חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 29 במאי**

<< < (4/4)

רק כהנא:
שלום,
האם חשבת כבר איפה אתה רוצה לגור כאשר תעלה לארץ?

ארקדי:
צהריים טוב לחיים בן פסח תודה על התשובות שלך וההסבר שנתת. אני גם רוצה שתהיו תנועה המונית. אני פשוט מתגעגע לימים שליהודים היה ביצים.
זה מעציב אותי קצת כי הימים של כהנא וגולדשטיין ואנשים שבאמת לא מפחדים נעלמו
והיום כולם רוצים להזהר ולהיות עדינים ונחמדים. אבל אני הבנתי אותך חים ואני מקבל את זה.

חוץ מזה אמרת למאזינים שאנשים לא רוצים לשמעו תוכנית של  3 שעות אז אני חושב שאתה טועה! אני מאוד נהנתי בעבודה לשמוע אותך בטייפ שלי
אני הצעתי בפורום לעשות תחנת אינטרנט של כהניסטים בפורום שיעשו טוק שואוס על המצב אבל המנהל בייקר ירד עליי בציניות נגדי אז ויתרתי על ההצעה הזו
אז בנתיים מה שהכי קרוב לי לרדיו לילי בעבודה זה התוכנית הנפלאה הזו שאמנם יש לי אותה רק פעם בשבוע אבל כל שלישי בלילה זו המשמרת הכי מהנה שיש לי כל השבוע.
ומי שזה ארוך לו תמיד יכול להעביר קדימה חיים אבל אם אתה לא עייף ואתה באמת נהנה אנחנו גם נהנים ואפשר אפילו תוכנית של 4-5 שעות כי זה כיף לשמוע אותך כל הזמן.

יש לי גם השבוע שאלה:

מה נעשה אם שדרות תיפול? היא הופכת להיות לאט לאט עיר רפאים ואין לנו מנהיג אנחנו כמו יתומים. ונראה שהערבים בסוף יכבשו את שדרות וימשיכו לאשקלון בקצב הזה.

ובגלל שהמנהלים מחקו אותי אז אני נאלץ להשאיר את השאלה השניה שכתבתי כאופציה זאת אומרת רק אם בא לך לעזור לי ולתת לי עצה מלבד השאלה שכבר שאלתי ואם כן אז הנה היא:
שמעתי שאתה עושה התעמלות רציתי לדעת אם אפשר לקבל ממך קצת טיפים לשריפת שומנים ואולי תרגילים שאתה עושה להראות כזה רזה וצעיר
אני בעבודה יושב כל הזמן אז אני כל הזמן משמין ורציתי לקבל ממך עצה אם אתה מתמצא בזה

תודה ארקדי.

בבקשה אל תמחקו אותי שוב פעם כי לא ראיתי ששינתם את החוקים וקיצרתי את ההודעה.
תודה.

ימני מתון:
חיים שלום, מה שלומך?
דע לך שאני מאד מזדהה עם האידאולוגיה שאתה מציג בסרטונים שאתה מעלה באינטרנט.
גם אני מזמן הבנתי שאין מנוס מלספח לעצמנו, עם ישראל, את יהודה ושומרון ולסלק את הערבים הנמצאים שם לירדן.

מה אתה חושב על התבטאויותיו של ח"כ אפי איתם בספטמבר האחרון שבהן קרא לגרש את רוב הפלשתינאים מהגדה, ואת ערביי ישראל מהמערכת הפוליטית; לדבריו, חלק מהפלשתינאים "יוכלו אולי להישאר בתנאים מסוימים, אך רובם יצטרכו ללכת"; את מנהיגי הערבים בישראל כינה "חבר בוגדים ??

בעבר טענת שהמפד"ל היא רק עוד מפלגה מהממסד, האם אתה חושב כך גם לאחר התבטאויותיו של איתם?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה