חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 5 ביוני**

<< < (2/5) > >>

אֹהד:
שלום חיים .
האם השם העברי שלך, חיים בן פסח, הוא השם הרשמי שלך בתעודת הזהות שלך? או שהשם בתעודת הזהות שלך נותר ויקטור ונסייר ?
אני מקווה שתהנה מהתכנית, ושהיא לא תהווה לך נטל ותתיש אותך .

אלירן:

חיים היקר שלום רב,

מה הדיעה שלך ומה העמדה שלך בנוגע לכלבי תקיפה כגון: Pitbull, amstaf ?

אני מאוד אוהב כלבים כאלה והיה לי בעבר אחד כזה, ואני חושב שצה"ל צריך לעבוד  עם כלבים כאלה  בעזה כנגד הערבים..
מה אתה אומר? ומה הדיעה שלך על זה  באופן כללי?

תודה ויישר כח על הכול.

רק כהנא:
שלום לך,

מה תעשה אם בסוף יתמכו בך רק 30% או 40% מהעם ובסוף לא תעלה ממשלה כהניסטית לשלטון..ולא תצליח..מה אתה מתכנן לעשות אז?
האם אתה תיפרוש לחיים פרטיים ביחד עם המישפחה שתהיא לך בעזרת השם?

שהקדוש ברוך הוא ישמור עליך ועל כול בית ישראל, שלום וכול טוב.

zipora:
לחיים ישר כח על תשובתך בנושא הפורנוגרפיה. אני לא יודעת אם אתה יודע אבל סחר בנשים יהודיות ממזרח אירופה לדרום אמריקה לקהיר ועוד כל מיני מקומות, היה נפוץ בתחילת המאה הקודמת. הסרסורים היו מפתים נערות עניות מתחתנים איתן ומוכרים אותן לבתי בושת. אח"כ הם היו תורמים לבתי כנסת (כי אנחנו גוי קדוש). עד היום בבואנס איירס יש בית קברות שמור וסגור לקהל כי המשפחות של צאצאי הסרסורים לא רוצות שידעו מאין התחיל הכסף. לצערי,  סחר בנשים נמשך היום דרך סיני  עם בחורות מהגוש המזרחי לשעבר. השאלה איך נלחמים בזה. איך בכלל אתה חושב שצריך להלחם בסמים וכל הסרטן של העולם התחתון.

כיון שדברנו על נשים (לשם שינוי בהסכמה) פינת העברית המופלאה:
רחם ורחמים באים  מאותו שורש כאשר קוראים רחם הפוך מקבלים מחר כי כידוע שם נוצר המחר...

IRON_MAN:
1.השאלה היא כזאת:כל מנהיג ימני אמיתי כמו הרב מאיר כהנא הי"ד זצ"ל ,רחבעם זאבי הי"ד וגם קצת אביגדור ליברמן שמציעים פתרון אמיתי לבעיה שלנו עם הערבים(טרנספר בהסכמה של גנד יז"ל)( או טרנספר בכח של הרב כהנא ז"ל) מיד התקשורת-השמאל-בג"ץ עושים להם דה-לגיטימציה ומכנים אותם בכינויים כמו:"גזענים","פאשיסטים","נאצים" ומתירים את דמם. איך אפשר לפעול נגדם במקרים האלו?
(גם אתה ונועם פדרמן וברוך מרזל חווים את הרדיפה הפוליטית הזאת על בשרכם כי השב"כ מנשא לתפור לכם תיקים  בגיבויי השמלאנים)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה