חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 22 במאי**

<< < (2/5) > >>

dorgreen:
שלום חיים בן םסח.
האם אתה מכיר את ישעיהו ליבוביץ? אם כן מה דעתך על דעותיו?

יום טוב שיהיה לך .

בייקר:
חיים שלום רב!
1.לגבי צניעות,האם בארה"ב קיים קוד לבוש לנשים במקומות עבודה?האם אתה תלחץ את היד לאישה?אני יודע שהרב זצ"ל היה לוחץ ידיים לנשים.האם היית אוכל עם אישה ארוחת צהרים או שזה אסור בגלל איסור הייחוד?
2.האם הממסד היהודי בארה"ב בכלל עוזר ליהודים או רק דואג לעצמו?האם אייב פוקסמן מהליגה נגד השמצה בכלל פועל נגד אנטישמיות?האם כיום הם עוזרים לישראל או שהם רק תורמים לכושים ולערבים?איך שמאלנים השתלטו על הליגה להגנה יהודית על "בני ברית"על נשות הדסה?האם הם תורמים כספים ליהודים עניים בארה"ב או רק מתעניינים בעניינים שאינם קשורים ליהודים?
האם הם פועלים נגד הימין הקיצוני והנאצים או שהם רק במסיבות קוקטייל בבוורלי הילס?האם הם מושחתים?

zipora:
לחיים שלום,
יצא לי לדבר עם עולה בת שבעים וכמה מניו-יורק, ציטטתי לה את דבריך על הכושים שבמקום ללמוד מהיהודים רק שונאים אותם.
התשובה שלה הייתה שכשהיא הייתה ילדה בניו יורק חלק גדול מבעלי הבתים היו יהודים שלא תמיד הייתה להם הבנה מספקת ולעתים קרובות התיחסו לשחורים  ברשעות. אני יודעת שאני הולכת לחטוף אש וגופרית אבל אני אשמח לשמוע מה יש לך להגיד על זה.

מה היית עושה בעזה הרי החמס רוצים לגרור אותנו למלחמה כדי להציל את עצמם. שפתח וחמס הורגים אחד את השני זוהי פעילות מבורכת וחבל שנתערב בזה. מצד שני הקסמים נופלים כל הזמן ולא להגיב זה גם לא טוב. בקיצור קשה.

אֹהד:
שלום חיים,
מה עשו הפעילים הוותיקים של JDL ושל JTF כדי לפרסם את הארגונים האלה וכדי להפוך אותם למבוססים בארה"ב?, אולי באותה שיטה נוכל גם לבסס את JTF בארץ-ישראל.
עוד שאלה, מה אתה חושב על הכת מקדש העם (Peoples Temple) שבשנת 1978 מנהיגה ג'ים ג'ונס גרם ל909 אנשים להתאבד מרצון, מתוכם 276 ילדים ?

ורציתי להגיד לך כל הכבוד על התוכניות שאתה מכין לפורום האנגלי, שמעתי את התוכנית שאתה עונה לשאלות וממש מרגישים איך השקעת, ועוד העניין שהתוכנית היא יותר משעתיים, תוכנית מצוינת, אגב, מה עשיתם למשתמש שלעג לנוצרים ותמך בהומוסקסואלים ולאחר מכן התחרט על דבריו וטען כי הכל נאמר בהומור ?
חג שבועות שמח !
שלך, אוהד .

T0XiN:
לחיים שלום!
שוב תודה רבה על ההתייחסות שלך לשאלתי מהשבוע שעבר,ברצוני לשאול אותך שאלה נוספת:
בישראל ישנם ספורטאים כמו בן סהר שמשחק בקבוצת כדורגל מפוארת וגדולה בליגה האנגלית שנחשבת לאחת הליגות הטובות בעולם.
בן סהר הוא שחקן ישראלי יהודי בן 17 שצריך להתגייס לצה"ל בשנה הבאה,אולם בן סהר משחק בצ'לסי שבליגה האנגלית וברגע שהוא יעזוב לטובת צה"ל דבר זה עשוי לשבש את הקריירה העתידית שלו בתור שחקן.
בישראל מתכוננים להוציא חוק חדש לספורטאים מצטיינים שמשמשים בתפקידי מפתח בספורט העולמי שיאפשרו להם לבצע שירות לאומי בחו"ל,מה אתה חושב על הנושא הזה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה