חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 29 במאי**
Aaron:
שינוי במדיניות התוכנית! חובה לקרוא!:
לפי בקשת חיים בן פסח כל גולש יכול לשאול שאלה אחת בלבד, השאלה חייבת להיות קצרה ולעניין. חיים בן פסח ידלג על שאלות ארוכות ומסורבלות מידי.
חשוב להתחשב בחיים על מנת להקל על הקריאה בעברית שלו, חשוב לכתוב קצר ולעניין, בלי דיבורים מיותרים.
הודעות שאינן שאלות או פניות לחיים ימחקו אוטומטית.
בייקר:
בסיפרו המצויין של הרב כהנא זצ"ל:"סיפורה של הליגה להגנה יהודית"הוא ניבא התגברות האנטישמיות בארה"ב גם על רקע תבוסת ארה"ב בוייטנאם והאשמת היהודים הליברלים בבגידה בארה"ב על רקע התנגדותם למלחמה.האם האניטשמיות גברה ב30 השנה האחרונות בארה"ב כי הקומוניזם בסופו של דבר נפל?!
הערה:הפתרון של הרב כהנא זצ"ל הוא עליה לישראל של כל היהודים בארה"ב והוא אכן נתן דוגמא אישית.אני כציוני תומך בפתרון הזה של הרב שמתבסס על ההלכה ומצוות ישוב ארץ ישראל.
אני מודה לך חיים על כל הזמן שאתה מקדיש לנו ועל כל מה שאתה עושה למען המטרה הקדושה.
zipora:
לחיים שלום,
אני חושבת שכדאי שתוריד את הסרטון ברזיליה הוא לדעתי מזיק יותר מאשר מועיל. הראתי אותו לכמה מידידי (דווקא המעטים הימניים) והם מאד לא אהבו את זה שבחרת דווקא איזה אשה שחורה ל"עלות עליה". זאת לא השאלה זו רק הערה. TAKE IT OR LEAVE IT
שמעתי את הערותיך בקשר ללימוד שפות והרשה לי לחלוק עליך. להלן דעתי בקשר לשפות.
אני חושבת שללמוד ערבית חשוב מאד כי חשוב להכיר את האויב והרבה אנשים לא יודעים מהו האיסלם כי הם שומעים רק את המשכילים שבהם. אני מקוה שיבוא יום ולימוד זה יהיה מיותר כי אויבינו יהיו רחוק מאיתנו.
אמרת שאתה לא רוצה שידעו אנגלית יותר מדי טוב כדי שלא ירדו לאמריקה. הנה אתה העברית שלך לא מושלמת ואתה רוצה להגיע לארץ. מי שרוצה לרדת לאמריקה יעשה זאת עם אנגלית גרועה או טובה. לעומת זאת אנגלית היא שפה בין-לאומית וזוהי השפה המדעית היום. אנגלית נחוצה על מנת להבין מה קורה בעולם ולהתחרות בשוק חופשי עם תעשיות אחרות בעולם (זכור שאתה בעד לבטל את הסיוע האמריקאי לישראל) לא לדעת אנגלית היום ולהסתכל מגבוה על כל העולם זו חוכמה קטנה מאד.
לגבי עברית: הייתי רוצה שהעברית בפי הצעירים תהיה יותר עשירה ובלי שגיאות כתיב. לצערי, הקריאה זה לא הצד החזק של הנוער היום. למשל גם בין הנואמים בפורום נכבד זה יש כאלה שאינם יודעים את ההבדל בין זכר ונקבה כשסופרים. הייתי גם רוצה שאנשים יהיו יותר מודעים לכך שעברית היא שפה מאד מיוחדת מלאה משמעות ששום אות ושום מילה בה לא מקריים, ומי שחוקר אותה וגם מאמין באלוהים יודע שהיא נתנה לנו ממנו. אולי בעתיד אני אעשה פינה על "גאוניותה של עברית"...
מר מקלדת:
מהי עמדת הימין האמיתי ביחס לפורנו וזנות? אם תהיו בשלטון תוציאו אותם מחוץ לחוק? האם אתם בעד לגליזציה של הזנות כמו בהולנד?
אם תהיו בשלטון האם תפעילו צנזורה על האינטרנט כמו בסין, בצפון קוריאה ובמדינות מוסלמיות?
מה עמדת הימין האמיתי ביחס לפורנו ישראלי? (בשנים האחרנות מופקים בישראל יותר ויותר סרטים כאלה).
נדב:
חיים שלום וישר כח.
בעבר ציינת שכאשר תוכל לעלות לארץ תקים את מפלגת הימין האמיתי. השאלה שלי היא למה לחכות עד אז?
אז נכון שאתה המנהיג אבל אני בטוח שאחרי מיונים וחיפושים תוכל למצוא מישהו בארץ עם מספיק כשרון וכריזמה שיוכל להקים את המפלגה בארץ, לפחות עד שאתה תוכל לעלות, לא חבל על הזמן?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה