמאלני?

אני בעד מדינה סוציאליסטית ואינני שמאלני.

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : יוני 12, 2007, 19:44:54 »
לא הבנתי אותך סופרמן,

אז אתה טוען שאתה סוציאליסט ימני? ע"פ ההגדרה אין דבר כזה.

הפכתם את המילה "שמאלני" לשם נרדף ל"בוגד" ואת המילה "ימני" לשם נרדף ל"לאומן", אבל זה לא ככה.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 12, 2007, 20:23:38 »
ע"פ ההגדרה של מה? של מי?

שמאלני הוא באמת בוגד, לא כולם אבל הרוב.
ואף אחד לא הפך את המילה ימני ללאומן.

מנותק SupermanZW

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יוני 12, 2007, 20:59:23 »
ע"פ ההגדרה של מה? של מי?

שמאלני הוא באמת בוגד, לא כולם אבל הרוב.
ואף אחד לא הפך את המילה ימני ללאומן.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9C_%D7%95%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9F_%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94

יחס לצבא:
הימין לרוב מתגאה בצבא ורואה בו כלי לחיזוק הלכידות הלאומית שמחשל את אזרחי האומה. הימין רואה בשירות בצבא ערך לאומי ומהלל את אלה המתגייסים לצבא ומשרתים בו.
השמאל המתון בדרך כלל רואה בצבא משום "רע הכרחי", בעוד השמאל הרדיקלי מתנגד לצבא ורואה בו ארגון מדכא ואלים. בדרך כלל, תנועות השתמטות וסרבנות שירות- מוצאן בשמאל. חלקן באות על רקע פציפיסטי וחלקן על רקע פוליטי של התנגדות למדיניות הממשלה.
כלכלה:
לרוב הימין דוגל בקפיטליזם כשיטה המוצלחת ביותר לפיתוח הכלכלה והחברה. הימין מאמין בליברליזם כלכלי (שוק חופשי) ויוזמה חופשית ככלי לפתח את המשק. לעתים - במיוחד במדינות אנגלו-סקסיות - אף בנאו-ליברליזם כלכלי.
השמאל דוגל בשוויוניות על חשבון היוזמה החופשית, ומעדיף מדיניות סוציאל דמוקרטית, סוציאליסטית, ואף קומוניסטית.

מנותק tomsalts

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : יוני 13, 2007, 14:25:46 »
לא הבנתי אותך סופרמן,

אז אתה טוען שאתה סוציאליסט ימני? ע"פ ההגדרה אין דבר כזה.

הפכתם את המילה "שמאלני" לשם נרדף ל"בוגד" ואת המילה "ימני" לשם נרדף ל"לאומן", אבל זה לא ככה.

סוציאליזם נקי פירושו שויון זכויות מעמדות ורכוש בחברה, מה שהתלווה לו בהמשך לא משנה את הגדרתו.