0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נו זהו חבר אחד? איפה כל האנשים החכמים פה אתם יכולים לעשות נסיון לחודש ואתם תראו שלתחנת כהנא לייב באינטרנט יהיה רייטינג מטורףכי אנשים צמאים לרדיו כהניסטי אני מדבר ברחוב עם אנשים ויש ביקוש חםםםםםם לאללה!
ציטוט של: ארקדי על מאי 21, 2007, 00:21:46נו זהו חבר אחד? איפה כל האנשים החכמים פה אתם יכולים לעשות נסיון לחודש ואתם תראו שלתחנת כהנא לייב באינטרנט יהיה רייטינג מטורףכי אנשים צמאים לרדיו כהניסטי אני מדבר ברחוב עם אנשים ויש ביקוש חםםםםםם לאללה!יש pluginsשל התוכנה winamp שבה אפשר לשדר בלי בעיה
רדיו פיראטי זה לא חוקי, מי שנתפס מקבל כנס איזה כמה אלפי שקלים. לא שווה להסתכן, אם כבר עדיף להקים תחנת רדיו חוקית.
פעם היה לי רדיו לא חוקי והפלתי מטוס ואז סגרו לי אותו.
ציטוט של: בייקר על מאי 22, 2007, 00:13:32פעם היה לי רדיו לא חוקי והפלתי מטוס ואז סגרו לי אותו.גם אני לא הבנתי את הקטע הזה של ה"רדיו לא חוקי". מה זה? זכותו של כל אחד לעשות רדיו, התדרים שייכים לכולם. מה אסור להשתמש בחינם בתדרים?
ואז בג"ץ יפסול אותו כמו שפסל את ערוץ 7.
עזבו תדרים שדרו באינטרנט בא לי שתהיה לי תחנה קבועה של כהניסטים שאני יכול להתמכר אליה בכיף שיחות של כהניסטים ושירים פטריוטים לדעתי זה יהיה להיט כזה חזק שיפציץ את הפורום הזה במאות אנשים שיתמכרו לתחנה הזו תאמינו לי זה יתפוס ויהיה להיט מטורף ואם תעשו כמו שאתם רוצים בלי להגיד הסתטה לא חוקית אז זה אף אחד לא יגיד לכם כלום ורק תצברו עוד ועוד מעריצים של התחנה במיוחד עכשיו עם מה שקורה בשדרות!
אני רוצה תוכנית קבועה:שעה של שאלות ותשובות:שאל את בייקר.אתה שואל ובייקר עונה,כיצד מדבירים ג'וקים?איך מגרשים ערבים?כיצד מפילים ראש ממשלה?
ציטוט של: ארקדי על מאי 22, 2007, 00:22:27עזבו תדרים שדרו באינטרנט בא לי שתהיה לי תחנה קבועה של כהניסטים שאני יכול להתמכר אליה בכיף שיחות של כהניסטים ושירים פטריוטים לדעתי זה יהיה להיט כזה חזק שיפציץ את הפורום הזה במאות אנשים שיתמכרו לתחנה הזו תאמינו לי זה יתפוס ויהיה להיט מטורף ואם תעשו כמו שאתם רוצים בלי להגיד הסתטה לא חוקית אז זה אף אחד לא יגיד לכם כלום ורק תצברו עוד ועוד מעריצים של התחנה במיוחד עכשיו עם מה שקורה בשדרות!נכון, זה נשמע לי רעיון מעולה. אבל מי יהיה השדרן?
ציטוט של: אהרון על מאי 22, 2007, 00:24:40ציטוט של: ארקדי על מאי 22, 2007, 00:22:27עזבו תדרים שדרו באינטרנט בא לי שתהיה לי תחנה קבועה של כהניסטים שאני יכול להתמכר אליה בכיף שיחות של כהניסטים ושירים פטריוטים לדעתי זה יהיה להיט כזה חזק שיפציץ את הפורום הזה במאות אנשים שיתמכרו לתחנה הזו תאמינו לי זה יתפוס ויהיה להיט מטורף ואם תעשו כמו שאתם רוצים בלי להגיד הסתטה לא חוקית אז זה אף אחד לא יגיד לכם כלום ורק תצברו עוד ועוד מעריצים של התחנה במיוחד עכשיו עם מה שקורה בשדרות!נכון, זה נשמע לי רעיון מעולה. אבל מי יהיה השדרן?לא יודע אחי אני חדש פה אני לא מכיר את הארגון הזה ומי פעיל בו אבל זה נשמע ארגון גדול שמלא באנשים חיובים חוץ מבייקר לצערי שכל הזמן זורק הערות בציניות סתם בלי קשראולי לא מתאים לכם כי אני רואה שאני היחיד שדוחף לזה אז אני יירד מזה נראה לי אני מרגיש לבד בקטע