כתב נושא: רדיו כהנא? שאלה למי שמבין ברדיו פירטי או רדיו באינטרנט  (נקרא 13309 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!
הרעיון מצויין, הביצוע פחות מעשי.
אני לא מאמין שאדם יחיד יקבל על עצמו תפקיד כבד כ"כ.
במיוחד שמדובר על תוכנית קבועה ובשעות של הלילה.
"לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר"  :sign006:

Aaron

• אורח
אני טיפוס שלילי ושמאלני בגלל שהנביא מוחמד נתגלה לי בחלום.
תודה לך ארקדי רק אני אלך מכאן והכל יהיה בסדר.
טוב לילה טוב לכולם לא אפריע לך.
הפעם תן למוחמד מכות בחלום.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
עזבו תדרים שדרו באינטרנט בא לי שתהיה לי תחנה קבועה של כהניסטים שאני יכול להתמכר אליה בכיף שיחות של כהניסטים ושירים פטריוטים לדעתי זה יהיה להיט כזה חזק שיפציץ את הפורום הזה במאות אנשים שיתמכרו לתחנה הזו תאמינו לי זה יתפוס ויהיה להיט מטורף ואם תעשו כמו שאתם רוצים בלי להגיד הסתטה לא חוקית אז זה אף אחד לא יגיד לכם כלום ורק תצברו עוד ועוד מעריצים של התחנה במיוחד עכשיו עם מה שקורה בשדרות!
נכון, זה נשמע לי רעיון מעולה. אבל מי יהיה השדרן?

לא יודע אחי אני חדש פה אני לא מכיר את הארגון הזה ומי פעיל בו אבל זה נשמע ארגון גדול שמלא באנשים חיובים חוץ מבייקר לצערי שכל הזמן זורק הערות בציניות סתם בלי קשר
אולי לא מתאים לכם כי אני רואה שאני היחיד שדוחף לזה אז אני יירד מזה נראה לי אני מרגיש לבד בקטע

אחי על תיקח מה שבייקר אומר כדבר קשה..בשעות האלה של הלילה הוא קצת בסאטלה..

אחי זה מוזר לי אני בחברת כהניסטים כל החיים שלי והם לא מדברים ככה רק החארות שעובדים איתי בתל אביב מדברים בסגנון הזה וואלה אם הוא לא היה מנהל םה הייתי בטוח שהוא שמאלן כהניסטים מדברים ישר לעניין בלי להסתלבט או לשחק אותה בהתפלצפויות על יהודי אחר מהמחנה שלך קצת מוזר לי אני לא מכיר את האיש אבל מרושם ראשוני לא הייתי אומר שהוא כהניסט בכלל ואני לא רוצה לפגוע או להעליב אבל ככה זה מרגיש כאילו אפשר לא להסכים אבל למה לשחק אותה עם כל הפוזות והבדיחות מסביב סתם מיותר

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בייקר אחי סליחה אני לא מתכוון להעליב נשמה אבל אני קצת נפגע מהציניות שלך זה הכל

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!

אחי זה מוזר לי אני בחברת כהניסטים כל החיים שלי והם לא מדברים ככה רק החארות שעובדים איתי בתל אביב מדברים בסגנון הזה וואלה אם הוא לא היה מנהל םה הייתי בטוח שהוא שמאלן כהניסטים מדברים ישר לעניין בלי להסתלבט או לשחק אותה בהתפלצפויות על יהודי אחר מהמחנה שלך קצת מוזר לי אני לא מכיר את האיש אבל מרושם ראשוני לא הייתי אומר שהוא כהניסט בכלל ואני לא רוצה לפגוע או להעליב אבל ככה זה מרגיש כאילו אפשר לא להסכים אבל למה לשחק אותה עם כל הפוזות והבדיחות מסביב סתם מיותר
[/quote]

אל תיקח את זה קשה, בד"כ הוא רציני.
"לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר"  :sign006:

בייקר

• אורח
אני שמאלן וכאן פורום שלום עכשיו,כולנו כאן אוהבים ערבים.הכי מסוכן אנדרגראונד מת"א.אתה רק רוצה לתלות את ראש הממשלה ואתה בחור טוב עם הצעות מועילות.את התלייה נשדר ברדיו הפירטי שנקים.

Aaron

• אורח
לא לסטות מהנושא. ויכוחים אישיים רק במסרים הפרטיים או ב"מה שבראש".
לא מדברים כבר על תחנה פיראטית. יש אפשר לעשות משהו חוקי באינטרנט.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
די נו על מה אתם רבים ? על שטויות..
לא יהיה רדיו ואתם מבינים למה לא יהיה..
בעתיד אני מאמין שיהיה עם כהניסט אמיתי! יוכל להכנס לכנסת..!
« עריכה אחרונה: מאי 22, 2007, 00:43:00 על ידי אהרון »

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני שמאלן וכאן פורום שלום עכשיו,כולנו כאן אוהבים ערבים.הכי מסוכן אנדרגראונד מת"א.אתה רק רוצה לתלות את ראש הממשלה ואתה בחור טוב עם הצעות מועילות.את התלייה נשדר ברדיו הפירטי שנקים.

אתה רוצה שאני אתנצל על זה שאני רוצה את אולמרט מת? עד כאן אחי.
אני לא היחיד שרוצה אותו מת כל שדרות רוצה לראות אותו נעלם כבר זה לא אומר שאני יעשה משהו נגד זה אבל לדעתי צריך להיות מותר לי לצפות בקריקטורה כזו.

אני חושב שזה שהתנצלתי למרות שנעלבתי מהגישה שלך לרעיון הרציני שהצעתי זה מספיק אם אתה מתעלם מההתנצלות שלי זה זכותך אחי אבל בלי שום קשר דע לך שהגישה שלך לא בריאה

בייקר

• אורח
החוק הישראלי מחייב אותי כמנהל.חייב להיות תיעוד שלא התעלמתי מהסתה לרצח ראש ממשלה.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
החוק הישראלי מחייב אותי כמנהל.חייב להיות תיעוד שלא התעלמתי מהסתה לרצח ראש ממשלה.

טוב שכח מההסתה בסדר ההסברים שקיבלתי היו ברורים והבנתי ואני מקבל אותם וחיים והמנהל השני הסבירו לי את זה ברור אני לא מסית לרצח אני סתם רוצה שהוא ימות לא אכפת לי איך זה לא הסתה לרצח סתם משאלת לב.

Aaron

• אורח
מה קשור עכשיו אולמרט? דיברנו על תחנת רדיו.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טוב הקיצר יש לי משמרת עוד מעט אפשר לשכוח מכל השיחה הזו בייקר? אני רוצה להתחיל דף חדש לא מתאים לי ריבים פה אני רוצה באמת להיות סבבה עם כולם בפורום.

בייקר

• אורח
אין בעיה אז תציע רעיון שאתה יודע שהוא חוקי.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אין בעיה אז תציע רעיון שאתה יודע שהוא חוקי.

אחי תחנת אינטרנט שבה יישבו חבר'ה מהתנועה וידברו כמו שמדברים בפורום על המצב הפוליטי זה חוקי לגמרי לא צריך לדבר על כל מה שאנחנו רוצים להגיד ולא יכולים הבנתי את זה אבל זו עדיין תהיה תחנה פצצה שתרים את האתר לשמיים

בייקר

• אורח
גם תתפלא לא כולם רוצים שאולמרט ימות.יש שיסתפקו בהתפטרות שלו.
אתה תתאים עצמך אלינו ולא אנחנו אליך.

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
רדיו כהנא? באמת רעיון מצויין.
אבל מוטב לעשות זאת דרך האיטרנט.

נשדר שם תוכניות של חיים וגיל אברהם ונועם פדרמן ואולי גם איתמר בן גביר,ושירים של ביתר ואצ"ל. בנושא הזה של השירים הימניים אני דוקא מבין.
ידעתם שליהורם גאון יש שיר שנקרא: "אל תתנו להם רובים"? אתם לא מכירים, כי לעולם לא שידרו את השיר הזה ברדיו.
אפשר לשדר שירים של אריאל זילבר הגדול, ושירים של דב שורין ואפשר לשדר גם מוזיקה תימנית למה לא? ושעורי תורה של הרב אלבא.

אלו שמבינים פה טכנית - אפשר להתחיל לחשוב על זה. רעיון לא רע. לא רע בכלל לדעתי.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
גם תתפלא לא כולם רוצים שאולמרט ימות.יש שיסתפקו בהתפטרות שלו.
אתה תתאים עצמך אלינו ולא אנחנו אליך.

אתה בטוח? אולי תעשה סקר אנונימי אני בטוח שתהיה מופתע סתם הצעה
« עריכה אחרונה: מאי 22, 2007, 01:06:52 על ידי ארקדי »

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
ידעתם שליהורם גאון יש שיר שנקרא: "אל תתנו להם רובים"? אתם לא מכירים, כי לעולם לא שידרו את השיר הזה ברדיו.

משראס, אתה גאון!!!

איך אתה מַכיר את "אל תתנוּ להם רובים", איך???!! :D
ענננק אתה ! :-*

אני מַכיר את השיר הזה. שיר רוסי במקור -  י-פ-ה-פ-ה (וישן)!!!