חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 5 ביוני**

(1/5) > >>

עז77:

לפי בקשת חיים בן פסח כל גולש יכול לשאול שאלה אחת בלבד, השאלה חייבת להיות קצרה ולעניין. חיים בן פסח ידלג על שאלות ארוכות ומסורבלות מידי.
חשוב להתחשב בחיים על מנת להקל על הקריאה בעברית שלו, חשוב לכתוב קצר ולעניין, בלי דיבורים מיותרים.
הודעות שאינן שאלות או פניות לחיים ימחקו אוטומטית.

עז77.

עז77:
חיים שלום, לפני שאשאל את שאלתי אני חושב שכדאי יהיה לעשות תוכנית על מה שנחשף פה בטלוויזיה שעשו בצבא ניסויים בחיילים באנטרקס מבלי להגיד להם.
זה מאוד מזכיר את העוולות האחרות שעשתה מפ"י כגון חטיפת ילדי תימן וכו'... הפרשה מאוד הסעירה אותי ולא רק אותי וכדאי לדון בה.

טוב, לשאלתי הקצרה בהתאם לחוקים החדשים:

במסגרת הסרטון החדש שאני מכין עליך חיים, אני אוסף חומרים תמונות וכו' כמו בכל סרטון שהכנתי עד היום,
באחד מהמקרים נתקלתי בסיכה שעליה היה כתוב Hebrew Action League ורציתי לדעת אם יש קשר כלשהו ל JDL
או שזו עוד אחת מהתנועות קש שקמו כחיקויים זולים אחרי ההצלחה הגדולה של ה JDL.

בכבוד רב
עז77.

נ.ב - 2 תיקוני עברית לזכר הימים הטובים:
אמרת בתוכנית הקודמת "אף דבר" ובעברית נכונה אומרים "שום דבר" שים לב לכך כי זה נוטה לחזור אצלך,
כמו כן אמרת על אפי איתם שהוא "התפרש" ואין מילה כזו חיים, אומרים "פרש".
אני בטוח שהדבר נובע מעייפות ולכן אני מבקש ומפציר בך להפסיק להקליט תוכניות ארוכות כשאתה עייף,
הפורום יכול לחכות אם צריך, עדיף לך להקליט תוכנית כמו ASK JTF או שאלו את הימין האמיתי שמראש ידוע שיהיו ארוכות רק שאתה קם בבוקר רענן.

יוחאי:
חיים שלום אני משתמש חדש ורציתי להגיד לך שיש לכם אחלה פורום ואחלה תוכניות תמשיך כך ועכשיו לשאלה:
רציתי לדעת מה אתה חושב על משה פייגלין ואם אתה תומך ברעיון הזה שאפשר לשנות דרך מפלגה גדולה כמו
שהוא מנסה לעשות בליכוד

בייקר:
חיים שלום רב!
הרב כהנא זצ"ל תמך בהתגייסות גברים לצבא ההגנה לישראל למרות שבתקופתו היה פינוי ימית בידי הצבא.חצי האי סיני פונה אז.הרב כהנא הגיע לבונקר המתבצרים בימית והפציר בהם שלא לשפוך דם יהודי.היה אז חשש שהם יתאבדו בבונקר כמו במצדה.
שאלתי אליך: האם לא הלכת צעד אחד רחוק מדי בכך שהחלטת שצעירים לא יתגייסו היום לצבא בגלל הגירוש?האם אין מקום שסמכות תורנית כמו הרב אלבה שליט"א או הרב קרוייזר שליט"א יפסקו הלכה בנושא?!
הערה:במלחמת לבנון השניה הרבנים הוציאו פסק הלכה שזוהי מלחמת מצוה וחובה להתגייס למרות הגירוש!

שלמה:
שלום לך חיים מקווה ששלומך טוב,
בזמן האחרון אני מרגיש שהפעילות שלנו לא מספיק טובה אנחנו פועלים אך ורק באינטרנט וזה לא מספיק.
אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בנושא.

אה וכן תישתמש בשם שלמה לא שלמה122  ;)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה