נכון לעכשיו אני מתפקד בליכוד אבל אין באמת מפלגה ראוייה שאני אצביע לה, המפלגה הזאת תהייה:
-תיקח קו נוקשה כנגד הליברל-מארקסיזם בארץ בהסברה ובחקיקה
-אך לא תהייה קפיטליסטית טהורה , תהייה רשת בטחון (שיכולה להפרם)
-למרות כל זה תיקח יוזמות ליפתוח כלכלת ישראל
-שום רפורמות לחילון א"י , למרות שאני חושב שהציבור צריך לשלם לתלמידי ישיבות כמשהו קהילתי , אני נגד כל פגיעה בצוויון היהודי ואף הרחבת משמעותו (להדק את החגורה כנגד מי שמעודד אכילה לא כשרה בארץ ז"א מקדונלדס, ארגוני אתאיסטים , מסיון , לשים אותם בחבילה אחת ולהעיף אותם לים)
-לפעול למען הכרה בין לאומית בירושליים כבירת ישראל והפיכתה לעיר יהודית כדת בכורה , ורק אז נוצרים ומוסלמים
-חיזוק ארגוני בטחון כמו ש.ב לפעולה כנגד ערבים ובוגדים שונים בשקט
-לפעול ביד קשה כנגד מדינות ערב וסיכול הגרעין האיראני , השתקת אסד , ארגוני טרור פלשתינאצים וכו' בעזרת ארגוני בטחון ביןלאומי
-ביטול ביטוח לאומי לערבים
-הריסת כל הבנייה הערבית הבלתי חוקית קנסות או גירוש מא"י כגמול , ויד קשה כנגד הבדואים
-חיזוק מעמדם של מיעוטים אחרים בארץ , נוצרים(לא מסיונריים) דרוזים צ'רקסים וכו'
-ביטול חוקי הפלייה מתקנת (חוקים גזעניים שמקנים לאנשים מציבורים שלפעמים אינם סובלים מאפלייה לא הוגנת כלל להגיע לעמדות מפתח זה כבר ידאג להרבה פרופסורים ערבים ושמאלאנים)
-הרחבת הריבונות לתושבי א"י היהודים במילים אחרות שלטון דמוקרטי אמיתי
-חוקים לתביעה של מדיה מסלפת (לא עוד תוכניות על בחורה דתייה שבורחת מהמשפחה ה"חשוכה" שלה לבחור חילוני נאור עם כל סטריאוטים על פני כדור הארץ )
-הכרזת שלום עכשיו והאנרכיסטים כארגון טרור
-הכרזת מפלגות ערביות כארגונים תומכי טרור
-ועדת חקירה לבג"ץ
-דרישה לנאמנות לישראל ושירות לאומי\צבע לכל מי שחפץ לקבל אזרחות או זכויות כלשהן , ושיזעקו מרץ כמה שבא להם על גזענות כי גם נגדם נפעל (ליברל-מרקסיסטים = הגלגול החדש של שלטון טוטאליטרי , חכם ומסוכן יותר מאי פעם כמו ביטורנט לעומת נאפסטר אם אתם מבינים למה אני מתכוון)
-טרנספר פיצוי לערבים בא"י *לא* לפלסטינאצים הפיצוי שהם יקבלו זה לא לאכול ארטילריה ובית עם חשמל בדובאי שמה הם יבנו להם גורדי שחקים להנהתם מכספי הנפט במקום ההודים והפקיסטנים.
ועוד הרבה דברים כמו שיפור רמת חיי ניצולי השואה וכו'
אין אפילו מפלגה אחת שתומכת בחלק