חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 29 במאי**
אלירן:
חיים שלום רב,
השבוע רציתי לשאול אותך משהו קצת אישי..:
מדוע ואיך חזרת בתשובה? האם קיבלת על עצמך תשובה רק מפני שהיית מושפע מרבנוּ הקדוש השם ייקום דמו?
או בגלל עוד כל-מיני סיבות?
ולסיום אני רוצה להגיד לך שלדעתי אתה צריך לכתוב ספר על כל הפעולות המעניינות והנועזות שהייתם עושים בליגה!
לדעתי הספר שגְדול-דורנוּ כתב זה לא מספיק.. לדעתי גם אתה צריך לכתוב..
כל בן אדם בישראל שאני מספר לו על המיבצעים שהייתם עושים שם - ישר קופץ ואומר שאתה גיבור! ושזה ממש יהייה פשע אם בסופו של דבר מדינת ישראל לא תיתן לך לעלות.
שלום וכל טוב, ושהקדוש ברוך הוא ימלא את כל מִשאלות-לִבְּך.
אבישי רביב:
כל הכבוד לתוכניות של הפורום ומגשיו הם בהחלט נותנים הרגשה שאכן יש באמת יהודים טובים שאיכפת להם ממה שקורה כאן, שאלתי היא היות ומועצת {יש"ע} פש"ע מנסה שוב לקום על גרורותיה ולהמשיך להזיק ולחבל במאבק האמיתי לשלמות הארץ {כי זה תפקידם היחיד, למרות שהם אומרים ההפך} באיזו דרך לדעתך צריך לפעול נגדם בצורה הסברתית כדי להזהיר את הציבור לא ללכת שבי אחרי קסמיהם בשביל שלא ניפול שוב בפח שהם טומנים לנו במסגרת עבודתם עם הממסד כי אם חלילה הם יצליחו שוב לקבל את אמון הציבור זה יעלה לנו בהתיישבות ביהודה ושומרון
T0XiN:
לחיים שלום!
כל הכבוד על כך שאתה משקיע מזמנך לענות על שאלות הגולשים בפורום האיכותי והמצויין הזה!
יש לי שאלה אליך גם בשבוע זה והיא:
ראיתי שאתה תומך בשלטון מלוכני בארץ ישראל,האם כוונתך למלך שישלוט בארץ ישראל כמו בימי התנ"ך?
אם כן דבר זה לא יוצר בעיה?,מכוון שבכתובים רשום שהמלך צריך לבוא מבית ישי משמע משושלת דוד,איך יתכן שנצליח לגייס למשימה חשובה זו מלך שהוא מבית דוד אם אין לנו שום נתון מדעי או תורשתי על כך שאותה שושלת אכן נמצאת עמנו בארץ ישראל?
אֹהד:
חיים שלום רב !
מה דעתך על כת הרפורמים ? ומה אתה חושב על הקראים ?
שבוע טוב . :)
dorgreen:
שלום חיים בן פסח אנימניח שראית כבר שיש עתירה לבג"ץ להחזיר את כ"ך לחוק למרות שאני חוזה שזה לא יקרה מסיבות ברורות.
שאלתי היא אישית והיא ממה אתה מתפרנס וכשבעזרת השם תעלה לארץ איך תתפרנס פה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה