חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 5 ביוני**
עז77:
חיים שלום, אני במחילה ממך חורג מהכללים החדשים מהסיבה שככל שנראה כך, אני כבר לא אהיה עימכם לדאבוני ביום שלישי הבא לשאול שאלה נוספת,
אם שאלה נוספת זו מכבידה עליך או שאתה חושש חלילה שגורמת לאי צדק לשאר החברים היקרים שלנו אנא התעלם ממנה ואל תקרא אותה בשידור.
האם לדעתך מותר לעזוב את ארץ ישראל לתקופה זמנית כשאין ברירה אחרת, האם ה' סולח על כך כשהצורך הוא חיוני מאוד?
בתודה רבה,
עז77.
Atex:
שלום חיים!
יש לי שאלה קצרה,מזה בולשביק? למה אתה מתכון כשאתה אומר "מדינה בולשביקית" ,
לפי מה שאני יודע בולשביק זה מי שהיה במפלגה של לנין,מי שלא היה במפלגה של לנין היה מנשביק.
הגיוני להחליף את המילה בולשביק בשמאלני,אבל אני לא מוצא את הקשר בין שני המילים,לנין לא היה שמאלני,ומה למדינה שלו ובולשביקים?(חוץ מזה שאנחנו דמוקרטיה סוציאל דמוקרטים שזה גם לא ממש קשור)
בתודה,אטקס!
ליעד:
בס"ד
שלום חיים...
רציתי לשאול מה דעתך על משה פייגלין אבל ראיתי ש"יוחאי" כבר שאל את זה,
אז אני פשוט אשאל את מה שהוא לא שאל.
אם יהיה מצב שבו משה פייגלין ייבחר ליו"ר הליכוד, האם יהיה כדאי לתמוך בו?
בתודה מראש...ליעד.
אֵיתָן:
השאלה נשאלת על ידי underground
האם אתה יודע ממה כהנא זצ"ל הי"ד התפרנס? אם הוא כל הזמן פעל למען עם ישראל אז מאיפה היה לו כסף לפרנס את אישתו וליקנות חליפות כאלה יפות?
ארקדי:
חיים ראיתי את הסרט שהכין עליך המנהל עוז אני לא מכיר אותו אתה יכול קצת להסביר לחדשים כמוני מיהו? הוא במאי טלויזיה?? למה הוא לא פה אף פעם?
ארקדי
נ.ב- אתה לא הבנת אותי שבוע שעבר אני לא רבתי עם המנהלים ולא ביקרתי אותם פשוט הם מחקו לי את השאלה שלי אז רק ביקשתי מהם שלא ימחקו לי שוב פעם אני מקווה שאתה לא כועס עליי כי אני גם רוצה להיות איתכם בארגון
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה