כתב נושא: רדיו כהנא? שאלה למי שמבין ברדיו פירטי או רדיו באינטרנט  (נקרא 13288 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני עובד בלילות ומשעמם לי ואני מוצא את עצמי שומע הרבה תחנות של חוזרים בתשובה עם שיחות מרתקות עד הבוקר
או סתם הרצאות אבל פעם מזמן היה רדיו פיראטי כזה של כהניסטים שדיברו כל הלילה על בית המקדש והשמיעו הרצאות של הרב ואני כל כך נהנתי אבל יום אחד הם נעלמו
אני חושב שהיום שיש אינטרנט וכל אחד יכול לשדר מהמחשב צריך שיהיה עוד פעם תחנת רדיו כהניסטית גם אם לא בגלי רדיו אלא באינטרנט אפילו
ששמה יהיה שיחות בין כהניסטים שירים רעיונות וכל מיני דברים כאלה שיהיה כיף לשמוע כל לילה מקווה שמישהו ירים את הכפפה זה יהיה נפלא

ארקדי.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
אני בעד, אבל צריך בשביל זה אנשים שרוצים לשדר, שיודעים לשדר וגם ששולטים בכל הנושא הטכני.  יש אנשים כאלה בקהל?

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
נו זהו חבר אחד? איפה כל האנשים החכמים פה אתם יכולים לעשות נסיון לחודש ואתם תראו שלתחנת כהנא לייב באינטרנט יהיה רייטינג מטורף
כי אנשים צמאים לרדיו כהניסטי אני מדבר ברחוב עם אנשים ויש ביקוש חםםםםםם לאללה!

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
נו זהו חבר אחד? איפה כל האנשים החכמים פה אתם יכולים לעשות נסיון לחודש ואתם תראו שלתחנת כהנא לייב באינטרנט יהיה רייטינג מטורף
יש plugins
של התוכנה winamp שבה  אפשר  לשדר בלי  בעיה
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יש plugins
של התוכנה winamp שבה  אפשר  לשדר בלי  בעיה

אז למה אתם בפורום לא מקימים תחנה כזו?

Aaron

• אורח
רדיו פיראטי זה לא חוקי, מי שנתפס מקבל כנס איזה כמה אלפי שקלים. לא שווה להסתכן, אם כבר עדיף להקים תחנת רדיו חוקית.

מנותק J0HNiE

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • פושעי אוסלו וההתנתקות - לא נשכח ולא נסלח.
רעיון מצויין.
מזכיר לי את התקופה שהרדיו של ערוץ 7 פעל.
היה התחנה השלישית הכי פופלארית בישראל.
גם שם היו תוכניות של אנשי ימין, רבנים, שירים בעברית.
עד שבג"ץ הבולשביקי עשה ההפך ממה שהכנסת אמרה וסגרו את הרדיו לצערנו.

צבא הגירוש לישראל.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
רדיו פיראטי זה לא חוקי, מי שנתפס מקבל כנס איזה כמה אלפי שקלים. לא שווה להסתכן, אם כבר עדיף להקים תחנת רדיו חוקית.

אז באינטרנט כמו שאמרו פה עם הפלאגיט

בייקר

• אורח
פעם היה לי רדיו לא חוקי והפלתי מטוס ואז סגרו לי אותו.

Aaron

• אורח
גם אני לא הבנתי את הקטע הזה של ה"רדיו לא חוקי". מה זה? זכותו של כל אחד לעשות רדיו, התדרים שייכים לכולם. מה אסור להשתמש בחינם בתדרים?

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם אני לא הבנתי את הקטע הזה של ה"רדיו לא חוקי". מה זה? זכותו של כל אחד לעשות רדיו, התדרים שייכים לכולם. מה אסור להשתמש בחינם בתדרים?
לא.
כי הבולשוויקים אומרים שזה מפריעה לתדר של המטוסים..

בייקר

• אורח
התדרים מוגבלים ועולים הרבה כסף וצריך רשיון.כאן לא ארה"ב.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נקווה שבעזת השם מרזל יצליח לאיכנס לכנסת וליפעול לזה שהיא תחנות רדיו כהניסטיות\דתיות\חרדתיות\לאומיות וכ'ו..

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
עזבו תדרים שדרו באינטרנט בא לי שתהיה לי תחנה קבועה של כהניסטים שאני יכול להתמכר אליה בכיף שיחות של כהניסטים ושירים פטריוטים לדעתי זה יהיה להיט כזה חזק שיפציץ את הפורום הזה במאות אנשים שיתמכרו לתחנה הזו תאמינו לי זה יתפוס ויהיה להיט מטורף ואם תעשו כמו שאתם רוצים בלי להגיד הסתטה לא חוקית אז זה אף אחד לא יגיד לכם כלום ורק תצברו עוד ועוד מעריצים של התחנה במיוחד עכשיו עם מה שקורה בשדרות!

רדיו הימין האמיתי!!
« עריכה אחרונה: מאי 22, 2007, 00:23:25 על ידי ארקדי »

בייקר

• אורח
ואז בג"ץ יפסול אותו כמו שפסל את ערוץ 7.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ואז בג"ץ יפסול אותו כמו שפסל את ערוץ 7.

באינטרנט אי אפשר לפסול אחי באינטרנט מותר הכל וגם אין מי שיכול להשתלט על זה יש כולה 13 שוטרים בארץ שמתעסקים באינטרנט  :)

Aaron

• אורח
עזבו תדרים שדרו באינטרנט בא לי שתהיה לי תחנה קבועה של כהניסטים שאני יכול להתמכר אליה בכיף שיחות של כהניסטים ושירים פטריוטים לדעתי זה יהיה להיט כזה חזק שיפציץ את הפורום הזה במאות אנשים שיתמכרו לתחנה הזו תאמינו לי זה יתפוס ויהיה להיט מטורף ואם תעשו כמו שאתם רוצים בלי להגיד הסתטה לא חוקית אז זה אף אחד לא יגיד לכם כלום ורק תצברו עוד ועוד מעריצים של התחנה במיוחד עכשיו עם מה שקורה בשדרות!
נכון, זה נשמע לי רעיון מעולה. אבל מי יהיה השדרן?

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בג"ץ = חבורה של קוקסינלים

בייקר

• אורח
אני רוצה תוכנית קבועה:שעה של שאלות ותשובות:שאל את בייקר.אתה שואל ובייקר עונה,כיצד מדבירים ג'וקים?איך מגרשים ערבים?כיצד מפילים ראש ממשלה?

בייקר

• אורח
אני אהיה השדרן,אשדר מחוץ למים הטריטוריאלים של ישראל כי אז זה חוקי.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני רוצה תוכנית קבועה:שעה של שאלות ותשובות:שאל את בייקר.אתה שואל ובייקר עונה,כיצד מדבירים ג'וקים?איך מגרשים ערבים?כיצד מפילים ראש ממשלה?
ואני רוצה טלוויזיה LCD עם גג ניפתח.

מנותק ארקדי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *

לא יודע אחי אני חדש פה אני לא מכיר את הארגון הזה ומי פעיל בו אבל זה נשמע ארגון גדול שמלא באנשים חיובים חוץ מבייקר לצערי שכל הזמן זורק הערות בציניות סתם בלי קשר
אולי לא מתאים לכם כי אני רואה שאני היחיד שדוחף לזה אז אני יירד מזה נראה לי אני מרגיש לבד בקטע

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

לא יודע אחי אני חדש פה אני לא מכיר את הארגון הזה ומי פעיל בו אבל זה נשמע ארגון גדול שמלא באנשים חיובים חוץ מבייקר לצערי שכל הזמן זורק הערות בציניות סתם בלי קשר
אולי לא מתאים לכם כי אני רואה שאני היחיד שדוחף לזה אז אני יירד מזה נראה לי אני מרגיש לבד בקטע

אחי על תיקח מה שבייקר אומר כדבר קשה..בשעות האלה של הלילה הוא קצת בסאטלה..

Aaron

• אורח

אחי הוא סתם צוחק. זה הומור כזה, יש כאלה שאוהבים את ההומור הזה ויש כאלה שלא.

להיות שדרן זה לא פשוט. צריך לדבר הרבה שעות רצוף... לא לכולם יש את זה. בנתיים אני לא רואה פה אף אחד שרוצה להיות שדרן.

בייקר

• אורח
אני טיפוס שלילי ושמאלני בגלל שהנביא מוחמד נתגלה לי בחלום.
תודה לך ארקדי רק אני אלך מכאן והכל יהיה בסדר.
טוב לילה טוב לכולם לא אפריע לך.